Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

asher napisał(a):
No i teraz siedzę sobie w galowej kiecce i czekam zmiłowania w postaci mojej mamy, która niestety wróci dziś do domu dośc późno :roll: :roll: :roll: :placz:

hahahaha, Asherku, jak już koleżanki zasugerowały nie ma czym się przejmowac, do soboty nie daleko :lol: :lol: :lol:
A po weselu rozetniesz nożyczkami :evil_lol:

Posted

Zawzięłam się wczoraj i sama się pozbyłam kiecki, bo mama miała dopiero późnym wieczorem wrócić ;)

Sabina, hmmmm, poprawy niestety nie widzę :shake: W dzień jakby mniej kaszle, ale nadrabia nad ranem... No i zaczęły jej glutki z nosa lecieć. Więc w poniedziałek jednak do weta.

A ja was drogie dziewczęta pożegnam dziś na czas bliżej nieokreslony... Rezygnuję z neta, dopóki się nie obronię. Więc pojawię się pewnie dopiero po nowym roku... Buuuuu :-(

Posted

asher napisał(a):
A ja was drogie dziewczęta pożegnam dziś na czas bliżej nieokreslony... Rezygnuję z neta, dopóki się nie obronię. Więc pojawię się pewnie dopiero po nowym roku... Buuuuu :-(

buuuuuuuu :-(:-(:-( no nie rób mi tego :placz::placz::placz:
wpadnij chociaz raz na tydzień no :razz::razz:

Posted

asher napisał(a):
Zawzięłam się wczoraj i sama się pozbyłam kiecki, bo mama miała dopiero późnym wieczorem wrócić ;)

Sabina, hmmmm, poprawy niestety nie widzę :shake: W dzień jakby mniej kaszle, ale nadrabia nad ranem... No i zaczęły jej glutki z nosa lecieć. Więc w poniedziałek jednak do weta.

:placz::placz:nie rób nam tego ......wpadaj choć w weekendy :razz:i dawaj znać co u Boorków i broń się szybciorkiem ;)

Posted

boszz Asher robisz to co ja planuję już od daaawnaaa i jakoś nie potrafię :placz: :placz: :placz: ale chyba w końcu też będę musiała i jak tylko na wsi pojawi się jakiś ludzki kibelek i umywalka to spadam na wioche pisać :mdleje:

Posted

asher napisał(a):

Buuuuuuuuuu :placz: :placz: :placz: Zwariowala :stupid:

Posted

No dobra, spadam... :placz: :placz: :placz:
Bądźcie grzeczne, ciepło sie ubierajcie, i tak dalej, i tak dalej :lol: No i pomyślcie czasem ciepło o burkach i o asher ;) Buziaki :buzi:
:hand:

Posted

asher napisał(a):
Bądźcie grzeczne, ciepło sie ubierajcie, i tak dalej, i tak dalej :lol: No i pomyślcie czasem ciepło o burkach i o asher ;) Buziaki :buzi:
:placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

asher napisał(a):

:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:
:cry::cry::cry:

:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

asher napisał(a):

Aśka tak się nie robi:nono:

Nie odchodź :bigcry:i to na tak dlugo :bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

• 1 month later...
Posted

LAZY napisał(a):
Moze jednak chociaz raz na jakiś czas krótka notka, czy z psiakami wszystko dobrze, co???
ASIU!!!

Ja nie Asia, ale krótką notkę o asherowych burkach mogę napisać. Mają się dobrze. Sabinka - nasz maratończyk i rekordzista najróźniejszych chorób - wyleczyła się już z tych ostatnich, ale za to ma guza na głowie, którego będą operować. :shake: I tyle wiem. :oops: