asher Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']:o czyżby więzienie :-? :klacz: :klacz: :klacz: Wygrała Pani weekendową wycieczkę do Warszawy połączoną ze zwiedzaniem Fortów Bema!!! :klacz: * * przejazd na koszt własny. Organizator zapewnia wikt i opierunek na miejscu, liczne atrakcje oraz swe urocze towarzystwo :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::o czyżby więzienie :-? :klacz: :klacz: :klacz: nie mogę oprzeć się wrażeniu, że warszawskie osiedla wyglądają identycznie :-? Quote
asher Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 Maga100 napisał(a):asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::o czyżby więzienie :-? :klacz: :klacz: :klacz: nie mogę oprzeć się wrażeniu, że warszawskie osiedla wyglądają identycznie :-?Brzydsze są 8) To najnowoczesniejsze więzienie w Polsce 8) Quote
zadziorny Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='Maga100'][quote name='asher']ps. zwróccie uwagę na "sliczną" kwiatowa rabatke na drugim planie :evil_lol: tak, mnie też się rzuciły w oczy te piekne kwiaty :wink: no, nie ma jak zamiłowanie do ogrodnictwa :lol: :wink: A te kwiatki :roll:, jakie one dorodne są :o 0X :wink: Quote
Hanna R. Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='asher']Brzydsze są 8) To najnowoczesniejsze więzienie w Polsce 8) JA ! JA TEŻ WIEDZIAŁAM - ale sie spóźniłam :evil: A czy wiesz, jakie kryteria tżeba spełnić, żeby do tego tak luksusowego obiektu trafić ??? :evilbat: Quote
Alicja Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='asher'][quote name='Alicjarydzewska']:o czyżby więzienie :-? :klacz: :klacz: :klacz: Wygrała Pani weekendową wycieczkę do Warszawy połączoną ze zwiedzaniem Fortów Bema!!! :klacz: * * przejazd na koszt własny. Organizator zapewnia wikt i opierunek na miejscu, liczne atrakcje oraz swe urocze towarzystwo :evil_lol: :drinking: :laola: hurrrra wygrałam :wink: , no i teraz jak nic trzeba by wykorzystać nagrodę :wink: Quote
mmbbaj Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] tżeba Haniu?........... :o :o :o Quote
asher Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Ten cholerny kabelek kosztuje w Plusie... 198 zł :shock: :shock: :shock: Jesooo, kto to tam kupuje??? :o Haniu, skoro wiedziałaś, to chyba koniecznie tżeba i Ciebie wynagrodzic wycieczką, co? 8) A jak dzisiejszy humorek? :buzi: Quote
Alicja Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='asher']Ten cholerny kabelek kosztuje w Plusie... 198 zł :shock: :shock: :shock: Jesooo, kto to tam kupuje??? :o Haniu, skoro wiedziałaś, to chyba koniecznie tżeba i Ciebie wynagrodzic wycieczką, co? 8) A jak dzisiejszy humorek? :buzi:żartujesz , że taki drogi :o .To co to za komóra :o Kuba ma Siemensa i za kabel z płytką dał 40 zł :-? Jadę do Wawki z Hanią :wink: :lol: Quote
Hanna R. Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='asher'] Haniu, skoro wiedziałaś, to chyba koniecznie tżeba i Ciebie wynagrodzic wycieczką, co? 8) A jak dzisiejszy humorek? :buzi: JESTEŚCIE OBŻYDLIWE WIEDŹMY ! :evilbat: :evilbat: :evilbat: Kopiecie lerzącego :roll: :roll: :roll: Alu - nawet gdyby mi dawały tę nagrodę - to ja ją CZNIAM :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Alicja Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='asher'] Haniu, skoro wiedziałaś, to chyba koniecznie tżeba i Ciebie wynagrodzic wycieczką, co? 8) A jak dzisiejszy humorek? :buzi: JESTEŚCIE OBŻYDLIWE WIEDŹMY ! :evilbat: :evilbat: :evilbat: Kopiecie lerzącego :roll: :roll: :roll: Alu - nawet gdyby mi dawały tę nagrodę - to ja ją CZNIAM :eviltong: :eviltong: :eviltong: :( nie scesz ze mnę pojechać :cry: :cry: :cry: Quote
asher Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Alu - nawet gdyby mi dawały tę nagrodę - to ja ją CZNIAM :eviltong: :eviltong: :eviltong:Nagrodę ci dały. Ale jak nie, to nie :cry: :cry: :cry: Alu, Nokia 6020 :roll: Quote
Hanna R. Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='asher'] A jak dzisiejszy humorek? :buzi: Asiu - tak jak wczoraj. :roll: Quote
asher Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='asher'] A jak dzisiejszy humorek? :buzi: Asiu - tak jak wczoraj. :roll:Ojojoj :roll: No za poprawę :drinking: :drinking: :drinking: U mnie tez kiepawo, chyba sobie piwko łykne, takie niewirtualne :roll: Quote
mmbbaj Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='asher']Ten cholerny kabelek kosztuje w Plusie... 198 zł :shock: :shock: :shock: A nie mówiłam? :-? [quote name='HankaRupczewska'][quote name='asher'] A jak dzisiejszy humorek? :buzi: Asiu - tak jak wczoraj. :roll: A ja mam dzisiaj super humorek! :lol: Quote
asher Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 [quote name='mmbbaj']A ja mam dzisiaj super humorek! :lol:A kysz zmoro!!!!! Quote
Hanna R. Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Osoba I - Oooo, jestem chora... Stara ... I do tego nie grzeszę urodą... Aha, i jeszcze nie mam pieniędzy ! :cry: :cry: :cry: Osoba II - Ha ! Jestem zdrowa jak koń ! Jestem młoda ! Piękna !!! I do tego mam KASIORĘ ! :multi::multi::multi: Narrator - No, samo życie :roll: :roll: :roll: Quote
mmbbaj Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='asher'][quote name='mmbbaj']A ja mam dzisiaj super humorek! :lol:A kysz zmoro!!!!! Quote
asher Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Osoba I - Oooo, jestem chora... Stara ... I do tego nie grzeszę urodą... Aha, i jeszcze nie mam pieniędzy ! :cry: :cry: :cry: Osoba II - Ha ! Jestem zdrowa jak koń ! Jestem młoda ! Piękna !!! I do tego mam KASIORĘ ! :multi::multi::multi: Narrator - No, samo życie :roll: :roll: :roll: O matko Hanka, natychmiast chlapnij sobie koniaku, albo absoluta, albo cokolwiek z procentami!!!!! mmbbaj, niech no ja tylko Bajana wreszcie spotkam! Od razu poinstruuję go co i jak :evilbat: Quote
Hanna R. Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='asher'] O matko Hanka, natychmiast chlapnij sobie koniaku, albo absoluta, albo cokolwiek z procentami!!!!! Mam tylko tego syfa :roll: Quote
asher Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='asher'] O matko Hanka, natychmiast chlapnij sobie koniaku, albo absoluta, albo cokolwiek z procentami!!!!! Mam tylko tego syfa :roll: Na taki syfiasty nastrój to i taki syf będzie dobry! :wink: Quote
tajdzi Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 A oto świąteczne boorki Asher, nie przegonisz mnie? :oops: :roll: :drinking: Quote
mmbbaj Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='tajdzi']A oto świąteczne boorki Asher, nie przegonisz mnie? :oops: :roll: :drinking: BRAWO tajdzi!!!,a boorki SUPER...Asher będzie zachwycona Quote
Recommended Posts