Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

PIKA napisał(a):
jutro idę do pracy i musze rano wstac

Jak ja kocham matury. Dzięki nim nie musze isc do szkoły, tylko na spacerek z psem i mam cały dzień, żeby nauczyc się obsługiwać jakis programik do zmniejszania zdjęć...

Posted

[quote name='stereo']Jak ja kocham matury. Dzięki nim nie musze isc do szkoły, tylko na spacerek z psem i mam cały dzień, żeby nauczyc się obsługiwać jakis programik do zmniejszania zdjęć...

przestańcie o tych maturach, bo mi się przypomina ile lat minęło mi od mojej :angryy:

Posted

właśnie, Jo-Jo przystopuj, bo ci Mod każe pousuwać wszystkie... I tak pewnie nie będzie zachwycony, że w ciagu nocy przybyło tyle zdjęć i to wszystkie takie same...

Posted

stereo napisał(a):
właśnie, Jo-Jo przystopuj, bo ci Mod każe pousuwać wszystkie... I tak pewnie nie będzie zachwycony, że w ciagu nocy przybyło tyle zdjęć i to wszystkie takie same...

pozmeieniałam..nie wszędzie jest to samoo uwas nie ma np. Dogów żadnych a u nas owczarkó 8)

Posted

[quote name='jo-jo']pozmeieniałam..nie wszędzie jest to samoo uwas nie ma np. Dogów żadnych a u nas owczarkó 8)

a po jakiemu to? :evil_lol: :evil_lol:

Dobrze, bo i tak każdy ogląda każdą galerię, więc nic nikomu nie umknie

Posted

[quote name='Maga100']a po jakiemu to? :evil_lol: :evil_lol:

Dobrze, bo i tak każdy ogląda każdą galerię, więc nic nikomu nie umknie

Oj nie czepiaj się pisałam to będąc ledwo przytomna 8)

Posted

Łiiiii, ile burków, jakie śliczne zdjęcia :multi:
Dzięki zwszystkim za miły spacer :buzi:
Ja wczoraj już na dogo nie dotarłam, bo padliśmy razem z burkami na pysk :mdleje:
Ale juz się zregenerowaliśmy :cool3: To kto dziś slady burkom poukłada? Rączki w górę :cool3: ;)

Posted

Dzisiaj to ty daj burkom spokój. Muszą odkładać energię na jutrzejsze hopy, bo zapowiada się, że znowu będziemy same...:p
Jakby co, to ja mogę ci ślad poukładać, w gruncie rzeczy to blisko mam...

Posted

ja to też niby daleko nie mam ale jak wróce dzisiaj ze szkoły to chyba padne i się prześpie..ale zaraz Ajronowa ma dzownić :diabloti: i znowu będziemy gadać i gadać...Ale w piąteczek tak wcześneij to może i tak 8) ale ja śladów nie klade :diabloti:

Posted

[quote name='jo-jo']ale ja śladów nie klade :diabloti:I dobrze, lepiej nie kładź bo znowu będę stratna :evil_lol:
Słuchajcie, ja naprawdę zachodzę w głowę po co komu obgryziony, półmetrowy kawałek starej smyczy :crazyeye: :lol:

Stereo, spoko, spoko, do jutra Bugajski zdąży się zregenerować ;) Musi, bo jutro bladym świtem chyba znów idziemy na ślady :cool1:

Jeśli ktoś ma ochotę poćwiczyć z psami pracę węchową, to zapraszam:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25288

Dla psów to naprawdę frajda, praca mecząca psychicznie, wyciszająca, ucząca skupienia, dokładności, bazująca na podstawowych instynktach i umiejętnościach, które posiada każdy jeden pies... A przewodnik uczy się zupełnie innej relacji z psem, niż na PT na przykład - uczy się pokory, bo w tego typu pracy, to jednak pies jest mądrzejszy ;)

Posted

Ja z Jojkiem sie na tropy nie wybieram :diabloti:

asher napisał(a):
I dobrze, lepiej nie kładź bo znowu będę stratna :evil_lol:
Słuchajcie, ja naprawdę zachodzę w głowę po co komu obgryziony, półmetrowy kawałek starej smyczy :crazyeye: :lol:

To nie moja wina ze ludzie zbierają wszystko :evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):

A czemu? :hmmmm:

jo-jo napisał(a):
To nie moja wina ze ludzie zbierają wszystko :evil_lol:
Mojemu dziadkowi ukradli kiedyś z działki zaboslutnie wszystko. Łącznie z pojedynczymi rolkami starych, wyblaklych tapet i stołem bez jednej nogi :lol: Więc w sumie się nie dziwię, ta resztka smyczy była tak kusząco niebieska... :lol:

Posted

jo-jo napisał(a):

Ale on tak ładnie biega, że agility byś mogła spróbować, co z tego, że nie zmieści się w tunel :cool3:...

Posted

Asherku, Ty mi chyba w myslach czytasz :p
Wlasnie mialam sie Ciebie pytac o te slady. Ale teraz juz nie wiem gdzie sie pytac czy tu czy tam ;) Ale jak juz jestem tutaj to sie spytam :lol:
Ile czasu trwa taka zabawa? Godzine? dwie? :hmmmm:
Czym wykladasz ten slad? Nie wiem jak to sie fachowo nazywa :eviltong:
Tak sobie pomyslalam ze moze Kajuz by sie do tego nadawala...:razz: Co, jak myslisz?

Posted

stereo napisał(a):
Ale on tak ładnie biega, że agility byś mogła spróbować, co z tego, że nie zmieści się w tunel :cool3:...

Nie, on to ledwo mi na PT chodzi a co dopiero na przeszkody..Dogi się a bardzo do tego nei nadają co nie znaczy że nie biora udziału w tym..W Polsce jest napewno jeden który to robi..Arlekinek a czy więcej nie wiem ;-)) Mi wystarczą wystawy 8)

Posted

Pizzowe laski :evil_lol:

zapomnialam jak sie pies nazywa :oops:

Bugajski kopie a w tle saba we wczesniej wykopanym boorkowym dolku :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']
Bugajski kopie a w tle saba we wczesniej wykopanym boorkowym dolku :evil_lol:

A ja myślałam, że Saba się ten... załatwia:lol: :lol: :lol: