kate_m. Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Się człowiek geografii trochę poduczy czytając Dogo :lol: W ramach obecnego tematu mogę dodać, ze kąpałam się kiedyś w Chechle (ale nie w rzeczce :wink: ) i żyję :) Quote
Maga100 Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 mmbbaj napisał(a): Właśnie sprawdziłam i mnie się otwiera, ale niektórzy zgłaszają, że mają z tym problem :( Nie wiemy dlaczego :niewiem: a mnie działa :angel: super stronka :D A bajan ma swoją galerię na dogo, bo jakoś nie wypatrzyłam 8) Quote
mmbbaj Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Maga100 napisał(a):mmbbaj napisał(a): Właśnie sprawdziłam i mnie się otwiera, ale niektórzy zgłaszają, że mają z tym problem :( Nie wiemy dlaczego :niewiem: a mnie działa :angel: super stronka :D A bajan ma swoją galerię na dogo, bo jakoś nie wypatrzyłam 8) Oj! To bardzo się cieszę!!! :D Bajanowi jeszcze galerii nie zakładałam, ale zaczynam się do tego przymierzać :fadein: A wtedy liczę na Waszą obecność... :P :wink: Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 mmbbaj napisał(a):Maga100 napisał(a):mmbbaj napisał(a): Właśnie sprawdziłam i mnie się otwiera, ale niektórzy zgłaszają, że mają z tym problem :( Nie wiemy dlaczego :niewiem: a mnie działa :angel: super stronka :D A bajan ma swoją galerię na dogo, bo jakoś nie wypatrzyłam 8) Oj! To bardzo się cieszę!!! :D Bajanowi jeszcze galerii nie zakładałam, ale zaczynam się do tego przymierzać :fadein: A wtedy liczę na Waszą obecność... :P :wink:czekamy niecierpliwie 8) czyli będzie nowy aparat :wink: Quote
asher Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 mmbbaj mnie się strona nie otwiera :( Wczoraj mi się otwierała, ale tylko strona główna, oprócz tego nie mogłam nic zobaczyć. A dzisiaj w ogóle nie moge tam wejść :( A galerię załóż Bajanowki koniecznie :angel: Ogary sa niesamowicie fotogeniczne :D Quote
bos Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Asher - ogary są rzeczywiście piękne , galerię założy tylko na razie ogary poszły w las...... hihihi :D :D :D :Dog_run: ten mały tylko lata...... :D Quote
mmbbaj Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='asher']mmbbaj A galerię załóż Bajanowki koniecznie :angel: Ogary sa niesamowicie fotogeniczne :D [quote name='Alicjarydzewska']... czyli będzie nowy aparat :wink: No właśnie, że na razie nie ma mowy o nowym aparacie :shake: :cry: Quote
asher Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='bos']Asher - ogary są rzeczywiście piękne , galerię założy tylko na razie ogary poszły w las...... hihihi :D :D :D No a Bajanek to już na pewno :wink: A ten co tak ciągle lata, to musi terier :lol: Quote
Alka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='asher']mmbbaj mnie się strona nie otwiera :( Wczoraj mi się otwierała, ale tylko strona główna, oprócz tego nie mogłam nic zobaczyć. u mnie dokładnie to samo! :evil: asher, :hmmmm: kiedy zobaczymy jakieś fotki psiaków? :D Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Alka'][quote name='asher']mmbbaj mnie się strona nie otwiera :( Wczoraj mi się otwierała, ale tylko strona główna, oprócz tego nie mogłam nic zobaczyć. u mnie dokładnie to samo! :evil: asher, :hmmmm: kiedy zobaczymy jakieś fotki psiaków? :Dto trąbki jesteście bo u mnie chodzi 8) asher :wink: foteczki Quote
asher Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 A za chwilkę :D Ale to będą starocie, bo nie mam aparatu :( Quote
asher Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Alka'][quote name='asher']mmbbaj mnie się strona nie otwiera :( Wczoraj mi się otwierała, ale tylko strona główna, oprócz tego nie mogłam nic zobaczyć. u mnie dokładnie to samo! :evil: asher, :hmmmm: kiedy zobaczymy jakieś fotki psiaków? :Dto trąbki jesteście bo u mnie chodzi 8) A jakiej przeglądarki uzywasz? Bo może w tym tkwi problem? :roll: Quote
mmbbaj Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='asher']A za chwilkę :D Ale to będą starocie, bo nie mam aparatu :( Mogą być starocie, ale dawaj foty!!!!! :lol: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='asher'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Alka'][quote name='asher']mmbbaj mnie się strona nie otwiera :( Wczoraj mi się otwierała, ale tylko strona główna, oprócz tego nie mogłam nic zobaczyć. u mnie dokładnie to samo! :evil: asher, :hmmmm: kiedy zobaczymy jakieś fotki psiaków? :Dto trąbki jesteście bo u mnie chodzi 8) A jakiej przeglądarki uzywasz? Bo może w tym tkwi problem? :roll: :oops: :oops: :oops: a żebym ja to wiedziała :roll: a fotki mogą być i starocie :wink: Quote
asher Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 No to fotki z... grudnia 2004 8) Z mini spacerku Dogomaniaków na Polach Mokotowskich (większośc fotek robiła Doddy) Oto bohaterki: Patsy, której własicielką jest Lulu Brena Doddy No i Sabina Ulubione zajęcie :roll: :lol: Quote
asher Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Ale nie z samych przyjemności spacer się składa... Siad, zostań Waruj, zostań Do mnie! Na wedzonego kurczaka patrz! :lol: Quote
malawaszka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 wowwww ale ekstra klasa ONeczki :angel: :angel: :angel: a jakie grzeczniuchne :o pewnie dlatego, że takie głodne :lol: Quote
Alka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Wow, i są foteczki...asher nie dała się długo prosić :D i jakie ładne ....a psiaki grzeczniutkie bo ich przekupują smakołykami :wink: :D :D :D Quote
asher Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 No pewnie, że przekupują! Nikt nie chce pracowac za darmo :lol: Quote
mmbbaj Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='asher']... Do mnie! A Sabina jaka prymuska! :o :lol: Super pieski! Jeszcze! Quote
Maga100 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='asher'] Ulubione zajęcie :roll: :lol: super zdjęcie :o najgrzeczniejsze onki na świecie :lol: Quote
asher Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Maga100 napisał(a):super zdjęcie :o najgrzeczniejsze onki na świecie :lol:Oj, polemizowałabym (co do Sabiny oczywiście :wink: ) :roll: Po prostu bystry fotograf, wiedział, kiedy focić :lol: Quote
Camara Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='asher'] [quote name='asher'][quote name='Maga100']super zdjęcie :o najgrzeczniejsze onki na świecie :lol:Oj, polemizowałabym (co do Sabiny oczywiście :wink: ) :roll: Po prostu bystry fotograf, wiedział, kiedy focić :lol: co do psiurek nie mam uwag :P ale fotograf do odstrzału :evil: najważniejszej modelce ucina głowę :roll: Quote
Recommended Posts