Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Asher i Booraski :multi: :multi: :multi:

Maga opowiadaj o taryfie :razz: :razz: :razz: myślałam że umre jak usłyszałam o pani taksówkarz i jej yorku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

asher napisał(a):
Dzieńdory.
Wstałam :mdleje:
I zaraz chyba idę z powrotem spać... :mdleje:
Bo na kiblu jednak neizbyt wygodnie mi się spało :shake: :oops: :lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no pięknie a na fotkach tak niepozornie :evil_lol:

Posted

asher napisał(a):
Aaaaa i jeszcze jedno, jak dziś sprzatałam pudełka po pizzy, to zobaczyłam, że... wszystkie są podpisane :lol:

Podpisane? :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Ponieważ byłyśmy u Boorków, znaczy się u Asher, to tu wstawiam zdjęcia ze spotkania dam przy kawie i ciasteczkach :p

Kawa i ciasteczka...:cool3: Ja tu widzę piwsko i papierochy:evil_lol:

Posted

r_2005 napisał(a):

Ale wiesz ja tam widze jakiś kawałek "ciasteczka":evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Hahahaha :D To na kiblu usnelas, jak poszlysmy? :-o :evil_lol:
Hehe, nie :lol: Żartowałam :lol:

A powiedzcie mi, ja długo spałam wtedy, jak mnie obudziłyście? :oops: :lol: Ja wtedy sobie poszłam, bo normalnie już nie mogłam wysiedzieć, pilnie słuchalam tego, co mówi Vectra, ale ona mi się jakoś tak dziwnie rozmazywała, rozdwajała :lol: A wydawało mi się, że do kibelka będzie kulturalniej, niż tak ostentacyjnie do sypialni :evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
Podpisane? :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hahaha, wszystkie :crazyeye: Ja podpisalam peperoni, co by nie grzebac w kazdej, gdyby mi sie zachcialo jeszcze tej pizzy :diabloti:

Posted

paula_z napisał(a):
Hahaha, wszystkie :crazyeye: Ja podpisalam peperoni, co by nie grzebac w kazdej, gdyby mi sie zachcialo jeszcze tej pizzy :diabloti:

Haha, wygodnicka :lol:
I co nie gubiłaś sie mimo wszystko? :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']
Maga opowiadaj o taryfie :razz: :razz: :razz: myślałam że umre jak usłyszałam o pani taksówkarz i jej yorku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a wiesz jak ja się poczułam, gdy wsiadłam do taryfy, a tam wytrzeszczył na mnie gały york :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol:
Obawiałyśmy się z Debe , ze mamy pewne zwidy, ale pani taksówkarz kazała dotknąć psa, żebyśmy miały pewność, że on prawdziwy :lol: Bo my miałyśmy pewne obawy, ze mamy pomrocznosć jasną i leżymy na krawężniku pod domem Asher i tylko nam się wydaje, ze do domu wiezie nas york! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

PS a co bylo napisane na pudełkach po pizzy? :cool3:

Posted

r_2005 napisał(a):
Bo Maga obrobiła foty w Photoshope, żeby się nie wydało, że my jesteśmy grzeczne i nudne :evil_lol:

Jojo, no podpisane, bo każda zamówiła inną. Ale oczywiście nie zauwazyłyśmy, że są napisy na pudełkach i przez 10 minut dociekałyśmy, która pizza jest czyja :lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Łojezu, no to chya faktycznie tylko ta była podpisana, bo własnie na pepperoni widziałam napis i założylam z góry, że na wszystkich innych też był :roflt: Ja chyba jednak powinnam iśc spać :lol:

Posted

[quote name='asher']Bo Maga obrobiła foty w Photoshope, żeby się nie wydało, że my jesteśmy grzeczne i nudne :evil_lol: Zdolna ta Maga:lol:

Jojo, no podpisane, bo każda zamówiła inną. Ale oczywiście nie zauwazyłyśmy, że są napisy na pudełkach i przez 10 minut dociekałyśmy, która pizza jest czyja :lol:

I każda zjadła po całej pizzy?:crazyeye:

Posted

asher napisał(a):

Haha sprytne :lol:

Posted

[quote name='Maga100']a wiesz jak ja się poczułam, gdy wsiadłam do taryfy, a tam wytrzeszczył na mnie gały york :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol:
Widać pierwszy raz takie pasażerki wiózł:evil_lol:

Posted

asher napisał(a):
A powiedzcie mi, ja długo spałam wtedy, jak mnie obudziłyście? :oops: :lol: Ja wtedy sobie poszłam, bo normalnie już nie mogłam wysiedzieć, pilnie słuchalam tego, co mówi Vectra, ale ona mi się jakoś tak dziwnie rozmazywała, rozdwajała :lol: A wydawało mi się, że do kibelka będzie kulturalniej, niż tak ostentacyjnie do sypialni :evil_lol:

:roflt: buuuahahahahaha

Posted

[quote name='asher']A powiedzcie mi, ja długo spałam wtedy, jak mnie obudziłyście? :oops: :lol: Ja wtedy sobie poszłam, bo normalnie już nie mogłam wysiedzieć, pilnie słuchalam tego, co mówi Vectra, ale ona mi się jakoś tak dziwnie rozmazywała, rozdwajała :lol: A wydawało mi się, że do kibelka będzie kulturalniej, niż tak ostentacyjnie do sypialni :evil_lol:
Buhahahaha....:D To chyba bylo, jak juz wychodzilysmy, bo ja nic takiego nie pamietam :oops: Albo juz bylam w niezlym stanie :hmmmm: :evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Buhahahaha....:D To chyba bylo, jak juz wychodzilysmy, bo ja nic takiego nie pamietam :oops: Albo juz bylam w niezlym stanie :hmmmm: :evil_lol:
Ale co miałaś pamiętać? :lol: To mnie się Vectra rozmazywała. Ale starałam się robic dobrą minę i nic po sobie nie dac poznać :lol:

No i w ogóle zostało mi pół lodówki pedalskiego piwa :shake: :evil_lol:

Posted

asher napisał(a):
Ale co miałaś pamiętać? :lol: To mnie się Vectra rozmazywała. Ale starałam się robic dobrą minę i nic po sobie nie dac poznać :lol:

No i w ogóle zostało mi pół lodówki pedalskiego piwa :shake: :evil_lol:

a mówiłaś że rozumiesz co do Ciebie mówie :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol:

Poszłaś niewinnie do kibla i zniknełaś :evil_lol: :evil_lol: Aga Cie budziła bo już wychodziłyśmy :evil_lol: :evil_lol: