asher Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 No ona ją poszatkuje, a ty będziesz zbierać :lol: Co tu gadać, masz bardzo praktyczną sukę :lol: Quote
daga10011 Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Asher-tak to bywa...wazne ze Sabina byla grzeczna,a na miotanie sie musiala zareagowac :oops: .dobrze ze nic strasznego sie nie stalo,wszystkie psy zyja i ludziska tez,bo jeszcze fakt by najazd na was zrobil :evilbat: Quote
Agnes Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 jeszcze po drodze asher dostala od Azy po dloni - ech...spacer pelen wrazen ;) asher no pewnie ze praktyczna, choc z tego co mowilas, Sabina jest jeszcze lepsza - wykopie co potrzeba, co nie potrzeba odgryzie ;) Quote
asher Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 [quote name='daga10011']Asher-tak to bywa...wazne ze Sabina byla grzeczna,a na miotanie sie musiala zareagowac :oops: Wcale nie musiała :evil: Nikt jej o to nie prosił :evil: :lol: A teraz kilka fotek ukradzionych z azowje galerii :wink: Aza ma głupawkę, a Boogie NIE defekuje :oops: Z patyczkiem sie zmaga :wink: Trzy - na razie zgodne - zadki Saba zapatrzona... Podejrzewam, że na szalejącą Azę :wink: Saba z profilu :D Ćwiczymy sobie :D Quote
asher Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 Agnes, ale Sabina zdobycze pożera na miejscu :lol: No dajże babo tego smakołyka :roll: - opczywiście Boogie, naczelny sęp RP 8) Bogie miziasty :fadein: Sabina romantyczna :fadein: Aza kosmiczna 0X :lol: Quote
asher Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 Saba i Aza - przed awanturą... Co w trawie piszczy... Pić, pić, piiiić!!! Hoopsaaa!!! Aza i Saba bawią się w berka, Boogie demonstracyjnie ciamcia piłeczkę. Zdjęcie niewyraźne, bo psy wzbijały kłęby kurzu :wink: Wszystkie fotki są oczywiście autorstwa Agnes :D Quote
daga10011 Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Sabina wyglada lepiej bez namordnika :oops: ..ale fotki extra :D Quote
asher Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 Nooo, namordniki mają to do siebie, że mało twarzowe są :lol: Quote
PIKA Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 asher napisał(a):A Agnes będzie zbierać z pól poszatkowaną kapustę - na bigos 8) :lol: Eeeetam myślałam, ze jakaś sensaccja będzie :( Sabinie na ten przyklad za karę ucho odgryzie :evilbat: daga10011 napisał(a):Sabina wyglada lepiej bez namordnika :oops: . No i lepiej wtedy jej gryzienie wychodzi :lol: Quote
asher Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 PIKA napisał(a):asher napisał(a):A Agnes będzie zbierać z pól poszatkowaną kapustę - na bigos 8) :lol: Eeeetam myślałam, ze jakaś sensaccja będzie :( Sabinie na ten przyklad za karę ucho odgryzie :evilbat: Cicho!!! Jeszcze ją natchniesz... :-? Quote
Agnes Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 spooookojnie, ta oferma (czyt. Aza) jeszcze sie bronic za dobrze nie umie ;) Ale teraz zaczynam doceniac jej wieelkaaa ilosc skory na karku - dzieki temu, kark jest caly :lol: Dzisiaj mam nadzieje beda nastepne zdjecia z kolejnego spaceru - w przerwach miedzy zbieraniem kapuchy - spotykamy sie wczesniej to i slonca bedzie ciut wiecej :D Quote
kate_m. Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Właśnie przeglądnęłam cały topic o tych ładnych boorkach :) [quote name='asher'] Czy Aza to pies z napędem odrzutowym? :o :lol: Quote
Agnes Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 kate_m. napisał(a):Czy Aza to pies z napędem odrzutowym? :o :lol: skaaad...to pies z ADHD :roll: 8) :lol: Quote
PIKA Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Agnes']spooookojnie, ta oferma (czyt. Aza) jeszcze sie bronic za dobrze nie umie ;) ale to nie Aza, ale Ty miałaś gryźć po uszach :lol: Ja się wcale nie dziwię, ze Sabina i Bugajski ją pogryzły :roll: Obcego chciały przepedzic :roll: A jak Wam dzisiaj poszło? :roll: Wszyscy cali? :roll: :lol: Quote
Agnes Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='PIKA']ale to nie Aza, ale Ty miałaś gryźć po uszach :lol: aaaaaaa :lol: [quote name='PIKA'] A jak Wam dzisiaj poszło? :roll: Wszyscy cali? :roll: :lol: bylo bardzo fajnie :) Aza na poczatku sie bala Sabiny i szla za nami trzymajac bezpieczna odleglosc, potem juz bylo duzo lepiej - olewka ze strony Sabiny, Aza szla blizej nas ;) A zdjecia sa tu http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=16368&start=1335 Quote
asher Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 Buuuu, nikt o nas nie pamięta :cry: No to pora się przypomnieć :D Jeszcze mam trochę zaskórniaków sprzed prawie dwóch miesięcy :wink: To, co boorki lubia najbardziej, czyli... "Polowanie na myszy" :wink: Myszy już dawno uciekły, ale my dalej kopiemy... ... i kopiemy... i kopiemy... Quote
asher Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 ... i wykopaliśmy :wink: Ostatnie poprawki... Siem zmachałam :roll: A ja bym jeszcze pokooopał... Quote
asher Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 No nie mają sumienia! Taaaka fajna rozrywka, a tu każą wracać :x I po spacerze :( :hand: Quote
daga10011 Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 :o Ale wykopaly :o z leonami by zawody mogly zrobic,kto glebsze wykopie :lol: walka bardzo wyrownana by byla :o .Boskie te psiska :P Quote
kate_m. Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Ten lej jak po bombie, to naprawdę ich dzieło? Mają talent :o Quote
Teklunia Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 asher, sa przepiekne :) ON-ki to IMO najwspanialsza rasa na swiecie (no, na rowni z jamnikami). Wrecz Ci zazdroszcze, ze masz takie 2 cudy na codzien :oops: Ja mialam ONka przez 14 lat, umarl 11 miesiecy temu :( Quote
asher Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 Hahaha, zastanawiałam się, czy się zorientujecie :wink: :lol: To nie one wykopały tę dziurę, aż takich możliwości nie mają, dziura już była, one tylko trochę w niej pogmerały :wink: Quote
PIKA Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='asher']Hahaha, zastanawiałam się, czy się zorientujecie :wink: :lol: To nie one wykopały tę dziurę, aż takich możliwości nie mają, dziura już była, one tylko trochę w niej pogmerały :wink: Ty nie bądź taka dowcipna Saba jak się podkopała pod jabłonką na działce to cała wlazła wzdłuż, wszerz i na głębokość dola :o z 5 minut psa szukalam :o bo mi zginął na ogrodzonym terenie :o Więc ja jestem w stanie uwierzyć, ze dwa psy na przyklad w kilka dni taki lej stworzyły :lol: Quote
asher Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 Hahaha, nie trzeba dwóch psów i kilku dni :lol: Bugajski sam potrafi nieźle przekopać! I to zaledwie w kilka godzin. Tyle, że on raczej ryje, niz kopie wgłąb... Co i tak jest dla ogródka rodziców tragiczniejsze :lol: Quote
asher Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 Wypipkowało mi r.y.j.e :o :evil: Quote
Recommended Posts