aga1215 Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='asher']:mad: Złośliwcze ty! :eviltong: A nie, tutaj kopią dla samej przyjemności kopania. Żyjątka wyczaiły później :p :evil_lol: [quote name='PIKA'] Jaka zgoda :crazyeye: :multi: :loveu: Quote
malawaszka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 :multi: :multi: :multi: boorki są boorki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Sabinka: "ja dalej nie ide" :evil_lol: Te grupowe smieszne :D Quote
asher Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='PIKA'] Mój Bugajski :loveu: Normalnie kocham te dwa burki niedobre :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Asiu skarbie Czy wiesz co ja znalazlam w swoim plecaczku, ktory mialam ze sobą? :razz: Plytke dla Ciebie :evil_lol: (poprzeklejaj sobie foty Vectry bo ona wszystko u siebie wrzuca ;) ) Quote
Vectra Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Boorki ufocić to nie lada wyczyn :) strasznie się wiercą :D Quote
malawaszka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: cuuudoooo:loveu: :loveu: :loveu: Quote
asher Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 PIKA, Vectra, dzięki i za spacer i za foty! :buzi: :sweetCyb: Aga, weź tę płytę i w sobotę, to znów sobie o niej zapomnimy :lol: Quote
PIKA Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 asher napisał(a): Aga, weź tę płytę i w sobotę, to znów sobie o niej zapomnimy :lol: nawet jej z plecaka nie bedę wyciagac :shake: Tylko będa jaja jak nie wezme w sobotę plecaka :evil_lol: Quote
Cola Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 hę...podobno się szykuje spotkanko jutro na Kabatach :razz: Quote
asher Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Ano szykuje się :cool3: Cola, zgadaj się z dziewczynami, bo one chyba jakoś razem będą jechać ;) Przy okazji donoszę na siebie samą, że zrobię sałatkę z tuńczykiem, drzyjcie smakosze :diabloti: A wczoraj padłam :mdleje: Dosłownie usnęłam w ulamku sekundy, na siedząco, czytając Dogo, zębów nawet nie umyłam :shake: :oops: Padła też Słonina, normalnie flak... Za to obudziła mnie o 2 w nocy :mad: Na spacerek... :shake: Dziś też jest slabiutka, ale chyba raczej dlatego, że wczoraj biedulka miała głodówkę... Za to Bugajski totalnie mnie zaskoczył :crazyeye: Przyszliśmy do domu, wsunął michę, z kwadrans poleżał i... zaczął szaleć, bawić się, normalnie, jakby cały dzień plackiem przeleżał :-o Terminator :crazyeye: Quote
PIKA Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 asher napisał(a): Za to Bugajski totalnie mnie zaskoczył :crazyeye: Przyszliśmy do domu, wsunął michę, z kwadrans poleżał i... zaczął szaleć, bawić się, normalnie, jakby cały dzień plackiem przeleżał :-o Terminator :crazyeye: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
asher Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Tez się zdziwiłam, zwłaszcza, że na spacerze zachowywał się przecież tak, jakby miał zaraz umrzeć :crazyeye: :lol: On chyba po prostu jest pełen sprzeczności :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Witaj Asia :multi: :multi: oo owidze że zapowiada się nocka obrzarstwa :razz: :razz: :razz: no i w sumie to chyba lepiej by było jak by to wczoraj była taka pogoda jak dzis :roll: :roll: to o której się umawiamy hę ??? bo ja już nic nie wiem :oops: :oops: Tesa śpi reszta ją reanimuje , najbardziej niepocieszony z jej niedyspozycji jest Kano bo nie ma go kto zaczepiać więc teraz on ją zaczepia ,a ona nic. W nocy ostatkiem sił się bawiła widać :evil_lol: :evil_lol: Nie mam owczarka :evil_lol: owczarek nieobecny . Ja wnioskuje o częstrze takie spacery w asyście Saby i Boorków - one mają świetny wpłym na panne Sz :loveu: :loveu: Quote
asher Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Vectra napisał(a):Ja wnioskuje o częstrze takie spacery w asyście Saby i Boorków - one mają świetny wpłym na panne Sz :loveu: :loveu:Nie ma sprawy, zapraszamy czesciej! Ale co do świetnego wpływu, to ja raczej typuję dużą rudą :evil_lol: Co do godziny to się umówcie między sobą, mnie wszystko jedno :cool3: Powiem wam, że ja o tej drugiej w nocy na spacerze to ledwo człapałam, normalnie myślałam, że z powrotem na czworakach będe po schodach włazić :mdleje: Quote
malawaszka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 :crazyeye: to dzisiaj jakas dziwna nocka była - Sabina o 2, Boluś o 3.40, Ozzy o 5 :evil_lol: kochają nas te nasze psiule nie ma co :loveu: chyba nie muszę pisać, że nieprzytomnie zazdraszczam spotkania :placz: jesteście jedynym powodem dla którego chciałabym mieszkać w Wawce :p Quote
jo-jo Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 oooo Booreczki :multi: :multi: :multi: :multi: i to na moich ulubionych terenach, a jak ja proponowałam te tereny to się wymigiwaly i na jakiś fortach się spotykały :obrazic: Quote
asher Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Słonina to wczoraj od rana miała biegunkę... (Mama we wtorek przywiozła smakołyczki dla psów, jakieś chrząstki, resztki mięsa, itp. No i to niestety efekt :shake:), więc nocnego spaceru jak najbardziej się spodziewałam. Spodziewałam się też porannej niespodzianki w kibelku (jak Saba nie może wytrzymać, co się jej 2 razy zdarzyło, to defekuje kulturalnie, na terakotę w łazience :p ), ale na szczęście niespodzianki brak :multi: Teraz dostała michę, mam nadzieję, że już będzie ok. Waszko, a co za problem wybrac się na weekend do Warszawy? :cool3: Quote
asher Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 jo-jo napisał(a):oooo Booreczki :multi: :multi: :multi: :multi: i to na moich ulubionych terenach, a jak ja proponowałam te tereny to się wymigiwaly i na jakiś fortach się spotykały :obrazic:No ja tez byłam zaskoczona, że im się chciało tu przyjeżdżać ;) :lol: Quote
Vectra Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Mi wszystko jedno gdzie są spotkania :evil_lol: :evil_lol: wszędzie mam daleko :placz: :placz: Quote
Recommended Posts