Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

hihi.....stereo....wystraszyłaś PIKĘ..... :lol:

Agnieszka, zapewniam Cię, że Saba ma i jedno, i drugie ucho na swoim miejscu :cool1:

tylko, że to jedno ucho przy cięciu jest wygolone, więc bidnie wygląda-tak szczurkowato :oops:

ale Sabinka dzielną dziewczynką jest i coraz ładniej bryka...i niech zdrowieje, bo nam się tutaj asher jakiejś nerwicy w końcu ze zgryzot nabawi :shake:

Posted

[quote name='ara']Asherku, gdzie jesteś?:cool3: Szczekamy na Ciebie...
szczekacie to się boi przyjśc :evil_lol:

[quote name='Ka-ka']

Agnieszka, zapewniam Cię, że Saba ma i jedno, i drugie ucho na swoim miejscu :cool1:

to kamień z serca :evil_lol:

Posted

Sabinka odchodzi :-(
Lekarze dali jej zaledwie kilka miesiecy :-( Asia dzisiaj odebrała wyniki biopsji śródoperacyjnej.
Sabinka ma włókniako-chrzęstniako-kostniako-mięsaka (mam nadzieję, zę wszystko dobrze zrozumialam przez telefon) Miejsce usytuowania daje jej szanse na te kilka miesięcy, jakby to się usadowilo na łapach np, poszloby szybciej. :-(
Sabinka ma coś teraz z nerkami, Asia bedzie jej robić badania, boi się, ze to mogą byc przerzuty :-(

Trzymajcie kciuki .. wlaściwie to za Asie, :placz: żeby się jakos trzymała :buzi:

Posted

Agnieszka przekaz Asi ode mnie duze ciepłe i szczere całusy! Doskonale wiem jak sie czuje, jest mi cholernie przyrko i żal...A tak się zapowiadało wszystko dobrze...

Trzymaj się kochana! Pamiętaj, że najważniejszy jest pies, Ty musisz dać sobie radę, a jej pomóc bez cierpienia przeżyc te kilka pięknych miesiecy razem!

Posted

anetta napisał(a):
Nic ;) tylko ostatnia wiadomosc od Asi byla 23-go a dzis juz czwarty.

nie ma wiadomości bo tam sie nic nie zmienia i nie zmieni :shake: