Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

asher napisał(a):
Buuu, jakbym miała kasę na domeczek (a ni mom :cry: ), to może bym zatrudniła :lol:

no kasa ci po domu chodzi :wink: wynajmij boorki do kopania i kase zgarniasz a za to co zarobią stawiasz domek :wink:
PIKA mi różne rzeczy przychodziły do głowy ale jakoś dziwiło mnie bo nic nie nadawało się do pipkowania :lol: :lol: :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
PIKA mi różne rzeczy przychodziły do głowy ale jakoś dziwiło mnie bo nic nie nadawało się do pipkowania :lol: :lol: :lol:

a mnie tez przychodzily rózne rzeczy, które nawet wskazane by było wypipkowac :oops: tylko mi do kontekstu nie pasowały :oops: :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):

a mnie tez przychodzily rózne rzeczy, które nawet wskazane by było wypipkowac :oops: tylko mi do kontekstu nie pasowały :oops: :lol:

dokładnie o to mi szło :oops: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'] PIKA mi różne rzeczy przychodziły do głowy ale jakoś dziwiło mnie bo nic nie nadawało się do pipkowania :lol: :lol: :lol:
dokładnie o to mi szło :oops: :lol: :lol: :lol:
ale inaczej Ci sie powiedziało :lol:
[quote name='asher']PIKA, a co ci przychodziło? Bo ja jakoś nie mam inwecji i nic na "r" - wstydliwgo, godnego wypipkowania mi do głowy nie przychodzi :hmmmm:
mam napisac? :roll:

Posted

asher napisał(a):
Wypipkowało mi r.y.j.e :o :evil:

Hahaha , cenzura jak sie patrzy :lol: Jak za PRL -u !!! Ciekawe czy mnie też wypikuje : DUPA, DUPA, DUPA ! Hahahaha :lol: :lol: :lol:

A Twoje zwierzęcia jak zwykle super ! Oczywiście szczególnie Sabinka :buzi:

Posted

Oooo, po pierwsze - jestem zaskoczona :o Czyżby cenzor poszedł na kolację ? A po drugie : PIKA - MAŁO BYĆ WYPIPKOWAŁO :D

No to chba zaraz ryje pochwalny napis, że cezura na DG zakończyła działalność :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='PIKA']Dobra napisze, ale... jak mnie zbanuja to będzie Wasza wina :evil:

r.u.c.h.a na ten przykład :oops:
za dużo literek :lol: :lol: :lol:
ale na "r" :lol: ja tam pipków w wypipkowanych słowach nie licze - albo w kontekście pasuje, albo nie :lol:

[quote name='HankaRupczewska']Hihihi - gadam sama ze sobą !!! :lol: A CENZURA ISTNIEJE !!!
Istnieje, istnieje,:lol: tylko slowo, ktore moze zostać wypipkowane nalezy odpowiednio napisac :lol:
Wypipkowane - Obwąchuje
i to samo nie wypikowane Obwąc.h.u.j.e

Posted

Zauwazylam, ze zwykly swinski ryj tez wypipkowuje 8)

Ciekawe jest to, ze jak sie wlasny post z gwiezdami chce poprawic, to napisy sa jak trzeba na podgladzie :lol:

HankaRupczewska napisał(a):
No to chba zaraz r**** pochwalny napis, że cezura na DG zakończyła działalność :wink:

Co ja sie naglowilam, zeby zgadnac cos Ty wstawila, ze Ci wygwiazdowalo :lol:
Wlazlam w poprawianie postu (jakom mod) i wszystko jasne :oops:
Ja tez o ryju pisze :lol:

Posted

Evelina napisał(a):
No to chba zaraz r**** pochwalny napis, że cezura na DG zakończyła działalność :wink:

co ja sie naglowilam, cos Ty wstawila, ze Ci wygwiazdowalo :lol:
Wlazlam w poprawianie postu (jakom mod) i wszystko jasne :oops:

No i co napisała??? Bo ja się głowię i nic :lol:
Evelina napisał(a):
Ja tez o ryju pisze :lol:

O :o nie wypipkowało ci r y j a :o

ryju
ryju
ryju
ryj
ryj
ryj

:lol:

Posted

[quote name='Evelina']Zauwazylam, ze zwykly swinski r** tez wypipkowuje 8)

Ciekawe jest to, ze jak sie wlasny post z gwiezdami chce poprawic, to napisy sa jak trzeba na podgladzie :lol:
ale przy cudzych cytatach pipki są :evil:

[quote name='asher']

ryju
ryju
ryju
r**
r**
r**

:o a to od czego zalezy czy r.y.j jest ładny, czy brzydki ? :o

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Evelina']Zauwazylam, ze zwykly swinski r** tez wypipkowuje 8)

ale przy cudzych cytatach pipki są :evil:

[quote name='asher']

ryju
ryju
ryju
r**
r**
r**

:o a to od czego zalezy czy r.y.j jest ładny, czy brzydki ? :o

No właśnie, który ryj jest ładny, a który nie ? A które obwąchuje jest OK, a które be ?

Posted

A DUPA - to ładne słowo ? :roll:
Pewnie tak jak z r y j e m - zalezy czyja :lol: Wygląda na to, że twoja jest całkiem ok :lol: