Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']ja się ekscytuję :cool3:
masz na mailu czym :p:p:p:loveu:
sprawdzam :diabloti:

hmmmmmmmm nie rozumiem gratis zawieszką swarovskiego sie tak ekscytujesz hahahaha bo tylko to mam na mailu

Posted

[quote name='Maga100']trafila na rondo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Cóż to za insynuacje??? Ja nie mam żadnych problemów na rondzie!!!

Inni je mają, jak wjeżdżam :evil_lol:

Lazy, nie zmuszaj się, tylko dź. Mówię ci, jaka frajda! :lol:

Posted

[quote name='LAZY']Taaa...frajda...tylko ciekawe co na tą moją frajdę powiedzieliby inny użytkownicy dróg:lol:
A to juz zmartwienie instruktora :evil_lol:

[quote name='LAZY']PILNE!
Cioteczki dzisiaj znaleziono w Szczecinie młodą BOKSERKE! Pilnie potrzebny DS!!! Ponizej link...
http://www.dogomania.pl/forum/f1170/szczecin-znaleziono-mloda-suczke-boksera-w-dt-u-lazy-potrzeba-ds-148466/#post13122865
Świetna ta mała :)

Posted

[quote name='Maga100']Aszerku, nic się nie zmieniasz, nic a nic, czas w miejscu stanął jakby :p

Zmienila się .. schudła.. :p a ja w glowe zachodze jak ona to zrobiła, ze schudła a ja przytyłam.. podejrzana sprawa :diabloti:

[quote name='LAZY']Reflektujesz???:eviltong:

Jasne, biorę :p..... jako karmę dla Saby :p

Posted

[quote name='Maga100']Aszerku, nic się nie zmieniasz, nic a nic, czas w miejscu stanął jakby :p
Buahahaha, Pika już ci uświadomiła, jak straszą gafę popełniłaś :diabloti: :roflt: :roflt: :roflt:
Ale masz wybaczone, bo ostatnio po prostu wróciłam do stanu, jaki znasz sprzed kilku lat :lol:

[quote name='PIKA']a ja w glowe zachodze jak ona to zrobiła, ze schudła a ja przytyłam.. podejrzana sprawa :diabloti:Sugerujesz, że cichcem wyżerasz mi karmę? :hmmmm:

Wiecie co, jestem pod wrażeniem tego Pikowego glutomiotacza. Przez cały spacer drasnął mnie tylko raz, właściwie rykoszetem. Za to okazało się, że mam prawdziwy sajgon... W TOREBCE! Kiedy i jak on zdołał mi tam napluć??? :crazyeye: :mad:

Posted

asher napisał(a):

Wiecie co, jestem pod wrażeniem tego Pikowego glutomiotacza. Przez cały spacer drasnął mnie tylko raz, właściwie rykoszetem. Za to okazało się, że mam prawdziwy sajgon... W TOREBCE! Kiedy i jak on zdołał mi tam napluć??? :crazyeye: :mad:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Inti jest śliczny i wielki :loveu: jak on przy innych samcach doga wypada wielkościowo? z tych większych jest?

Posted

[quote name='asher']Buahahaha, Pika już ci uświadomiła, jak straszą gafę popełniłaś :diabloti: :roflt: :roflt: :roflt:
Ale masz wybaczone, bo ostatnio po prostu wróciłam do stanu, jaki znasz sprzed kilku lat :lol:

żadnej gafy nie popełniłam :cool1:
przypominam ci, że ostatni raz widziałam cię lata temu i zapewniam cię, że od tamtego czasu nic się nie zmieniłaś :cool1:
a jeżeli były pomiędzy inne stany, to ja nie wiem o nich nic :diabloti:

Posted

asher napisał(a):

Sugerujesz, że cichcem wyżerasz mi karmę? :hmmmm:

Taa codziennie do Ciebie jeżdze sprawdzić co masz w lodówce :p

asher napisał(a):

:roflt::roflt:

malawaszka napisał(a):

Inti jest śliczny i wielki :loveu: jak on przy innych samcach doga wypada wielkościowo? z tych większych jest?

Dzieki..:)
Przy innych samcach pytasz? :hmmmm:.. jest ogromny... albo te "inne" samce jakieś małe :evil_lol:

Posted

fiu fiu Asherku ależ w towarzystwie pana podróżujesz po lasach :cool1:
i widzę, że wiedzę na temat wózków szlifujesz :cool3:
brawo :evil_lol:

a tak w ogóle gdzie jesteś :roll:

Posted

dbsst napisał(a):
a tak w ogóle gdzie jesteś :roll:
W domu, przed kompem, w ciepłym sweterku, z kubkiem w pośpiechu połykanej gorącej herbaty, ale zaraz spadam, a co? :cool3:

Posted

asher napisał(a):
W domu, przed kompem, w ciepłym sweterku, z kubkiem w pośpiechu połykanej gorącej herbaty, ale zaraz spadam, a co? :cool3:

tęsknię................................

• 1 month later...
Posted

a mnie tak ładnie D nie pisała w galeryji.... ;]

choć pocieszam się, że asher też zaległości ma nieziemskie....a pomyśleć, że kiedyś się częściej "widziałyśmy" na forum, niż na żywo...czytaj...mieszkałyśmy na forum... ;] złe czasy nastały, a fe! ;)

• 8 months later...
Posted

Tak se wpadłam powiedzieć "cześć" ;)

Przy okazji poznałam "rewelacje" o mojej byłej Pani Tresser, które dla mnie co prawda nie są żadnymi rewelacjami, ale do tej pory myślałam, że może po prostu mam paranoję... Uff, jednak nie :diabloti:

Prawko zdałam, autko kupiłam, nadal się nie obroniłam ;)
Z Glumkiem niezbyt dobrze, postarzał się mocno, jest sparaliżowany...

No to by było na tyle ;)

Posted

a możesz o tych rewelacjach , trochę więcej ? czy to ta pani treser , o której myślę ?

jak masz już prawko i auto , to czemu jeszcze Cię u mnie nie było ? :mad:

Posted

[quote name='asher']Tak se wpadłam powiedzieć "cześć" ;)

Przy okazji poznałam "rewelacje" o mojej byłej Pani Tresser, które dla mnie co prawda nie są żadnymi rewelacjami, ale do tej pory myślałam, że może po prostu mam paranoję... Uff, jednak nie :diabloti:

Prawko zdałam, autko kupiłam, nadal się nie obroniłam ;)
Z Glumkiem niezbyt dobrze, postarzał się mocno, jest sparaliżowany...

No to by było na tyle ;)

o, Aszerek, jaka niespodzianka :)
Gratuluję auta i gratuluję nie-napisania pracy :evil_lol:
U mnie też wszystko po staremu, poza tym, że jakieś dziecko biega mi po domu i bałagan robi :diabloti:

acha i czekamy na wyniki Leona, miał wycinanego guza :shake: