Maga100 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 a co tu tak cicho i kameralnie? :diabloti: Asherku, ty już wróciłeś na wieki? :p Quote
asher Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='Maga100']a co tu tak cicho i kameralnie? :diabloti: No właśnie... :hmmmm: Nikt nas już nie lubi :placz: [quote name='Maga100']Asherku, ty już wróciłeś na wieki? :p Si :p Już się mnie nie pozbędziecie, będę z wami ZAWSZE :p :p :p Quote
Hanna R. Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 asher napisał(a): No właśnie... :hmmmm: Nikt nas już nie lubi :placz: A ja ????? A jaaaaa ????? :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:boorki nie kopią http://images13.fotosik.pl/79/d44c8f7c8616eda6.jpg [/FONT] Quote
LAZY Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Nareszcie sie pokazaliście!! Asher a czy Ty się obroniłaś, bo mi to jakoś umknęło?:oops: Tak pytam, bo wiesz...żebyś znowu nam nie przepadla na wieki! Moja Sabinka...ślicznota!:loveu: Quote
asher Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Vectra']wyostrz po zmniejszeniu :p o tak :cool3: Ojojoj, ja za głupia jestem, ściągnąć, zainstalować i jeszcze się nauczyć obsługi... To mnie przerasta :oops: Haniu, dzięki :loveu::loveu::loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:boorki nie kopią[/FONT] ... przez chwilę :evil_lol: Lazy, strasznie nietaktowne pytania zadajesz :diabloti: Cyknę Wam jeszcze kilka fotek, czy chcecie, czy nie. I proszę je oglądać i podziwiać. Obowiązkowo :mad: Studium szczekania Faza wstępna Pełną gębą Pies, który połknął niebo... :lol: Quote
malawaszka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 bhahhahaha miałam pytać o to samo co LAZ ale widzę że już nie muszę :evil_lol::loveu: Quote
Maga100 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 kuźwa chciałam coś fajnego i super napisać u ciebie, ale mnie nie chciałaś wpuścić :angryy: fatal error było :angryy: więc już nie pamietam co takiego fantastycznego chciałam napisać :cool1: Quote
ara Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 asher napisał(a): Nikt nas już nie lubi :placz: I z tego nielubienia Cię na wystawach napadają:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 asher napisał(a):Ojojoj, ja za głupia jestem, ściągnąć, zainstalować i jeszcze się nauczyć obsługi... To mnie przerasta :oops: a co Ty chcesz ściągać ? przecież pisałaś że zmniejszasz photofilterem , no to po zmniejszeniu wyostrzasz i luuuuzik :diabloti: Quote
LAZY Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 malawaszka napisał(a):bhahhahaha miałam pytać o to samo co LAZ ale widzę że już nie muszę :evil_lol::loveu: Dzieki Ci kobieto! Nie jestem jedynom nietaktowną babą na tym forum:diabloti: Quote
asher Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Maga, bo ja mam osobistego bramkarza :grins: Waszka :eviltong: A jak tam Twoja praca mgr? :cool1: :diabloti: [quote name='Vectra']a co Ty chcesz ściągać ? przecież pisałaś że zmniejszasz photofilterem , no to po zmniejszeniu wyostrzasz i luuuuzik :diabloti: Photoeditorem :cool1: Tym takim co go windows ma w sobie :eviltong: A serio, ja tak STRASZNIE DUŻO tych zdjęć obrabiam, że chyba nie ma sensu ściągac sobie do nich programu, nawet malutkiego :lol: Hej Ara! :hand: A w sobotę na krajówce byłaś? Quote
malawaszka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 no i??? była Asherowa przez chwilę, obiecywała, że nas nie opuści aż do śmierci... i co???? i nie ma jej i nie ma - nic nie pisze w swoim bligasku :shake: Quote
asher Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 malawaszka napisał(a):no i??? była Asherowa przez chwilę, obiecywała, że nas nie opuści aż do śmierci... i co???? i nie ma jej i nie ma - nic nie pisze w swoim bligasku :shake: He, he, celowo mnie ignorujesz, czy serio nie widzisz posta powyżej? :evil_lol: A teraz spadam. Do fryzjera :grins: Quote
Ka-ka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 asher napisał(a):A teraz spadam. Do fryzjera :grins: i czegoż to fryzjer dokonał na Twej głowie??? :razz: Quote
ara Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 asher napisał(a): Hej Ara! :hand: A w sobotę na krajówce byłaś? Nie byłaś:shake: jak dzieciaki usłyszały, że sie wybieram, to mi się zgodnie pochorowały, pewnie pewnie na samo wspomnienie międzynarodówki:evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 asher napisał(a):Maga, bo ja mam osobistego bramkarza :grins: na mnie, Brutusie? :angryy: malawaszka napisał(a):no i??? była Asherowa przez chwilę, obiecywała, że nas nie opuści aż do śmierci... i co???? i nie ma jej i nie ma - nic nie pisze w swoim bligasku :shake: poszła PISAĆ co innego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
asher Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Maga100 napisał(a):na mnie, Brutusie? :angryy:Widać złe wrażenie zrobiłaś :eviltong: Ka-ka napisał(a):i czegoż to fryzjer dokonał na Twej głowie??? :razz: Nie powiem :placz: Zna ktoś patent na szybki odrost włosów???? :placz: :placz: :placz: I jeszcze fotek kilka. Ćwiczymy pozycję wystawową :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 asher napisał(a):Widać złe wrażenie zrobiłaś :eviltong: nie igraj z ogniem :diabloti: asher napisał(a): Nie powiem :placz: Zna ktoś patent na szybki odrost włosów???? :placz: :placz: :placz: hihihihihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
asher Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Maga100 napisał(a):nie igraj z ogniem :diabloti: Oj, nie bądź taka drażliwa :diabloti: Maga100 napisał(a):hihihihihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Podła!!!! :placz: :placz: :placz: A ja wyglądam, jak handlara pietruszką wybierająca się na Wigilię :placz: Albo podstarzała bibliotekarka :placz: Aaaaaa!!! A tak mi zależało!!!! :placz: Quote
ara Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 asher napisał(a): Zna ktoś patent na szybki odrost włosów???? :placz: :placz: :placz: Ja znam:cool3: Wax+seboradin+skrzypovita lub coś w ten deseń:cool3: Quote
Vectra Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Aśka , nie bądź taka , daj fotke w nowej fryzurze :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 pokaaaa pokaaaaaa na pewno nie jest tak źle jak mówisz :razz::evil_lol: Quote
Ka-ka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 asher napisał(a):Podła!!!! :placz: :placz: :placz: A ja wyglądam, jak handlara pietruszką wybierająca się na Wigilię :placz: Albo podstarzała bibliotekarka :placz: Aaaaaa!!! A tak mi zależało!!!! :placz: :-o :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o :crazyeye: chyba nie zrobiłaś sobie trwałej "na baranka" :mad: Quote
asher Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Nie mam jak pokazać, bo nie mam aparatu :eviltong: Ara, niestety włosy muszą mi odrosnąć do weekendu :diabloti: Więc chyba jednak wybiorę opcję chustki na głowie :lol: A serio, no nie jest najgorzej, ale jest ZUPEŁNIE INACZEJ niż miało być i zupełnie nie w moim stylu :angryy: fuj fuj fuj :roll: Quote
Recommended Posts