mmbbaj Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='asher'] W każdym bądź razie pan doktor sprawdził i TO siedzi sobie w tyłku i wyjdzie, jak będzie gotowe :evil_lol: w środku nocy :evil_lol: [SIZE=2][quote name='asher']ps. mam nadzieję, że zdajecie sobie sprawę, że te moje kałowe relacje są dla jaj, a nie z potrzeby dzielenia się własnymi przezyciami? Piszę na wszelki wypade, żebyście mnie za jakąś oszołomkę totalną nie uznali :lol: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Evelina Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='asher']Bo ty z wiadomych względów świecisz przykładem! A cała reszta nie musi :evil_lol: Ta ... przykladem lenistwa :oops: [quote name='Maga100']Aszerku, ja nie piszę, bo nie chcę mieć udziału w tym, jak cię Ewelina zapudłuje za gadulstwo :cool1: Ale znalazla wymowke. :turn-l: Nie pudluję za gadulstwo tylko za brak zdjec :eviltong: [quote name='asher']ps. mam nadzieję, że zdajecie sobie sprawę, że te moje kałowe relacje są dla jaj, a nie z potrzeby dzielenia się własnymi przezyciami? Piszę na wszelki wypade, żebyście mnie za jakąś oszołomkę totalną nie uznali :lol:Asherku, kamien z serca :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='asher']PIKA, Sabina prawie ciągle je trawę, nie wiem, chyba po prostu lubi, bo ona w ogóle ma dziwne upodobanie kulinarne ;) Za to bardzo rzadko po niej wymiotuje... W przeciwienstwie do Bugajskiego, który rzadko je i zawsze rzyga :lol: no to czego się martwisz ? :evil_lol: [quote name='asher']No i chciałam poinformować wszystkich zainteresowanych, że TO ... TEGO,... TO .... TO........ TO........ Piszę na wszelki wypade, żebyście mnie za jakąś oszołomkę totalną nie uznali :lol: nie wiem, czy uznamy, czy nie, ale gadasz jak oszolom :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Asherku, ratuję cię przed Straszną Evelin :loveu: Quote
asher Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='Maga100']Asherku, ratuję cię przed Straszną Evelin :loveu: Rany, aż tak źle, że trzeb abyło wypikslować? :flaming: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='asher']Rany, aż tak źle, że trzeb abyło wypikslować? :flaming: :evil_lol: hahaha, wg mnie było ładnie, ale ty mi zabroniłaś :placz: a ja się ciebie słucham :p Quote
asher Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='Maga100']a ja się ciebie słucham :p O :-o No to podaj mnie piwo kobieto :p Quote
mmbbaj Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Maga100']Asherku, ratuję cię przed Straszną Evelin :loveu: :crazyeye: Asherku! Co ty jesteś mahometanka czy co?:evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Maga100']Asherku, ratuję cię przed Straszną Evelin :loveu: A po co taka cenzura? :hmmmm: Quote
asher Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 jo-jo napisał(a):A po co taka cenzura? :hmmmm:Bo oblicze mam niecenzuralne :lol: Quote
jo-jo Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 asher napisał(a):Bo oblicze mam niecenzuralne :lol: No tego to ja się po Tobie nie spodziewałam :shock: Quote
Alicja Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to prawie jak ...jesteś w ukrytej kamerze:razz: A ja jutro robię pizzę .....smak mnie naszedł i piffo już też mam w lodówce:p Quote
Maga100 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='asher']O :-o No to podaj mnie piwo kobieto :p chciałam podać, ale monitor nie przyjął :shake: Quote
mmbbaj Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] A ja jutro robię pizzę .....smak mnie naszedł i piffo już też mam w lodówce:p A ja przed sobą! :lol: Miodowe :pepsi: Quote
asher Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='Maga100']chciałam podać, ale monitor nie przyjął :shake: Wiedziałam, że coś nie wypali :shake: A ja ciągle mam w lodówce to wasze pedalskie, jak mnie Vectra odwiedzi, to jej dam, będzie w sam raz na kolejna imprezę :lol: Alu.... :eating: Quote
mmbbaj Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 asher napisał(a): A ja ciągle mam w lodówce to wasze pedalskie, jak mnie Vectra odwiedzi, to jej dam :crazyeye: to Vectra jest pedałem?...:shake: Quote
malawaszka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 aaaahahahahhahha UMARŁAKM !!!!! MAGA TY jednak dalej jestes moim bogiem hahahahahhahahhaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 mmbbaj napisał(a)::crazyeye: to Vectra jest pedałem?...:shake: buhahahahahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak mi się wydawało że ze mną jest coś nie tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
asher Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Skusiłam się na redsika. Iiiiiii nawet całkiem całkiem :grins: :cool3: Quote
Vectra Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Asher to teraz jesteś pedałem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 asher napisał(a):Skusiłam się na redsika. Iiiiiii nawet całkiem całkiem :grins: :cool3: A ten Redsik to chyba bezalkoholowy nie jest? :cool3: Quote
asher Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Vectra napisał(a):Asher to teraz jesteś pedałem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :ices_bla: Quote
malawaszka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 noo nie jest o dziwo nie jest bezalko reeds :shake: kto by pomyslał :niewiem: Quote
PIKA Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 asher napisał(a)::ices_bla: Redsik Ci zaszkodził?:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='PIKA']Redsik Ci zaszkodził?:evil_lol::razz:ciekawe o jakim był smaku;) Quote
Recommended Posts