PIKA Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 stereo napisał(a):A po co się miały kłócić. Bo one lubiom :evil_lol: Quote
stereo Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 PIKA napisał(a): jutro idę do pracy i musze rano wstac Jak ja kocham matury. Dzięki nim nie musze isc do szkoły, tylko na spacerek z psem i mam cały dzień, żeby nauczyc się obsługiwać jakis programik do zmniejszania zdjęć... Quote
Maga100 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='stereo']Jak ja kocham matury. Dzięki nim nie musze isc do szkoły, tylko na spacerek z psem i mam cały dzień, żeby nauczyc się obsługiwać jakis programik do zmniejszania zdjęć... przestańcie o tych maturach, bo mi się przypomina ile lat minęło mi od mojej :angryy: Quote
jo-jo Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 "Zielono Mi" "Psie Towarzystwo" "Nauka tropienia czyli Sabina na śladzie..." Quote
Maga100 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 o rany, Jo-jo mam dejavu, wszędzie wstawiasz? :shock: Quote
stereo Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 właśnie, Jo-Jo przystopuj, bo ci Mod każe pousuwać wszystkie... I tak pewnie nie będzie zachwycony, że w ciagu nocy przybyło tyle zdjęć i to wszystkie takie same... Quote
jo-jo Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 stereo napisał(a):właśnie, Jo-Jo przystopuj, bo ci Mod każe pousuwać wszystkie... I tak pewnie nie będzie zachwycony, że w ciagu nocy przybyło tyle zdjęć i to wszystkie takie same... pozmeieniałam..nie wszędzie jest to samoo uwas nie ma np. Dogów żadnych a u nas owczarkó 8) Quote
Maga100 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='jo-jo']pozmeieniałam..nie wszędzie jest to samoo uwas nie ma np. Dogów żadnych a u nas owczarkó 8) a po jakiemu to? :evil_lol: :evil_lol: Dobrze, bo i tak każdy ogląda każdą galerię, więc nic nikomu nie umknie Quote
jo-jo Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Maga100']a po jakiemu to? :evil_lol: :evil_lol: Dobrze, bo i tak każdy ogląda każdą galerię, więc nic nikomu nie umknie Oj nie czepiaj się pisałam to będąc ledwo przytomna 8) Quote
asher Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Łiiiii, ile burków, jakie śliczne zdjęcia :multi: Dzięki zwszystkim za miły spacer :buzi: Ja wczoraj już na dogo nie dotarłam, bo padliśmy razem z burkami na pysk :mdleje: Ale juz się zregenerowaliśmy :cool3: To kto dziś slady burkom poukłada? Rączki w górę :cool3: ;) Quote
stereo Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Dzisiaj to ty daj burkom spokój. Muszą odkładać energię na jutrzejsze hopy, bo zapowiada się, że znowu będziemy same...:p Jakby co, to ja mogę ci ślad poukładać, w gruncie rzeczy to blisko mam... Quote
jo-jo Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 ja to też niby daleko nie mam ale jak wróce dzisiaj ze szkoły to chyba padne i się prześpie..ale zaraz Ajronowa ma dzownić :diabloti: i znowu będziemy gadać i gadać...Ale w piąteczek tak wcześneij to może i tak 8) ale ja śladów nie klade :diabloti: Quote
asher Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='jo-jo']ale ja śladów nie klade :diabloti:I dobrze, lepiej nie kładź bo znowu będę stratna :evil_lol: Słuchajcie, ja naprawdę zachodzę w głowę po co komu obgryziony, półmetrowy kawałek starej smyczy :crazyeye: :lol: Stereo, spoko, spoko, do jutra Bugajski zdąży się zregenerować ;) Musi, bo jutro bladym świtem chyba znów idziemy na ślady :cool1: Jeśli ktoś ma ochotę poćwiczyć z psami pracę węchową, to zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25288 Dla psów to naprawdę frajda, praca mecząca psychicznie, wyciszająca, ucząca skupienia, dokładności, bazująca na podstawowych instynktach i umiejętnościach, które posiada każdy jeden pies... A przewodnik uczy się zupełnie innej relacji z psem, niż na PT na przykład - uczy się pokory, bo w tego typu pracy, to jednak pies jest mądrzejszy ;) Quote
jo-jo Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Ja z Jojkiem sie na tropy nie wybieram :diabloti: asher napisał(a):I dobrze, lepiej nie kładź bo znowu będę stratna :evil_lol: Słuchajcie, ja naprawdę zachodzę w głowę po co komu obgryziony, półmetrowy kawałek starej smyczy :crazyeye: :lol: To nie moja wina ze ludzie zbierają wszystko :evil_lol: Quote
asher Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 jo-jo napisał(a):Ja z Jojkiem sie na tropy nie wybieram :diabloti: A czemu? :hmmmm: jo-jo napisał(a):To nie moja wina ze ludzie zbierają wszystko :evil_lol:Mojemu dziadkowi ukradli kiedyś z działki zaboslutnie wszystko. Łącznie z pojedynczymi rolkami starych, wyblaklych tapet i stołem bez jednej nogi :lol: Więc w sumie się nie dziwię, ta resztka smyczy była tak kusząco niebieska... :lol: Quote
stereo Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 jo-jo napisał(a):Ja z Jojkiem sie na tropy nie wybieram :diabloti: Ale on tak ładnie biega, że agility byś mogła spróbować, co z tego, że nie zmieści się w tunel :cool3:... Quote
anetta Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Asherku, Ty mi chyba w myslach czytasz :p Wlasnie mialam sie Ciebie pytac o te slady. Ale teraz juz nie wiem gdzie sie pytac czy tu czy tam ;) Ale jak juz jestem tutaj to sie spytam :lol: Ile czasu trwa taka zabawa? Godzine? dwie? :hmmmm: Czym wykladasz ten slad? Nie wiem jak to sie fachowo nazywa :eviltong: Tak sobie pomyslalam ze moze Kajuz by sie do tego nadawala...:razz: Co, jak myslisz? Quote
jo-jo Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 stereo napisał(a):Ale on tak ładnie biega, że agility byś mogła spróbować, co z tego, że nie zmieści się w tunel :cool3:... Nie, on to ledwo mi na PT chodzi a co dopiero na przeszkody..Dogi się a bardzo do tego nei nadają co nie znaczy że nie biora udziału w tym..W Polsce jest napewno jeden który to robi..Arlekinek a czy więcej nie wiem ;-)) Mi wystarczą wystawy 8) Quote
r_2005 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Nareszcie zdjęcia w galerii Boorków:loveu: Mam wrażenie, że podobne widziałam w galerii KORONY:lol: No i komu to tak zielono??? Quote
PIKA Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Pizzowe laski :evil_lol: zapomnialam jak sie pies nazywa :oops: Bugajski kopie a w tle saba we wczesniej wykopanym boorkowym dolku :evil_lol: Quote
r_2005 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='PIKA'] Bugajski kopie a w tle saba we wczesniej wykopanym boorkowym dolku :evil_lol: A ja myślałam, że Saba się ten... załatwia:lol: :lol: :lol: Quote
jo-jo Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='PIKA'] zapomnialam jak sie pies nazywa :oops: Pikuś to Canto :diabloti: Quote
Recommended Posts