Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

LAZY napisał(a):
asher napisał(a):
Nie no, dam sobie czas do przyszłego tygodnia... :lol:

Łeee...miętka jestes... :evilbat: :lol:
No nie, a ta mnie prowokuje :o Widac mnie nie lubi :cry:

Zaraz mnie Evelina pogoni, wstawiam więc starocie sprzed ponad roku...

Wielki łeb, mały zadek... A wydawałoby się, że jest na odwrót :roll: :lol:

Zmęczone dłuuuugim spacerkiem

Coś do nas gadają. Jakby nas to obchodziło :roll:

U talkin' to me, maaaan? 8)

Posted

asher napisał(a):
A żeby mnie nieprzekupna Evelina nie pogoniła...

Sabina z moją Mamą
Przeurocze zdjatko.
Asher, pamietam jedno Twoje zdjecie i wychodzi mi,
ze jestes BARDZO podobna do Mamy :D
Mamie slicznie dziekuje za przepis na ptasiowe mleczko :buzi:

Posted

Asher widze że twoje psiulki już są chyba dorosłe
mam pytanie Czy ONkowate wyrastają kiedyś z tej szczenięcej głupawki
czy to już tak zawsze bedzie wieczny szczeniak ??? :D :D :D :D
Bo ja tak podpytuje ludzi którzy maja Onkowate i raczej wszyscy zgodnie że to już zostanie do końca

PS moja Teska też już przeprowadza atak na wode
strumień wody = wróg

Sliczne te Twoje "Boorki"

Posted

Vectra napisał(a):
Asher widze że twoje psiulki już są chyba dorosłe
mam pytanie Czy ONkowate wyrastają kiedyś z tej szczenięcej głupawki
czy to już tak zawsze bedzie wieczny szczeniak ??? :D :D :D :D
Bo ja tak podpytuje ludzi którzy maja Onkowate i raczej wszyscy zgodnie że to już zostanie do końca

Heheh, sęk w tym, że ja nie mam swoich od szczenięctwa. Bugajski trafił do mnie jak miał około 2 lat, a Sabina dwa lata temu - a wyceniają ją na ok. 8 lat :wink: Więc nie wiem jakie były w okresie goowniarskim :wink: Ale chyba jednak wydoroślały, między nimi, a trzymiesięcznym dogiem niemieckim, który tymczasowo u mnie mieszka widac zdecydowaną róznice :lol:

Vectra napisał(a):
PS moja Teska też już przeprowadza atak na wode
strumień wody = wróg

Bugajski traktuje strumień wody jak kolejną fajną zabawkę. Sucz jest bardziej zacięta :evilbat: Ale dla niej to nie wróg, tylko bardzo pożądana zwierzyna do upolowania :evilbat:

Dziekujemy obu Panim za komplementa :buzi:

Posted

ja to określenie wróg napisałam w przenośni :D :D :D :D
No to sama wiesz teraz jak to jest mieć szczeniaczka w domciu hihihi
Dodzio pewnie dokazuje ostro

Poprosze o foteczki dodzynki bo pewnie jest strasznie słłłłłłodka

A co do wody no coż jak podlewam ogródek to psiory muszą być w domu bo nie da się podlać :wink: wszyscy są mokrzy oprócz roślinek

Posted

moj Boss nawet w wieku 14 lat mial mentalnosc szczeniaka :)
lapy odmawialy czasem posluszenstwa ale glowa miala ciagle nowy pomysly i chciala biegac...
a strumien wody, chlapanie i podrzucanie lisci jesieni, to ulubione zabawy psa z pancia :)
no i nigdy nie rozstawal sie patykiem! slowo patyczek dzialalo jak zaklecie (i jeszcze"spacerek" i "jedzonko").

lezka mi sie kreci, jak patrze na Twoje mordy, asher...
nie ma nic cudowniejszego niz ON!!!

no, a dwa to juz musi byc pelnia szczescia ;)

Posted

Hahah, nie będzie fotek dozia, bo nie mam aparatu :lol: Czarny i strasznie słodki cielak, tyle mogę o nim napisać :wink: A dokazuje za trzech :evilbat: Własnie ma przerwę, uffff...

Wklejam za to jakies starocie, jeszcze z lipca :wink:

Wredne babsko, po spacerze tak się pić chce, ale ona oczywiście MUSI pierwsza :x

Chla i chla, cała wodę wychla. A ja se jak jaki głupi językiem w powietrzu mogę pomachać :evil:

I ty brutusie przeciwko mnie??? Ja cierpię, a ty mnie czeszesz???!!! 0X 0X 0X

No, nareszcie!!!

ps. Teklunia, masz rację, dwa takie stwory, to pełnia szczęscia!!! Zwłaszcza jak sobie robimy odpoczynek w trakcie długiego spacerku i mi te kochane mordy do obojga uszu dyszą, kocham te chwile :fadein:
Ale dwa ONy i szczeniak doga to już zdecydowanie NADMIAR szczęścia :evilbat: :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
hahaha :D

a Bugajski to prawdziwy gentleman - pozwala damie napic sie pierwszej...

Hehehe, zapewniam cię, że gentelman po prostu nie miał nic do gadania :evilbat: :lol: Pod pantoflem biedny jest i tyle :lol:

Posted

oj Asher wiem coś na ten temat dwa dorosłe i zakręcony szczeniak
nie trzeba Tv oglądać hihihi non stop w ruchu i coś się dzieje
Dziś moja ukochana Oneczka postanowiła drewniane ogrodzenie zdemontować a dobek i pitka chyba odmłodziły się i jej pomagały dzielnie

Posted

Vectra napisał(a):
oj Asher wiem coś na ten temat dwa dorosłe i zakręcony szczeniak
nie trzeba Tv oglądać hihihi non stop w ruchu i coś się dzieje
Dziś moja ukochana Oneczka postanowiła drewniane ogrodzenie zdemontować a dobek i pitka chyba odmłodziły się i jej pomagały dzielnie

no i dobrze :D
masz sie czym zajac. a tak to nie wiadomo, co by Ci do glowy przychodzilo, gdybys miala za duzo czasu wolnego... ;)
swiat jest pelen pulapek dla znudzonych ludzi - nalogi itd ;)

Posted

Teklunia napisał(a):

Mój Gezes - chociaż trzy razy większy od Mańki - i choć zawsze we wszystkim jest pierwszy, przy misce też ustępuje jej miejsca. Mało tego, nawet jeżeli uda mu się zacząć jako pierwszy - a ona pojawi się na horyzoncie, zawsze sie wycofuje... Myślalam, że on tylko taki kulturalny jest .... A tu masz - Bugajski też ! :D

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Teklunia napisał(a):

Mój Gezes - chociaż trzy razy większy od Mańki - i choć zawsze we wszystkim jest pierwszy, przy misce też ustępuje jej miejsca. Mało tego, nawet jeżeli uda mu się zacząć jako pierwszy - a ona pojawi się na horyzoncie, zawsze sie wycofuje... Myślalam, że on tylko taki kulturalny jest .... A tu masz - Bugajski też ! :D
:hmmmm: czyżby pantoflarze :-? 8)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
HankaRupczewska napisał(a):
Teklunia napisał(a):

:hmmmm: czyżby pantoflarze :-? 8)
Nie wiem, jak Gezio, ale Bugajski na pewno :lol: Był taki okres, kiedy bal się wejśc do kuchni, jak Sabina tam była. Trochę podbudował pewność siebie, jak Saba miała operację - wtedy to on był silniejszy :wink:

Posted

:lol: widze ze wszedzie baby rzadza :lol: ..u mnie tez biedny Dali ostatni do wody ,ostatni do miski :lol: ..kiedys dawalam w 3 miskach-nie zdalo egzaminu,Bo Galowa zagarniala 3 miski-w sensie odganiala od reszty mich i koniec :roll: ..teraz jedza z jednej i kazde spokojnie czeka na swoja kolej-to samo z woda :roll:

Posted

U nas miski do zarcia i wody są dwie. Bugajski, jak mu zależy, to Sabiny do swojej miski nie dopusci :evilbat: Ale od wody odgonić sie da :wink:

Posted

daga10011 napisał(a):
:lol: widze ze wszedzie baby rzadza :lol: ..u mnie tez biedny Dali ostatni do wody ,ostatni do miski :lol: ..kiedys dawalam w 3 miskach-nie zdalo egzaminu,Bo Galowa zagarniala 3 miski-w sensie odganiala od reszty mich i koniec :roll: ..teraz jedza z jednej i kazde spokojnie czeka na swoja kolej-to samo z woda :roll:

no i dziwisz się, że Dali chudy jak nic mu pewnie nie zostaje w tej misce :(