LAZY Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 No i coś czuję, że Asia podczas spaceru z Boorkami zostala porwana przez ksiecia z bajki, bo nadal jej nie ma...:evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 asher napisał(a):No i teraz siedzę sobie w galowej kiecce i czekam zmiłowania w postaci mojej mamy, która niestety wróci dziś do domu dośc późno :roll: :roll: :roll: :placz: hahahaha, Asherku, jak już koleżanki zasugerowały nie ma czym się przejmowac, do soboty nie daleko :lol: :lol: :lol: A po weselu rozetniesz nożyczkami :evil_lol: Quote
asher Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Zawzięłam się wczoraj i sama się pozbyłam kiecki, bo mama miała dopiero późnym wieczorem wrócić ;) Sabina, hmmmm, poprawy niestety nie widzę :shake: W dzień jakby mniej kaszle, ale nadrabia nad ranem... No i zaczęły jej glutki z nosa lecieć. Więc w poniedziałek jednak do weta. A ja was drogie dziewczęta pożegnam dziś na czas bliżej nieokreslony... Rezygnuję z neta, dopóki się nie obronię. Więc pojawię się pewnie dopiero po nowym roku... Buuuuu :-( Quote
Vectra Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 asher napisał(a):A ja was drogie dziewczęta pożegnam dziś na czas bliżej nieokreslony... Rezygnuję z neta, dopóki się nie obronię. Więc pojawię się pewnie dopiero po nowym roku... Buuuuu :-( buuuuuuuu :-(:-(:-( no nie rób mi tego :placz::placz::placz: wpadnij chociaz raz na tydzień no :razz::razz: Quote
Alicja Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 asher napisał(a):Zawzięłam się wczoraj i sama się pozbyłam kiecki, bo mama miała dopiero późnym wieczorem wrócić ;) Sabina, hmmmm, poprawy niestety nie widzę :shake: W dzień jakby mniej kaszle, ale nadrabia nad ranem... No i zaczęły jej glutki z nosa lecieć. Więc w poniedziałek jednak do weta. A ja was drogie dziewczęta pożegnam dziś na czas bliżej nieokreslony... Rezygnuję z neta, dopóki się nie obronię. Więc pojawię się pewnie dopiero po nowym roku... Buuuuu :-(:placz::placz:nie rób nam tego ......wpadaj choć w weekendy :razz:i dawaj znać co u Boorków i broń się szybciorkiem ;) Quote
malawaszka Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 boszz Asher robisz to co ja planuję już od daaawnaaa i jakoś nie potrafię :placz: :placz: :placz: ale chyba w końcu też będę musiała i jak tylko na wsi pojawi się jakiś ludzki kibelek i umywalka to spadam na wioche pisać :mdleje: Quote
Paula Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 asher napisał(a):A ja was drogie dziewczęta pożegnam dziś na czas bliżej nieokreslony... Rezygnuję z neta, dopóki się nie obronię. Więc pojawię się pewnie dopiero po nowym roku... Buuuuu :-( Buuuuuuuuuu :placz: :placz: :placz: Zwariowala :stupid: Quote
asher Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 No dobra, spadam... :placz: :placz: :placz: Bądźcie grzeczne, ciepło sie ubierajcie, i tak dalej, i tak dalej :lol: No i pomyślcie czasem ciepło o burkach i o asher ;) Buziaki :buzi: :hand: Quote
Alicja Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 asher napisał(a):No dobra, spadam... :placz: :placz: :placz: Bądźcie grzeczne, ciepło sie ubierajcie, i tak dalej, i tak dalej :lol: No i pomyślcie czasem ciepło o burkach i o asher ;) Buziaki :buzi: :hand::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Vectra Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 asher napisał(a):No dobra, spadam... :placz: :placz: :placz: Bądźcie grzeczne, ciepło sie ubierajcie, i tak dalej, i tak dalej :lol: No i pomyślcie czasem ciepło o burkach i o asher ;) Buziaki :buzi: :hand: :bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: :cry::cry::cry: :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
PIKA Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 asher napisał(a):No dobra, spadam... :placz: :placz: :placz: Bądźcie grzeczne, ciepło sie ubierajcie, i tak dalej, i tak dalej :lol: No i pomyślcie czasem ciepło o burkach i o asher ;) Buziaki :buzi: :hand: Aśka tak się nie robi:nono: Nie odchodź :bigcry:i to na tak dlugo :bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: Quote
Maga100 Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 zwariowałaś? :crazyeye: :shake: ja rozumiem ograniczenie jakieś czy coś, ale w ogóle nic a nic? :-( :-( :-( Quote
Alicja Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Asherku dogo wróciło ....czyżbys sie tu gdzieś przyczaiła :razz: Quote
malawaszka Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Asher podziwiam :modla: ja tak nie potrafię :-( Quote
LAZY Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Ale ma kobieta zacięcie! Moze jednak chociaz raz na jakiś czas krótka notka, czy z psiakami wszystko dobrze, co??? ASIU!!! Quote
malawaszka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Aśka!!! Opamiętaj się - napisz choć co u Was :modla: jak Sabina??? :modla: kurcze pewnie wrócisz jak ja zniknę w głuszy by pisać :placz: Quote
malawaszka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 nie zabiorę się za pisanie dopóki nie wrócisz :mad: będziesz mnie miała na sumieniu! :eviltong: napisz plizz co u Was :modla: Quote
stereo Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 LAZY napisał(a):Moze jednak chociaz raz na jakiś czas krótka notka, czy z psiakami wszystko dobrze, co??? ASIU!!! Ja nie Asia, ale krótką notkę o asherowych burkach mogę napisać. Mają się dobrze. Sabinka - nasz maratończyk i rekordzista najróźniejszych chorób - wyleczyła się już z tych ostatnich, ale za to ma guza na głowie, którego będą operować. :shake: I tyle wiem. :oops: Quote
malawaszka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 jezu Sabina guza na głowie?? :shake: Asher trzymamy :kciuki: Stereo - a może wiesz na jakim etapie mgr Asherowej :razz: Quote
Alicja Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 :crazyeye:o matyldo ....Asher ale ty masz jazdy z tą Sabinką :shake: i jak ....kiedy będziesz pani mazister:razz: Quote
stereo Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Nie mam pojęcia. Zawsze spotykam ją przy powrocie ze spaceru, kiedy mi się spieszy. :-( Quote
LAZY Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Nie podoba mi się ten guz!! Stereo poproś asher o bliższe informacje o Sabince! Trzymam kciuki! :kciuki: Quote
Recommended Posts