Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PIKA']Smacznego dla Sabinki :diabloti: niech sobie dziewczyna nie żałuje rarytasów :diabloti:
tyle jej co sobie poje :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaka PIKA życzliwa ;)

Posted

Długo mnie nie było...i szybko sprawdzam jak sobie radzicie! Widzę, że nieźle...chociaż ktoś chyba Sabinkę głodzi, bo inaczej po dobroci i bez potrzeby żołądka nie zjadałaby tych mysich noworodków...:crazyeye:
Duża buźka dla dziewczynkI!

Posted

[quote name='malawaszka']no i się zastanawiałam na jakim tarasie widziałaś Asherową :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaaa wystawiła twarz do słońca i łapała luxy ;)

Posted

Jestem, jestem wrócilam, trasa na taras trochę męcząca była, stąd opóźnienie :lol:

Lazy, ja sobie wypraszam :mad: Sabina to jest łakomczuch, no i zawsze to ciekawiej zapolować na jedzonko, a nie tak banalnie, prosto z miski wsysnąć :diabloti:

Zaraz wybywam z burkami na spacer, może im jakis ślad ułożę? :hmmmm:
Bo już im odkorbia deczko z braku ruchu i zajęcia...

Nakręciłam komórką pasjonujące filmiki z burkowej akcji przekopywania łąki, ale nie wiem, co dalej z nimi zrobić. Mogę je sobie normalnie mmsem przesłać na maila? I to będzie kosztowało tyle, co zwykły mms, taki, jak np. z dołączonym zdjęciem?

Posted

[quote name='asher']Jestem, jestem wrócilam, trasa na taras trochę męcząca była, stąd opóźnienie :lol:

Lazy, ja sobie wypraszam :mad: Sabina to jest łakomczuch, no i zawsze to ciekawiej zapolować na jedzonko, a nie tak banalnie, prosto z miski wsysnąć :diabloti:

Zaraz wybywam z burkami na spacer, może im jakis ślad ułożę? :hmmmm:
Bo już im odkorbia deczko z braku ruchu i zajęcia...

Nakręciłam komórką pasjonujące filmiki z burkowej akcji przekopywania łąki, ale nie wiem, co dalej z nimi zrobić. Mogę je sobie normalnie mmsem przesłać na maila? I to będzie kosztowało tyle, co zwykły mms, taki, jak np. z dołączonym zdjęciem?

:razz::razz:....dla mistrzostwem było wysłanie MMSa :evil_lol:....a o wrzucaniu filmów...:hmmmm: nie mam pojęcia :oops::evil_lol:

Posted

Ja zielona, ale mój synek mówi, że trzeba z telefonu przerzucic kabelkiem, albo przez podczerwień, albo przez bluetooth'a - ale to jeśli komuter ma wbudowaną taką funkcję.
MMsem się nie da, bo tak można tylko z telefonu na telefon.
Z telefonu na kompa można meilem jeśli telefon takową funkcję ma.
A jak chcesz to spróbuj na mój przesłac mmsem, a my pokombinujemy co dalej :hmmmm: 606 721 554.
Tylko potem będę potrzebowała instrukcji gdzie i jak na serwer się takie filmy daje :roll:, o bosze ale namieszałam :evil_lol:.

Posted

Poświata napisał(a):
Ja zielona, ale mój synek mówi, że trzeba z telefonu przerzucic kabelkiem

:mad::mad::mad: To dla synka :diabloti:
Kabelek mam od ponad roku. Ale nie działa :diabloti:
;)

Ale skoro można mailem, to sobie wyślę, zdjęcia tak wysyłałam i o to właśnie pytałam :lol: Tylko się nie umiałam wysłowić :lol:
Dzięki :multi:

Posted

[quote name='asher']:mad::mad::mad: To dla synka :diabloti:

bo cza było badziewie odesłać .....chyba że moja droga nie masz sterowników :roll:w kompecku ;)
;)

Ale skoro można mailem, to sobie wyślę, zdjęcia tak wysyłałam i o to właśnie pytałam :lol: Tylko się nie umiałam wysłowić :lol:
Dzięki :multi:

czyli są szanse na projekcje ;)

Posted

Haniu :-( Popadam w bezdenną otchłań depresji. Przez ciebie, aaach! :-(

Alu, właśnie o sterowniki chodzi. Czy kabelek jest ok - nie wiem. Nie miałam okazji wyprobować. Dlatego jest to temat drażliwy :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']Haniu :-( Popadam w bezdenną otchłań depresji. Przez ciebie, aaach! :-(

Alu, właśnie o sterowniki chodzi. Czy kabelek jest ok - nie wiem. Nie miałam okazji wyprobować :evil_lol:

to cza z neta ściągnąć .....do twojego modelu telefonu ;)

Posted

[quote name='asher']Haniu :-( Popadam w bezdenną otchłań depresji. Przez ciebie, aaach! :-(

Takie dominujące nie miewają depresji - one miewają ( przepraszam za słowo :cool3:) - wkurwy :lol:

Posted

asher napisał(a):
:mad::mad::mad: To dla synka :diabloti:
;)

asher napisał(a):
Dlatego jest to temat drażliwy :evil_lol:

Biedne dziecko :roll:, a chciało tylko pomóc :mad: ;)...

Posted

[quote name='LAZY']W tym kraju lepiej sie przed szereg nie wychylać;)
:diabloti:

Haniu, założenia masz błędne. Dominujące jak najbardziej są zdolne do depresji. Zwłaszcza, jeśli dominującymi są tylko pozornie :cool1:

ps
Piszę artykuł o zdradzie (w związku damsko-meskim, męsko-meskim, damsko-damskim). Z punktu widzenia obu stron - zarówno zadradzającej, jak i zdradzanej. Jeśli ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w tej dziedzinie i chciałby sie nimi podzielić, to piszcie na asher[at]poczta.onet.pl
Oczywiście może być anonimowo :diabloti:;)

Posted

do artykułu: **ujowo jest zostać zdradzoną, a najgorzej być święcie przekonaną, że to niemożliwe nawet wtedy kiedy to już się stało :shake: :grins: jakieś dwa lata temu mogłabym Ci wiecej o tym napisać - teraz juz nie pamiętam :lol: