Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

asher napisał(a):
Pewnie komuś się zgubił. Ale nigdzie nie ma ogłoszeń...
Może "do tej pory zawsze wracał"...
A jest odzew na Twoje ogłoszenia?

Posted

Duszek na razie bezpieczny, więc mogę wrócić do zasadniczego wątku :)

Kiziu miziu... :loveu:

Niektórzy są mało delikatni :evil_lol:

Ciotka Ka-ka uznała, że co za dużo, to nie zdrowo i spacyfikowała jęzoronachała...
(przerażona Sabina rzuca się do ucieczki!)

... a po walce oddała się rytualnej medytacji
(Mina Sabiny mówi sama za siebie, ta ciotka nie jest do końca normalna :-o )
:evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
http://images34.fotosik.pl/318/515e4910b8434795.jpg

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:a tu wyglądasz identycznie jak moja mama jak była młoda :mdleje: tylko Jej pies mordy nie lizał :evil_lol::loveu:

Może lizał, tylko nikt tego nie ufocił :evil_lol:

Myślisz, że jesteśmy spokrewnione? :crazyeye: W sumie... spora część mojej rodziny mieszka całkiem blisko twoich okolic :hmmmm:
Siostro!!!! :bigok:

Posted

asher napisał(a):

... a po walce oddała się rytualnej medytacji
(Mina Sabiny mówi sama za siebie, ta ciotka nie jest do końca normalna :-o )
:evil_lol:

buhahahahahaha...Aśka, przysięgam...zabiłaś mnie tym komentarzem :evil_lol: no dooobra, w takim układzie wybaczam zamieszczenie zdjęcia na forum :diabloti:

Posted

[quote name='asher']Może lizał, tylko nikt tego nie ufocił :evil_lol:

Myślisz, że jesteśmy spokrewnione? :crazyeye: W sumie... spora część mojej rodziny mieszka całkiem blisko twoich okolic :hmmmm:
[B][SIZE=4]Siostro!!!![/SIZE][/B] :bigok:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]o masz zerwane więzy :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

teksty rodzinne mnie powaliły,chyba dziś usne na podłodze:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

hahahaahahahha [I]:evil_lol: [/I][I]:evil_lol:
no pięknie !!!! jak rodzinnie !!!!

[/I][I]:evil_lol:[/I][I]:evil_lol:[/I][I]:evil_lol:[/I][I]:evil_lol:[/I][I]:evil_lol:[/I][I]:evil_lol:
[/I]

Posted

dawaj dawaj to zdjęcie :))))))))))))))))))

a chciałam tylko powiedzieć, że jestem dumna z foty z Boogajskim z jęzorem szorującym po asherowej twarzy.... CZYSTE piękno :)))) :evil_lol:

Posted

Siostrzyczko moja kochana,czekam na zdjęcie Cioci (pozdrów ją ode mnie! :D )

Ka-ka napisał(a):
a chciałam tylko powiedzieć, że jestem dumna z foty z Boogajskim z jęzorem szorującym po asherowej twarzy.... CZYSTE piękno :)))) :evil_lol:

Ach, ten mój klasyczny grecki profil :loveu::loveu::loveu:

Ciotka Kamila, Sabina i... Preston po liftingu :evil_lol:

On ci to?...

Czy nie on?...

Hmmmm... :hmmmm:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]o masz zerwane więzy :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Nooo taak :splat: Zerwane więzy :evil_lol:
Wiedziałam że coś takiego było :evil_lol::evil_lol:
Za chiny nie mogłam sobie przypomnieć jaki był tego tytuł :evil_lol::evil_lol:

A co się stało Prestonkowi? :evil_lol::evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']w końcu dopasowało się ciałko do rozumku :errrr::scared:

coooooooooooooo??????????????

TY MAUPO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz dopiero się przyznajesz??? tutaj tiriririr....kiziu miziu jaki słodki misiu.....
az wyszło szydło z worka....już Ciem nie lubiem :mad: :p :angryy: :placz: :placz: :placz:

ASHER..... ktoś mi miał wytłumaczyć, jak się robi odnośniki...jak mam reklamować pilną sprawę SHELBY, skoro nie wiem, jak się robi odnośniki :mad:

P.S> widzę, że ujawniłaś już światu wizerunek mego wielkiego (duchem) podopiecznego :-P

Posted

[quote name='malawaszka']w końcu dopasowało się ciałko do rozumku :errrr::scared:
:megagrin: :megagrin: :megagrin:

[quote name='Ka-ka']ASHER..... ktoś mi miał wytłumaczyć, jak się robi odnośniki...jak mam reklamować pilną sprawę SHELBY, skoro nie wiem, jak się robi odnośniki :mad:
No przecież ci tłumaczyłam! Nawet rozrysować ci chciałam, toś się darła, że nie, bo i tak nie zapamietasz :eviltong:

No dobra, dobra, już ci piszę, wystarczyło pchnąć maila w tej sprawie...

Posted

Matko, my się bawiliśmy nad morzem a ta sobie haszczaka sprawila :mdleje: A czemu niemógł u Ciebie zostac?? :evil_lol:

Ka-Ka jak sie miniaturyzuje psa?? :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']
No przecież ci tłumaczyłam! Nawet rozrysować ci chciałam, toś się darła, że nie, bo i tak nie zapamietasz :eviltong:

No dobra, dobra, już ci piszę, wystarczyło pchnąć maila w tej sprawie...

się nie darłam...a rysować chciałaś na piachu...jak ja ten piach z informacją do domu bym zabrała :diabloti:

tu napisałam, bo wiedziałam, że TU dojdzie :p ostatnio dostrzegam zawodność korespondencji mailowej :mad:

a co do radosnej reakcji w sprawie Prestonowego rozumku.... pogadamy :mad: :mad: :mad: :p

PIKA.... są rzeczy, o którym filozofom się nie śniło... a jak to zrobić, wiedzą tylko najstarsi górale... nie mogę zdradzić... ostatnio pilnie poszukuję sposobu na wyhodowanie drzewka z pieniędzmi... kto wie, może właśnie dokonałam wiekopomnego odkrycia i będę sławna :evil_lol:

Posted

[quote name='Ka-ka']
PIKA.... są rzeczy, o którym filozofom się nie śniło... a jak to zrobić, wiedzą tylko najstarsi górale... nie mogę zdradzić... ostatnio pilnie poszukuję sposobu na wyhodowanie drzewka z pieniędzmi... kto wie, może właśnie dokonałam wiekopomnego odkrycia i będę sławna :evil_lol:
Mozesz wyprobowac na moim?? Ja bym cjhciala żeby żeby on byl znowu taaki maaalutki jak kiedyś :loveu:

A z tymi rozumkami to jakas dziwna zaleznośc jest.. czym większy pies tym mniejszy rozumek :roll:

Posted

[quote name='Ka-ka']coooooooooooooo??????????????

TY MAUPO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz dopiero się przyznajesz??? tutaj tiriririr....kiziu miziu jaki słodki misiu.....
az wyszło szydło z worka....już Ciem nie lubiem :mad: :p :angryy: :placz: :placz: :placz:

a ja Cie dalej lubiem :eviltong::diabloti:

[quote name='PIKA']A z tymi rozumkami to jakas dziwna zaleznośc jest.. czym większy pies tym mniejszy rozumek :roll:

polemizowałabym :roll: