Poświata Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Oj Asia, Asia, widzę że u Ciebie jak nie urok to sr....ka :roll:. Zdrówka Sabince życzy chora Poświatka :calus:. Quote
Hanna R. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Asiu, zaglądam do Ciebie. Nieustannie. I jak zwykle się uśmiecham :lol: To jak ? Rozwodzić ? Czy nie rozwodzić ? :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Smacznego dla Sabinki :diabloti: niech sobie dziewczyna nie żałuje rarytasów :diabloti: tyle jej co sobie poje :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='PIKA']Smacznego dla Sabinki :diabloti: niech sobie dziewczyna nie żałuje rarytasów :diabloti: tyle jej co sobie poje :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaka PIKA życzliwa ;) Quote
LAZY Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Długo mnie nie było...i szybko sprawdzam jak sobie radzicie! Widzę, że nieźle...chociaż ktoś chyba Sabinkę głodzi, bo inaczej po dobroci i bez potrzeby żołądka nie zjadałaby tych mysich noworodków...:crazyeye: Duża buźka dla dziewczynkI! Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 :razz::razz::razz:....no co tak cicho .....widziałam asherową na trasie ;) Quote
malawaszka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz::razz:....no co tak cicho .....widziałam asherową na trasie ;) no i się zastanawiałam na jakim tarasie widziałaś Asherową :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='malawaszka']no i się zastanawiałam na jakim tarasie widziałaś Asherową :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaaa wystawiła twarz do słońca i łapała luxy ;) Quote
asher Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Jestem, jestem wrócilam, trasa na taras trochę męcząca była, stąd opóźnienie :lol: Lazy, ja sobie wypraszam :mad: Sabina to jest łakomczuch, no i zawsze to ciekawiej zapolować na jedzonko, a nie tak banalnie, prosto z miski wsysnąć :diabloti: Zaraz wybywam z burkami na spacer, może im jakis ślad ułożę? :hmmmm: Bo już im odkorbia deczko z braku ruchu i zajęcia... Nakręciłam komórką pasjonujące filmiki z burkowej akcji przekopywania łąki, ale nie wiem, co dalej z nimi zrobić. Mogę je sobie normalnie mmsem przesłać na maila? I to będzie kosztowało tyle, co zwykły mms, taki, jak np. z dołączonym zdjęciem? Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='asher']Jestem, jestem wrócilam, trasa na taras trochę męcząca była, stąd opóźnienie :lol: Lazy, ja sobie wypraszam :mad: Sabina to jest łakomczuch, no i zawsze to ciekawiej zapolować na jedzonko, a nie tak banalnie, prosto z miski wsysnąć :diabloti: Zaraz wybywam z burkami na spacer, może im jakis ślad ułożę? :hmmmm: Bo już im odkorbia deczko z braku ruchu i zajęcia... Nakręciłam komórką pasjonujące filmiki z burkowej akcji przekopywania łąki, ale nie wiem, co dalej z nimi zrobić. Mogę je sobie normalnie mmsem przesłać na maila? I to będzie kosztowało tyle, co zwykły mms, taki, jak np. z dołączonym zdjęciem? :razz::razz:....dla mistrzostwem było wysłanie MMSa :evil_lol:....a o wrzucaniu filmów...:hmmmm: nie mam pojęcia :oops::evil_lol: Quote
Katerinas Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 asher Ja tyż nie kumata w te klocki filmowo / mmsowe ... :oops: Ale filmiki chętnie obejrzę :-) Niech się zgłosi ktoś kto się zna na rzeczy :razz: Quote
malawaszka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 hahaha no to zgałsza się kolejna niekumata w kwestii mmsów :evil_lol: mój telefon nie robi filmików :shake: Quote
anetta Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ja też zielona :errrr: ale film z chęcia obejrze :lol: Quote
Poświata Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ja zielona, ale mój synek mówi, że trzeba z telefonu przerzucic kabelkiem, albo przez podczerwień, albo przez bluetooth'a - ale to jeśli komuter ma wbudowaną taką funkcję. MMsem się nie da, bo tak można tylko z telefonu na telefon. Z telefonu na kompa można meilem jeśli telefon takową funkcję ma. A jak chcesz to spróbuj na mój przesłac mmsem, a my pokombinujemy co dalej :hmmmm: 606 721 554. Tylko potem będę potrzebowała instrukcji gdzie i jak na serwer się takie filmy daje :roll:, o bosze ale namieszałam :evil_lol:. Quote
asher Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Poświata napisał(a):Ja zielona, ale mój synek mówi, że trzeba z telefonu przerzucic kabelkiem :mad::mad::mad: To dla synka :diabloti: Kabelek mam od ponad roku. Ale nie działa :diabloti: ;) Ale skoro można mailem, to sobie wyślę, zdjęcia tak wysyłałam i o to właśnie pytałam :lol: Tylko się nie umiałam wysłowić :lol: Dzięki :multi: Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='asher']:mad::mad::mad: To dla synka :diabloti: Kabelek mam od ponad roku. Ale nie działa :diabloti: bo cza było badziewie odesłać .....chyba że moja droga nie masz sterowników :roll:w kompecku ;) ;) Ale skoro można mailem, to sobie wyślę, zdjęcia tak wysyłałam i o to właśnie pytałam :lol: Tylko się nie umiałam wysłowić :lol: Dzięki :multi: czyli są szanse na projekcje ;) Quote
Hanna R. Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 asher napisał(a)::mad::mad::mad: To dla synka :diabloti: Jednak nie będę rozwodzić ... Zbyt dominującą jesteś ... :razz: Quote
asher Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Haniu :-( Popadam w bezdenną otchłań depresji. Przez ciebie, aaach! :-( Alu, właśnie o sterowniki chodzi. Czy kabelek jest ok - nie wiem. Nie miałam okazji wyprobować. Dlatego jest to temat drażliwy :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='asher']Haniu :-( Popadam w bezdenną otchłań depresji. Przez ciebie, aaach! :-( Alu, właśnie o sterowniki chodzi. Czy kabelek jest ok - nie wiem. Nie miałam okazji wyprobować :evil_lol: to cza z neta ściągnąć .....do twojego modelu telefonu ;) Quote
Hanna R. Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='asher']Haniu :-( Popadam w bezdenną otchłań depresji. Przez ciebie, aaach! :-( Takie dominujące nie miewają depresji - one miewają ( przepraszam za słowo :cool3:) - wkurwy :lol: Quote
Poświata Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 asher napisał(a)::mad::mad::mad: To dla synka :diabloti: Kabelek mam od ponad roku. Ale nie działa :diabloti: ;) asher napisał(a):Dlatego jest to temat drażliwy :evil_lol: Biedne dziecko :roll:, a chciało tylko pomóc :mad: ;)... Quote
LAZY Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Poświata napisał(a):Biedne dziecko :roll:, a chciało tylko pomóc :mad: ;)... W tym kraju lepiej sie przed szereg nie wychylać;) Quote
asher Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='LAZY']W tym kraju lepiej sie przed szereg nie wychylać;) :diabloti: Haniu, założenia masz błędne. Dominujące jak najbardziej są zdolne do depresji. Zwłaszcza, jeśli dominującymi są tylko pozornie :cool1: ps Piszę artykuł o zdradzie (w związku damsko-meskim, męsko-meskim, damsko-damskim). Z punktu widzenia obu stron - zarówno zadradzającej, jak i zdradzanej. Jeśli ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w tej dziedzinie i chciałby sie nimi podzielić, to piszcie na asher[at]poczta.onet.pl Oczywiście może być anonimowo :diabloti:;) Quote
malawaszka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 do artykułu: **ujowo jest zostać zdradzoną, a najgorzej być święcie przekonaną, że to niemożliwe nawet wtedy kiedy to już się stało :shake: :grins: jakieś dwa lata temu mogłabym Ci wiecej o tym napisać - teraz juz nie pamiętam :lol: Quote
Recommended Posts