Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst napisał(a):
:shake: :-o :crazyeye: :-o :crazyeye: mam nadzieje ze nia mam licznikow tej pani :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ja mam czarny :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Asherku mam dwa borda, a Aśka różowy. I czyste serce ! Ale - cholera - dała mi prezent - i jej nie ma . Porwali ! :lol: :evil_lol: :evil_lol:
Cała szkoła ma już link do Bordowego Enionu. Umarliśmy wczoraj ... Skąd ty takie rzeczy wygrzebujesz ??? :lol: :lol: :lol:

Posted

Kurcze chcialam wkleic linka, ale mi sie nie udalo :crazyeye:
Nie chce mi postu przyjąc :crazyeye:

To wejdźcie sobie na www.maxior.pl potem w smieszne MP3 i na druga strone
Polecam "Lebiedź" "Tomasz Lis" i "Windykator w Lukowa"

Posted

PIKA, dobre :lol:

A ja mam zdjęcia :multi: Zrobił je dziś Artur, pancio Spidiego :cool1:

To jest Leon, którego wyprowadzam na spacerki. Śliczny, prawda? :)
Boogie, jak zwykle - na drugim planie :evil_lol:

No i teraz Leon i Spidi :lol:

Pidi jest rewelacyjny, w ogóle się nie bał :multi: A ma dopiero sześć miesięcy!

Posted

[quote name='asher']

Pidijest rewelacyjny, w ogóle się nie bał :multi: A ma dopiero sześć miesięcy!
To moze dlatego :evil_lol:

A Leon jest cuuudddnyyyyyyyyyy :loveu:

Posted

Leon może jest cudny, ale robi się niedobry :angryy: Spotkalismy dziś Hexi z Achillesem, Leonowi odbiło na jego punkcie! Zachowywał się tak, jakby Achilles miał cieczkę :crazyeye: To, że chciał go kryć z każdej strny, to nic, ale on go pod ogonem wylizywał :stupid:

Posted

asher napisał(a):
To, że chciał go kryć z każdej strny, to nic, ale on go pod ogonem wylizywał :stupid:
Jesteś seksualną rasistką?:crazyeye: :diabloti:

Posted

r_2005 napisał(a):
Jesteś seksualną rasistką?:crazyeye: :diabloti:
Ja to może i nie, ale biednemu Achillesowi niezbyt się awanse Leona podobały :diabloti:

Posted

PIKA napisał(a):
I co wlomotal mu? :diabloti:
Na początku chciał do mamusi na rączki ;) Ale potem zaczął się nieco odgryzać... Niestety Leon też zaczął, siłą chciał go brać :stupid: Więc sobie poszliśmy... :shake:

Posted

[quote name='asher'] Ale potem zaczął się nieco odgryzać... Niestety Leon też zaczął, siłą chciał go brać :stupid: Więc sobie poszliśmy... :shake:

Gwalciciel ? :crazyeye:

Posted

nie nmo Leonek chyba zwariował :roll:
Jojka też wąchał pod ogonem co się nie spodobało Jojeczkowi ale naszczęście nie chciałna niego wchodzić:cool1:

Dziecek zyje?

Posted

Jak sobie szliśmy, to żył :lol: Ale nie wiem, cz Hexi nie będzie musiała z nim do psychoanalityka iść, inaczej jeszcze się biedak pogubi w swej tożsamości płciowej... :lol:

A wobec Jo Jo Leon zachował się bardzo przyzwoicie. Mądry qń, wiedział, że tu raczej nie podskoczy :cool1:

Posted

asher napisał(a):
Jak sobie szliśmy, to żył :lol: Ale nie wiem, cz Hexi nie będzie musiała z nim do psychoanalityka iść, inaczej jeszcze się biedak pogubi w swej tożsamości płciowej... :lol:

A wobec Jo Jo Leon zachował się bardzo przyzwoicie. Mądry qń, wiedział, że tu raczej nie podskoczy :cool1:

no widze że ktus mi mojego kunia wkońcu chwali :lol: mam nadzieje że Dziecek nie będzie się teraz Jojka po Leonie bał...w końcu chłopaki widzieli się ostatnio ponad trzy tygodnie temu...:crazyeye:

Posted

Z tego co zauważyłam Dziecek jest bardzo delikatnym psychicznie pieskiem. Ale nie sądzę, żeby miał po Leonie aż taką traumę ;) W pewnym momencie zaczął mu się naprawde nieźle odgryzać :diabloti: To oczywiście nie była agresja, tylko bardzo dobitne danie do zrozumiena, że mu się Leon nie podoba.
A Jo Jo jest chyba spokojny, prawda? Więc pewnie Dziecek raz dwa sobie przypomni, że nie ma się czego bać ;)

Posted

asher napisał(a):
Pidi jest rewelacyjny, w ogóle się nie bał :multi: A ma dopiero sześć miesięcy!

myślę tak jak PIKA, że z tego wyrośnie :lol: moja Luna jak miała kilk miesięcy szalała z każdym psem - wielkości doga też, a potem jej się pozmieniało :angryy:

Posted

:cool1:

asher napisał(a):
Z tego co zauważyłam Dziecek jest bardzo delikatnym psychicznie pieskiem. Ale nie sądzę, żeby miał po Leonie aż taką traumę ;) W pewnym momencie zaczął mu się naprawde nieźle odgryzać :diabloti: To oczywiście nie była agresja, tylko bardzo dobitne danie do zrozumiena, że mu się Leon nie podoba.
A Jo Jo jest chyba spokojny, prawda? Więc pewnie Dziecek raz dwa sobie przypomni, że nie ma się czego bać ;)

nie Jojek to zabójca :diabloti:

nie no moje psisko naprawde jest spokojne rzucają się na niego różne przedziwne psy a on olew dopiero jak któryś mu zacznie dobierać się za mocno do skóry to przypomni mu ze jest większy