jo-jo Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 asher napisał(a)::crazyeye: Jo-jo, dziecko drogie, słonko cię przygrzało? :lol: ;) Nie wiem wszystkiego, wiem strasznie mało, ale staram się pogłębiać wiedzę, z powodów, o których pisze Lazy ;) Kochana poprostu patrze, i czytam co piszesz i chyba ja w zyciu nie zdobęde tyle wiedzy co Ty :roll: :lol: No ale dzięki temu że czytam wasze mądrości coraz więcej sama wiem ;) :multi: Quote
asher Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Jo-jo, niestety, tak, jak Lazy napisała, w takim zdobywaniu wiedzy wydatnie pomaga schorowany pies :shake: Nie życzę ci tego :shake: No a poza tym, to po prostu czytam, pytam i przyswajam ;) Uwierz, że jak byam w Twoim wieku, to nie wiedziałam nawet połowy tego, co ty teraz wiesz ;) Chyba mnie własnie olśniło... Przecież tak gwałtowna reakcja na te sobotnie ekstrasy mogła być spowodowana tym cholernym rozszerzeniem sprzed miesiąca! :splat: Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 pyszną saładkę robi Asher :cool1: tak se z doopy palłam :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Debe :lol: Bo pomyślę, ze tak naparwdę wam nie smakowała :obrazic: :lol: Sabina sępi :multi: A ja zamiast pisać pracę odreagowuje stres czytając o tym, skąd korzenie wiedzą, że mają rosnąć do dołu :lol: Quote
jo-jo Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 asher napisał(a):Debe :lol: Bo pomyślę, ze tak naparwdę wam nie smakowała :obrazic: :lol: hehe będziesz musisła kiedyś na jakiś spacer ją zrobić :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 asher napisał(a):Sabina sępi :multi: A ja zamiast pisać pracę odreagowuje stres czytając o tym, skąd korzenie wiedzą, że mają rosnąć do dołu :lol: No to skąd korzenie wiedzą, że mają rosnąć do dołu ??? :razz: Ucałuj Sępa ! :loveu: Quote
asher Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Dzięki Haniu, sęp wycałowany :multi: (ja tam sie własnego psa nie brzydzę, jak coponiektórzy :evil_lol: ). A korzenie są po prostu mądre, instynkta mają i te pe :evil_lol: A serio, nawet na orbitę biedne korzenie wywieźli, żeby sprawdzić, czy tam tez będą rosły do dołu. I rosły :p Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 hahah to skąd one wiedzą znaczy te korzenie my lubić sępa Sabinke :D a saładka naprawde była PYYYYYYYYYYYSZNA Quote
jo-jo Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 asher napisał(a):Dzięki Haniu, sęp wycałowany :multi: (ja tam sie własnego psa nie brzydzę, jak coponiektórzy :evil_lol: ). Ja nie mówie że to było skierowane do kogoś :evil_lol: , Quote
asher Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 TU JEST O KORZENIACH :lol: A propos sałatki, niedawno robiłam imprezę, nachetałam sie jak dzika, ciacha, sałatki, sratki... I starsznie się dziwiłam, że ludzie tak mało jedzą... Dopiero jak po imprezie wreszcie spróbowałam swych dzieł, to przestałam się dziwić :lol: Jakieś takie nie bardzo mi wyszły :shake: Ale, że nikt nie powiedział :crazyeye: Kulturalnych gości spraszam, nie ma co :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 szkoda że mnie nie było mnie by pewnie smakowało bo ja ma ten tegez gust ale saładka smakowała również Paulince :cool3: poczytam o korzeniach też chce byc mądra :lol: Quote
asher Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Ja to czytam, bo mi Maga kazała na anstępną imprezę tematy rozmowy przygotować :evil_lol: A żarciem, które zrobiłam było zjadkliwe, po małych poprawkach :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 A czyś Ty dawała gdzieś przepis na tę sałatkę ? Oczywiście nie z poprzedniej imprezy z tymi kulturalnymi gośćmi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 "Dzieje się tak na skutek zmian tempa wzrostu w strefie wydłużania korze- nia: wzrost komórek po górnej stronie korzenia zostanie przyśpieszony, a po dolnej stronie zahamowany. Wzrost ten regulowany jest przez roślinne hormony auksyny." :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: "Cała reakcja zaczyna się od wykrycia zwrotu wektora przyśpieszenia ziemskiego " czy to napewno o korzeniach ;) a to świetny pomysł jak bede robić impre to nie do końca poprzyprawiam żarełko a następnego dnia zbiore doprawie i na cały tydzień z głowy :evil_lol: Quote
asher Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 dbsst napisał(a):"Dzieje się tak na skutek zmian tempa wzrostu w strefie wydłużania korze- nia: wzrost komórek po górnej stronie korzenia zostanie przyśpieszony, a po dolnej stronie zahamowany. Wzrost ten regulowany jest przez roślinne hormony auksyny." :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: "Cała reakcja zaczyna się od wykrycia zwrotu wektora przyśpieszenia ziemskiego " czy to napewno o korzeniach ;) Wątpisz w mądrośc korzenia? :mad: :lol: dbsst napisał(a):a to świetny pomysł jak bede robić impre to nie do końca poprzyprawiam żarełko a następnego dnia zbiore doprawie i na cały tydzień z głowy :evil_lol:Hihi, no dokładnie tak się stało :lol: :lol: :lol: Haniu, asherowa sałatka z tuńczyka jest bardzo prosta: tuńczyk (w zalewie, nie w oleju), majonez i to co ci do glowy przyjdzie ;) Ja dodaje fasolkę czerwoną z puszki, kukurydzę, groszek zielony, albo cieciorkę, czerwoną surową paprykę, ogórki kiszone i jakiś twardy żółty ser (bo miękki całkiem by się rozciapciał). I voila! :lol: Quote
Evelina Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='asher']Haniu, asherowa sałatka z tuńczyka jest bardzo prosta: tuńczyk (w zalewie, nie w oleju), majonez i to co ci do glowy przyjdzie ;) Ja dodaje fasolkę czerwoną z puszki, kukurydzę, groszek zielony, albo cieciorkę, czerwoną surową paprykę, ogórki kiszone i jakiś twardy żółty ser (bo miękki całkiem by się rozciapciał). I voila! :lol: To moze by chociaz fotke tej salatki wstawila :p Pisze sie et voila :eviltong: i dodam, ze francuskie pieski wcale nie sa wybredne :eviltong: Dobrze, ze suczydelko juz zdrowieje :cool2: Quote
Vectra Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Evelina'] To moze by chociaz fotke tej salatki wstawila :p Pisze sie et voila :eviltong: i dodam, ze francuskie pieski wcale nie sa wybredne :eviltong: Dobrze, ze suczydelko juz zdrowieje :cool2: prosze bardzo :p :p Sałatka asher :loveu: Quote
malawaszka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 fiu fiu a tu o korzeniach i sałatkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: moooże kiedyś poczytam dlaczego rosną do dołu :lol: Quote
Paula Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Salatka :sabber: :mdleje: I jak Sloninka? Zjadla cos? Quote
asher Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='Evelina'] To moze by chociaz fotke tej salatki wstawila :p No nie mogę, nasz przekupny mod chyba znowu domaga się ptasiego mleczka? :evil_lol: Jesteśmy juz po wizycie u weterynarza, jeszcze przez dwa dni Słoninka ma przyjmować antybiotyk. Sucz czuje się już widocznie lepiej, częśc drogi do weterynarza przeszliśmy piechotą, całkiem raźnie szła, momentami nawet biegała, wrócil jej humor :multi: Teraz gotuję jej kurczaka z ryżem na kolację, więc waruje na progu kuchni, pilnując, żeby przypadkiem Bugajski nie wszedł do środka :p :multi: [quote name='malawaszka']fiu fiu a tu o korzeniach i sałatkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: moooże kiedyś poczytam dlaczego rosną do dołu :lol:Przyjedź na następną imprezę, będziemy o tym dyskutować :p Quote
PIKA Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Cześć Asiu Sloninka jest glodna znaczy ... bedzie zyła :cool2: i to najwazniejsze ;) [quote name='Mokka']asher, ucałuj Sabinę i zacznij ją może żywić jakoś bardziej racjonalnie ;) - bez pizzy, sałatek i podobnych rarytasów, powinno jej to wyjść na dobre :lol: . Asia nie żywi tak Sabiny :evil_lol: To mysmy ja tak odzywily :evil_lol: Asher nam tylko mówila w jakiej kolejności dawac :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 :multi: strasznie się cieszę, że jest dobrze :loveu: :loveu: :loveu: a na imprezke nie przyjade :eviltong: bo ja nie piję tyle co WY :diabloti: Quote
asher Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Asiu Sloninka jest glodna znaczy ... bedzie zyła :cool2: i to najwazniejsze ;) Nawet nie wiesz, jak się cieszę, że jej chce się jeść :cunao: PIKA napisał(a):Asia nie żywi tak Sabiny :evil_lol: To mysmy ja tak odzywily :evil_lol: Asher nam tylko mówila w jakiej kolejności dawac :evil_lol:I w jakich proporcjach :eviltong: malawaszka napisał(a):a na imprezke nie przyjade :eviltong: bo ja nie piję tyle co WY :diabloti:Ależ my pijemy malutko! :crazyeye: Tylko strasznie słabe głowy mamy :shake: :evil_lol: Quote
Recommended Posts