Alicja Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 ...no i gdzie te fotaski :razz::razz:....kopiacych boorków :grins: Quote
LAZY Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Moja kochana Sabinka! Ona bardzo dobrze wygląda! Nic a nic nie widać po niej choroby...a może to efekt działania tej wersalki?:evil_lol: Quote
Ka-ka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Alicja']...no i gdzie te fotaski :razz::razz:....kopiacych boorków :grins: no na moich fotach, dziwnym trafrm, o rzeczy niespotykana !!!!!....także są kopiące Boorki :crazyeye: :lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 dobra przyznam ci się, ze zaglądam do was caly czas po cichu, bo sledze losy Sabinki :eviltong: i wiem, że masz aparat :eviltong: wiec mi się nie chwal :eviltong: Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Ka-ka']no na moich fotach, dziwnym trafrm, o rzeczy niespotykana !!!!!....także są kopiące Boorki :crazyeye: :lol: :evil_lol: :hmmmm: dziwne ......nieprawdaż :razz::razz: Quote
asher Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Ka-ka']no na moich fotach, dziwnym trafrm, o rzeczy niespotykana !!!!!....także są kopiące Boorki :crazyeye: :lol: :evil_lol: Twoich fotach :placz: A kiedy ja te twoje foty moich burków zobaczę???? :placz: Wiesz co? mam genialny pomysł!!! :loveu: Zgraj je na płytkę i wrzuć do szkrzynki :cool3::cool3::cool3: Odpadnie ci wstawianie, sama to zrobię :loveu: [quote name='Alicja']:hmmmm: dziwne ......nieprawdaż :razz::razz: :mad::mad::mad: :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='PIKA']dobra przyznam ci się, ze zaglądam do was caly czas po cichu, bo sledze losy Sabinki :eviltong: i wiem, że masz aparat :eviltong: wiec mi się nie chwal :eviltong: Ooooo, a już mialam agitować, żebys dała głos :multi: No bo dlaczego po cichu śledzisz? To do ciebie nie pasuje :shake::shake::shake: :evil_lol: Quote
PIKA Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 asher napisał(a): Ooooo, a już mialam agitować, żebys dała głos :multi: hau hau asher napisał(a): No bo dlaczego po cichu śledzisz? a widzialas tajniaka to śledzi glosno? :razz: HankaRupczewska napisał(a):Ja śledzę nieustannie . karamba :ghost_2: Quote
Ka-ka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 asher napisał(a):Twoich fotach :placz: A kiedy ja te twoje foty moich burków zobaczę???? :placz: Wiesz co? mam genialny pomysł!!! :loveu: Zgraj je na płytkę i wrzuć do szkrzynki :cool3::cool3::cool3: Odpadnie ci wstawianie, sama to zrobię :loveu: och, no coś Ty taka niecierpliwa...tam ze 3-4 są do obejrzenia...i to, jak Cię mogę... i co...spacer nie wypalił:angryy:...a już Hektorkowi powiedziałam, że idzie do nowych Cioć :mad: Quote
asher Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Ja śledzę nieustannie . Czuję się zaszczycona :D ;) [quote name='PIKA']hau hau Rany, PIKA, jaki bas :crazyeye: :evil_lol: [quote name='Ka-ka']och, no coś Ty taka niecierpliwa...tam ze 3-4 są do obejrzenia...i to, jak Cię mogę... Ale na płytkę obiecałaś wszystkie No nie bądź wiśnia, Sabinka tak wspaniale się wtedy czuła, Bugajski tak świetnie się bawił... Dla mnie to naprawdę cenna pamiątka, nawet, jeśli ciut nieostra ;) [quote name='Ka-ka']i co...spacer nie wypalił:angryy:...a już Hektorkowi powiedziałam, że idzie do nowych Cioć :mad: Ładnie to tak dziecku nadzieję robić? :mad: Nie mogłam dzisiaj ;) Ale może jutro coć wykombinujemy? Pod warunkiem, że uda mi się starwić dzisiejszy obiad Quote
asher Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Vectra napisał(a):co gotowałaś ? :diabloti: Bardzo pyszne rzeczy :obrazic: Dlatego właśnie wszyscy zjedli za dużo :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Ka-ka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='asher']Ale na płytkę obiecałaś wszystkie No nie bądź wiśnia, Sabinka tak wspaniale się wtedy czuła, Bugajski tak świetnie się bawił... Dla mnie to naprawdę cenna pamiątka, nawet, jeśli ciut nieostra ;) Ładnie to tak dziecku nadzieję robić? :mad: Nie mogłam dzisiaj ;) Ale może jutro coć wykombinujemy? Pod warunkiem, że uda mi się starwić dzisiejszy obiad jak zobaczysz, co tam jest, a raczej jak bardzo nic nie ma, to zrozumiesz-szkoda płytki :evil_lol: kurczę, asherowa, nie mam dostepu do netu co dzień....nie wiedziałam nic-może w ten weekend? zanim mnie Rafał wyrzuci pod most :evil_lol: (właśnie się dziś dowiedziałam, że przy dobrych wiatrach będę mogła się wprowadzić...przed świetami :placz: a RaV tysiąc rzeczy nie pasuje, więc mogę już most wybierać ) P.S> a w temacie mojej magisterki-jestem informacyjnie zacofana :placz: kto jest właścicielem karm Nutro Choice? kto, kto, no ktoooo? MARS Inc. :diabloti: od tego roku (Nutro Choice jest produkowana przez Nutro, a ono zostało w tym roku przejęte przez Mars Inc., wcześniej kojarzone u nas raczej z dotychczasowej nazwy polskiego oddziału, czyli Masterfoods Polska :diabloti: , teraz Mars Polska) http://www.mars.com/global/Global+Brands/Petcare/Petcare.htm (przeleć kalendarium do końca) Quote
Katerinas Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='asher'] Godz. 9 Venter 1 g - 2-3 tabletki Godz. 9.30 - 10 Alenato 10 mg - 4 tabletki Spacer Godz. 11 – 11.30 Theospirex 300 mg - 1 tabletka Bellapan – 1 tabletka Polfilin – 1 tabletka Ranigast Pro – 1 tabletka Tramal 100 mg – 1/3 czopka Godz. 11.30 – 12 Espumisan – 1 kapsułka Śniadanie Godz. 15 Movalis – ½ tabletki Godz. 17 – 17. 30 Theospirex 300 mg – ½ tabletki Bellapan – 1 tabletka Polfilin – 1 tabletka Spacer Godz. 18 – 19 Espumisan – 1 kapsułka Kolacja Spacer Godz. 23 – 23.30 Theospirex 300 mg – ½ tabletki Bellapan – 1 tabletka Ranigast Pro – 1 tabletka Tramal 100 mg – 1/3 czopka :mdleje: jeza :mdleje: asher ... podziwiam... [quote name='asher'] Ale jeszcze chwilkę pomemłam moja ukochaną, strepanowaną małpkę :loveu: http://images31.fotosik.pl/68/2a4ab117a4413654.jpg Strepanowana małpka :lol: [quote name='asher']A tymczasem Sabina grzeje kości na mojej kochanej Mamusi, która się zlitowała i przyrządziła swemu dzieciątku cielęcinę :loveu::loveu: http://images24.fotosik.pl/121/6f04092700a5af2f.jpg jej ... cudnie :loveu: Ależ jej dobrze :-) [quote name='asher'] A dziś na spacerku spotkaliśmy Tigera... Czyli jedną z ulubionych zabawek interaktywnych Sabiny :evil_lol: Widzę że Tigerek to rottek :-) boszz... mam mega sentyment do rottków... :roll: [quote name='asher']Mamcia, NO POWIEDZ JEJ COŚ!!! :-? http://images23.fotosik.pl/120/ae39fa3bebcce0f7.jpg buahahaha :lol: ale skarżypyta :lol: [quote name='PIKA']dobra przyznam ci się, ze zaglądam do was caly czas po cichu, bo sledze losy Sabinki :eviltong: i wiem, że masz aparat :eviltong: wiec mi się nie chwal :eviltong: Pika :-) Kopę lat :multi: :multi: Quote
asher Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Dzień dobry, burki sie przypominają :p Mieliśmy dziś śliczne słońce, w sam raz na dłuuuugi poranny spacer :) Wygibaski :lol: Idę, pancia :loveu: Kopać, nie kopać, oto jest pytanie :hmmmm: Kooopać :cool3::evil_lol: Quote
asher Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 A potem poszliśmy... w stronę światła :lol: Leśne burki :) Hmmm, coś tu ciekawie pachnie :razz: Sprawdzę, jak smakuje :razz: Quote
asher Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Zawsze czujna :cool1: I pyskacz :mad: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 :multi::multi::multi::multi:nareszcie .....:evil_lol: http://images32.fotosik.pl/77/0b4576ccf78f374c.jpg kopać ...kopać ;) Quote
malawaszka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 asher napisał(a): Mieliśmy dziś śliczne słońce, w sam raz na dłuuuugi poranny spacer :) ahhhh u nas też było piękne słonko - widziałam je przez okno, pomyślałam o jakimś wypadzie w plener i porobieniu fotek po czym zasnęłam i obudziłam się niedawno :placz: Quote
LAZY Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Piękny spacer...ahhh...w tym lesie to jest raczej jesiennie niż zimowo...Cudna jest Sabinka...Zresztą Wygibajski równie przystojnie wygląda:loveu: Quote
Ka-ka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 asher napisał(a):A potem poszliśmy... w stronę światła :lol: no co Ty????? :crazyeye: filmów nie oglądasz??? jak się światło na końcu widzi, to się do niego nie idzie :evil_lol: :eviltong: P.S. "jeśli będę grzeczna", nie muszę mostu przed świętami wybierać :multi: :multi: :multi: Quote
asher Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 malawaszka napisał(a):ahhhh u nas też było piękne słonko - widziałam je przez okno, pomyślałam o jakimś wypadzie w plener i porobieniu fotek po czym zasnęłam i obudziłam się niedawno :placz: I biedne szczekaczki do tej pory bez siku i kupki przetrzymałaś? :crazyeye::angryy::mad: LAZY napisał(a):Piękny spacer...ahhh...w tym lesie to jest raczej jesiennie niż zimowo...Cudna jest Sabinka...Zresztą Wygibajski równie przystojnie wygląda:loveu: Wygibajski dziękuje. Słoninka też :multi: Ka-ka napisał(a):no co Ty????? :crazyeye: filmów nie oglądasz??? jak się światło na końcu widzi, to się do niego nie idzie :evil_lol: :eviltong: Jestem z natury przekorna :eviltong: [SIZE=2]Ka-ka napisał(a):P.S. "jeśli będę grzeczna", nie muszę mostu przed świętami wybierać :multi: :multi: :multi:A to duże poświęcenie z twojej strony? :cool3::evil_lol: Quote
Paula Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 asher napisał(a):Kopać, nie kopać, oto jest pytanie :hmmmm: Wątpię, żeby one kiedykolwiek takie pytanie zadały :evil_lol: http://images32.fotosik.pl/77/de3e539bf089c060.jpg :loveu: Quote
Katerinas Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 asher napisał(a): Kooopać :cool3::evil_lol: http://images32.fotosik.pl/77/0b4576ccf78f374c.jpg I co znowu wykopały i zjadły? ;) :diabloti: asher napisał(a):A potem poszliśmy... w stronę światła :lol: http://images34.fotosik.pl/77/a586f13ed7ed8827.jpg Ależ pięknie jesiennie. :-) Quote
Recommended Posts