dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 asher napisał(a):Eeeee, no cos ty, gdzie tam, absolutnie :shake: :diabloti: A jutro ma padac jeszcze bardziej :-o :mdleje: hmmmmmmmmmmmmmmmm ale dacie rade macie kalosze :cool1: Quote
asher Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 dbsst napisał(a):hmmmmmmmmmmmmmmmm ale dacie rade macie kalosze :cool1:Ja nie mam :placz: To znaczy mam, ale jeden jest dziurawy :angryy: Na dpdatek nie mam nic przeciwdeszczowego i popylam w polarku, i w tatusinym rybackim kapelusiku na głowie, który niestety i tak przemaka :lol: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 asher napisał(a):Ja nie mam :placz: To znaczy mam, ale jeden jest dziurawy :angryy: Na dpdatek nie mam nic przeciwdeszczowego i popylam w polarku, i w tatusinym rybackim kapelusiku na głowie, który niestety i tak przemaka :lol: hahahhaahahahhahahaha wyobraź sobie że masz peleryne a kalosz zalep guma do żucia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
coztego Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='asher'][quote name='dbsst'] hmmmmmmmmmmmmmmmm ale dacie rade macie kalosze Ja nie mam :placz: To znaczy mam, ale jeden jest dziurawy :angryy: Na dpdatek nie mam nic przeciwdeszczowego i popylam w polarku, i w tatusinym rybackim kapelusiku na głowie, który niestety i tak przemaka :lol: Widzę asher, że Twóje przygotowanie do treningów w warunkach ekstremalnych jest równie marne jak u mnie... :shake: U mnie jeszcze gorzej, bo nie mam tatusia-rybaka :placz: Spacerując dzisiaj postanowiłam zakupić kaloszki oraz pelerynkę, wydatek niewielki, a korzyści gigantyczne :cool1: Quote
asher Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Mój tato bynajmnej nie jest rybakiem, co mu jednak nie przeszkadza mieć pełnego oprzyrządowania :evil_lol: Quote
asher Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Raczej teoretycznym :evil_lol: Nawet jak na stawy hodowlane pojechał, to guzik złowił :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 :multi::multi::multi:ale fajna mokra ekipa :razz: Asherku , kaloszki to super sprawa :pmam takowe i na dodatek :evil_lol:czerwone tylko sztormiaka mi brak :razz: Quote
malawaszka Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 babyy jedne :evil_lol: nie rybakiem tylko wędkarzem nie jest Tata Asher :lol: - NO! chyba, że w tym oprzyrządowaniu sie jakiś kuter znajdzie Quote
Hanna R. Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 O matko, ja to się tylko DZIWIĘ i DZIWIĘ !!! Ty Asherku dostarczasz mi tych powodów do zdziwień ... Zadziwiaj mnie tak nadal ! PLIZZZ ! :loveu: Quote
asher Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Waszka, a co za roznica, grunt, że ojciec łowić ryb nie umie :lol: Haniu, ale o so chozi? :hmmmm: ;) I jeszcze jedna fotka ;) ps. spodnie mam sztywne od błota, ale uznałam, że bez sensu je prać tylko po to, żeby jutro znów się ubabrać :lol: Będe wyglądała jak menel :lol: Juz dziś się głupio czułam w autobusie, wszyscy wypindrzeni niedzielnie, a ja uświniona po wczorajszym treningu :lol: pps. właśnie zepsułam sobie myszkę :roll: Ze zbyt duzym zapałem ją czyściłam. I teraz musze się posługiwac beznadziejnym touchpadem :angryy: :wallbash: :roll: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 hahahha ASHER ślicznie wyglądasz w tym kapeluszu :cool3: i w tych kagańcach :evil_lol: Quote
asher Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 dbsst napisał(a):hahahha ASHER ślicznie wyglądasz w tym kapeluszu :cool3: Hahaha, prawda? :cool1: Ale przecieka, drań jeden :angryy: Może jutro wezmę czapeczkę FBI, albo NYCPD :evil_lol: Co prawda ciut za duże, ale jakby solidniejsze :evil_lol: dbsst napisał(a):i w tych kagańcach :evil_lol:Bo Sabina taka groźna, że musi miec dwa... :diabloti: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 asher napisał(a):Hahaha, prawda? :cool1: Ale przecieka, drań jeden :angryy: Może jutro wezmę czapeczkę FBI, albo NYCPD :evil_lol: Co prawda ciut za duże, ale jakby solidniejsze :evil_lol: a ja nie będe widziała tego wszystkiego asher napisał(a):Bo Sabina taka grożna, że musi miec dwa... :diabloti: hahhaha jasne to ozdóbki prawie jak z hawajów Quote
Hanna R. Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Asherku - zakładając, że z Sabiny NIC NIE BĘDZIE jesteś w stanie wyciągnąć swoje ciało w dziurawym kapelutku i ubłoconych spodniach - i wyruszyć w deszcz i ***awicę ... Noż to przecież powód do zadziwienia mojego jest ! Jak nic ! Quote
coztego Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 asher napisał(a): Bo Sabina taka groźna, że musi miec dwa... :diabloti: Właśnie o to chciałam zapytać :razz: Dzisiaj znów zatęskniłam za kaloszami :-( Przypomniało mi się, że sztormiak posiadam (jako stary żeglarz), tylko, że on jest ogromniasty- nadaje się do siedzenia na łódce i trzymania sznurków, ale na spacerze z psem wygladałabym jak krasnoludek i byłoby ciut niewygodnie :diabloti: asher napisał(a):Juz dziś się głupio czułam w autobusie, wszyscy wypindrzeni niedzielnie, a ja uświniona po wczorajszym treningu A tym to już dawno przestałam się przejmować :evil_lol: Chociaż w niedzielę wielkanocną, kiedy wracałam z Kreską z łąk, w ubłoconych spodniach i bluzie, trochę dziwnie patrzyli na mnie ludzie idący na rezurekcje ;) Quote
olekg89 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 A ja szukałem na tej focie asher i pomyslałem ,że to w kapeluszu to jakis facet :D Quote
r_2005 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 asher napisał(a):właśnie zepsułam sobie myszkę :roll: Ze zbyt duzym zapałem ją czyściłam. :oops: :crazyeye: :oops: :crazyeye: :oops: :crazyeye: Quote
PIKA Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst'] dzis mi net odcinaja To Ty nie wiesz, ze rachunki sie płaci ? :diabloti: [quote name='asher']Nawet jak na stawy hodowlane pojechał, to guzik złowił :evil_lol: Wylowic guzik ze stawu to jest dopiero sztuka :evil_lol: [quote name='asher'] I jeszcze jedna fotka ;) Czy tam jest haszczak? :crazyeye: Jak mu slad idzie? :razz: [quote name='asher'] pps. właśnie zepsułam sobie myszkę :roll: Ze zbyt duzym zapałem ją czyściłam. I teraz musze się posługiwac beznadziejnym touchpadem :angryy: :wallbash: :roll: a to zupelnie jak ja klawiature swego czasu :diabloti: Quote
Maga100 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Asherku, dotarłam i do ciebie :bigok: Jak przeczytałam o czyszczeniu myszki, to przypomniało mi się, jak moja przestała dzialać, nie reagowała, albo robiła głupio i już miałam ją wywalić, gdy okazało się, że tkwił w niej długi biały włos Leona :evil_lol: Acha i touchcośtam też należy do moich ulubionych elementów w laptopie :diabloti: Quote
asher Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='PIKA']Wylowic guzik ze stawu to jest dopiero sztuka :evil_lol:No cóż, mawiają, że głupi ma szczęście :diabloti: [quote name='PIKA']Czy tam jest haszczak? :crazyeye: Jak mu slad idzie? :razz: Tak. :) Ślad jej idzie świetnie :) Maga, ja mam wrażenie, że juz mi się od tego touchcostam linie papilarne pościerały :placz: :placz: :placz: Oleg, dziękuje ci ślicznie za wyrafinowany komplement... :cool1: Quote
Maga100 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='asher'] Maga, ja mam wrażenie, że juz mi się od tego touchcostam linie papilarne pościerały :placz: :placz: :placz: Łączę się z tobą w bólu. A pamiętasz? Pierwsze notebooki miały kulkę, a nie touchcośtam. Jeszcze gorsze - jeżeli cię to pocieszy Quote
asher Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='Maga100']Łączę się z tobą w bólu. A pamiętasz? Pierwsze notebooki miały kulkę, a nie touchcośtam. Jeszcze gorsze - jeżeli cię to pocieszy Nie pamiętam :shake: Nie pocieszy :shake: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 PIKA napisał(a):To Ty nie wiesz, ze rachunki sie płaci ? :diabloti: HA HA HA very ŚMIESZNE :diabloti: Quote
Maga100 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='asher']Nie pamiętam :shake: Nie pocieszy :shake: Kulka była STRASZNA. Nie suwałaś liniami papilarnymi, tylko toczyłaś kuleczkę. Oczywiscie ona nigdzie się nie toczyła, ale tak jakby tak. Wierz mi, że to cię naprawdę powinno POCIESZYĆ. Quote
Recommended Posts