asher Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Sabinko, ja nie wiem, czy na kotlety... Są prostokątne, i takie jakby warstwowe - warstwa mięska - warstwa tłuszczyku - warstwa mięska... A z boku kostka. Ale chyba po prosru dam mięscho psom ;) łomatko wygląda jakbyś w dzień nie miała czasu na nic innego tylko realizowanie tej listy :shake: Az tak źle nie jest :lol: Ale fakt, o pracy na pełny etat na razie nie ma mowy :shake: A tak w ogóle, to mnie ta moja sucz dobija całkiem :mad: Wczoraj wieczorem włączyła motorek w tyłku podczas ścielenia łóżka. Kręciła się, żeby jak najszybciej do pościeli wskoczyć. No i... niestety dostała w głowę opuszczaną częścią werslaki :placz: Aż zapiszczała :placz: Przeraziłam się, że znów będzie co najmniej tydzień cierpienia... :-( A ona dzisiaj od rana... świeżutka i radosna, jak skowronek :-o Dawno już nie była w tak dobrej formie i w tak dobrym humorze :-o Jak myślicie, może powinnam codziennie walić ją wersalką w łeb? :cool3: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 asher napisał(a): Jak myślicie, może powinnam codziennie walić ją wersalką w łeb? :cool3: :evil_lol: buuuahahah no i chyba powinnam tu napisać to samo co u Ali :evil_lol: biedne te Twoje psy - Bugajski buch w brzuch, Sabina wersalką w łep :evil_lol::shake::shake::shake: Quote
asher Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 malawaszka napisał(a):Bugajski buch w brzuch, Sabina wersalką w łep :evil_lol::shake::shake::shake: ... ćma w kibel, pająk z buta... Kurczę, jestem sadystką! :placz: Quote
malawaszka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 najważniejszy jest pierwszy krok czyli uświadomienie sobie swojej choroby - potem już łatwiej udać się do specjalisty po pomoc i rozpocząć leczenie - nie martw się - wszystko przed Tobą :multi: Quote
asher Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Ależ ja się wcale nie chcę leczyć :-o Lubię siebie taką, jaka jestem :p :eviltong: I choć nikt sie nie upomina :placz:... ... to i tak wrzucę kilka wieczornych, wieczornych maślanookich Burków... Taki jestem śpiąąąący... Ale jeszcze chwilkę pomemłam moja ukochaną, strepanowaną małpkę :loveu: Obowiązek wypełniony, można iśc spać :sleep2: Quote
asher Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 A tymczasem Sabina grzeje kości na mojej kochanej Mamusi, która się zlitowała i przyrządziła swemu dzieciątku cielęcinę :loveu::loveu::loveu: Że co? Ja robię głupie miny? :hmmmm: Babcia, no nie wierć się :mad: Quote
malawaszka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 hahahaha boorki są pojechane hahahaha Sabina na mamusi :loveu::loveu::loveu: Quote
aga1215 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 http://images29.fotosik.pl/120/c8229d512a5b6919.jpg Ach, te Sabinkowe oczka:loveu:jakby cuś kombinowała:loveu: Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 :evil_lol::evil_lol:poczytalam ......fotki widziałam ...... Quote
asher Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Cieszę się, że burki się podobają :loveu: A dziś na spacerku spotkaliśmy Tigera... Czyli jedną z ulubionych zabawek interaktywnych Sabiny :evil_lol: Niestety ciemnawo było, więc aparat łapał opóźnienie. I nie ufocił szalonych harców :placz: Buuuu, kiedy ja się nauczę robić dobre zdjęcia :placz: Quote
asher Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Kiedy Tiger poszedł w swoją stronę, Burki przystąpiły do obowiązków :evil_lol:... ... Pozowały też do portretów :loveu:... Quote
asher Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 ... Trochę się posnuły bez celu... I w końcu poszalały z piłeczką :Dog_run: Najpierw musztra :razz: Mam, mam, mam!!! :multi: Quote
asher Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 A Sabinka tymczasem knuje... :evil_lol: Ciesz, się, głupku, póki możesz. Bo ja mam plan 8) A jak, ja mam plan, to znaczy... że go wykonam :diabloti: Zabrała mi!!!! :lying: Oddawaj!!! :roll: No oddawaj, slyszysz??? :mad: Quote
asher Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Mamcia, NO POWIEDZ JEJ COŚ!!! :-? Przecież, to moja piłka, moja, moja, moja!!!![SIZE=2] :motz: No! :p Znowu mam :multi: Quote
malawaszka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 http://images29.fotosik.pl/121/7f95064fc65d1ce8.jpg buuuahahahahah idealnie tu pasują te jego okrągłe oczy wiecznie zdziwione :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Boogajski blagający o pomoc :razz: http://images23.fotosik.pl/120/ae39fa3bebcce0f7.jpg Asher....mam pytanie .... dlaczego na Twoich fotkach ...........boorki nie kopia dziurek :hmmmm: :evil_lol::evil_lol: Quote
asher Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Alicja napisał(a): Asher....mam pytanie .... dlaczego na Twoich fotkach ...........boorki nie kopia dziurek :hmmmm: :evil_lol::evil_lol: Jak to nie kopią? :crazyeye: Oczywiscie, że kopią!!! :mad: Napisałam przeciez, że odbębniły obowiązek :evil_lol: aga1215 napisał(a):Byłam tu :multi::Dog_run:Ale wróć jeszcze kiedyś :multi: malawaszka napisał(a):http://images29.fotosik.pl/121/7f95064fc65d1ce8.jpg buuuahahahahah idealnie tu pasują te jego okrągłe oczy wiecznie zdziwione :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niom :p Co, jak co, ale oczka to ona ma bossskie :loveu: Quote
Vectra Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 byłam , widziałam , ONka i pieska z oczkami jak PRLowski misio :diabloti: Quote
asher Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Vectra napisał(a):byłam , widziałam , ONka i pieska z oczkami jak PRLowski misio :diabloti:All rights reserved :evil_lol: Oczka jak peerelowski misio to synonim oczek Bugajskiego :loveu: Dawno dawno temu własnie tym mianem ochrzciła te patrzałki miłośc życia Bugajskiego - Magda :lol: Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 asher napisał(a):Jak to nie kopią? :crazyeye: Oczywiscie, że kopią!!! :mad: Napisałam przeciez, że odbębniły obowiązek :evil_lol: :oops::oops:nie zauważyłam Ale wróć jeszcze kiedyś :multi: Niom :p Co, jak co, ale oczka to ona ma bossskie :loveu: :evil_lol::evil_lol:oki jak pińć zlotych ;) Quote
anetta Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Genialne :lol: Seria z zabraną piłką mnie powaliła :roflt: Quote
Hanna R. Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 CIACH !!!!! Autocenzura ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Foty :multi: http://images24.fotosik.pl/121/6f04092700a5af2f.jpg jak mięciutko :loveu: asher napisał(a):Przecież, to moja piłka, moja, moja, moja!!!![SIZE=2] :motz:http://images26.fotosik.pl/121/61594f87ec988783.jpg Hahahaha :grin: Niczym Maksiu i Axa :evil_lol: Quote
Ka-ka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='asher']Ka-ka, ja nie chcę być natrętna, ale kiedy dostanę burkowe zdjecia ze spacerku? :cool3: :modla: :mad: :loveu: dobrze, że dostrzegasz swoje prawdziwe cechy :diabloti: :mad: :lol: ;) właśnie je przejrzałam i wyrzuciłam te MASAKRYCZNIE nieostre...zostały tylko prawie masakrycznie nieostre :lol: przy dobrych wiatrach, wstawię...przed końcem roku :evil_lol: Quote
Recommended Posts