Vectra Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Hej Asher i Booraski :multi: :multi: :multi: Maga opowiadaj o taryfie :razz: :razz: :razz: myślałam że umre jak usłyszałam o pani taksówkarz i jej yorku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Hahahaha :D To na kiblu usnelas, jak poszlysmy? :-o :evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Fajna ta "kawka" :evil_lol: Maga dawaj więcej zdjęć :evil_lol: Quote
asher Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Aaaaa i jeszcze jedno, jak dziś sprzatałam pudełka po pizzy, to zobaczyłam, że... wszystkie są podpisane :lol: Quote
malawaszka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 asher napisał(a):Dzieńdory. Wstałam :mdleje: I zaraz chyba idę z powrotem spać... :mdleje: Bo na kiblu jednak neizbyt wygodnie mi się spało :shake: :oops: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no pięknie a na fotkach tak niepozornie :evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 asher napisał(a):Aaaaa i jeszcze jedno, jak dziś sprzatałam pudełka po pizzy, to zobaczyłam, że... wszystkie są podpisane :lol: Podpisane? :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
r_2005 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Maga100']Ponieważ byłyśmy u Boorków, znaczy się u Asher, to tu wstawiam zdjęcia ze spotkania dam przy kawie i ciasteczkach :p Kawa i ciasteczka...:cool3: Ja tu widzę piwsko i papierochy:evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 r_2005 napisał(a):Kawa i ciasteczka...:cool3: Ja tu widzę piwsko i papierochy:evil_lol: Ale wiesz ja tam widze jakiś kawałek "ciasteczka":evil_lol: Quote
asher Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 paula_z napisał(a):Hahahaha :D To na kiblu usnelas, jak poszlysmy? :-o :evil_lol:Hehe, nie :lol: Żartowałam :lol: A powiedzcie mi, ja długo spałam wtedy, jak mnie obudziłyście? :oops: :lol: Ja wtedy sobie poszłam, bo normalnie już nie mogłam wysiedzieć, pilnie słuchalam tego, co mówi Vectra, ale ona mi się jakoś tak dziwnie rozmazywała, rozdwajała :lol: A wydawało mi się, że do kibelka będzie kulturalniej, niż tak ostentacyjnie do sypialni :evil_lol: Quote
Paula Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 jo-jo napisał(a):Podpisane? :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hahaha, wszystkie :crazyeye: Ja podpisalam peperoni, co by nie grzebac w kazdej, gdyby mi sie zachcialo jeszcze tej pizzy :diabloti: Quote
jo-jo Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 paula_z napisał(a):Hahaha, wszystkie :crazyeye: Ja podpisalam peperoni, co by nie grzebac w kazdej, gdyby mi sie zachcialo jeszcze tej pizzy :diabloti: Haha, wygodnicka :lol: I co nie gubiłaś sie mimo wszystko? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Vectra'] Maga opowiadaj o taryfie :razz: :razz: :razz: myślałam że umre jak usłyszałam o pani taksówkarz i jej yorku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a wiesz jak ja się poczułam, gdy wsiadłam do taryfy, a tam wytrzeszczył na mnie gały york :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Obawiałyśmy się z Debe , ze mamy pewne zwidy, ale pani taksówkarz kazała dotknąć psa, żebyśmy miały pewność, że on prawdziwy :lol: Bo my miałyśmy pewne obawy, ze mamy pomrocznosć jasną i leżymy na krawężniku pod domem Asher i tylko nam się wydaje, ze do domu wiezie nas york! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PS a co bylo napisane na pudełkach po pizzy? :cool3: Quote
asher Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 r_2005 napisał(a):Kawa i ciasteczka...:cool3: Ja tu widzę piwsko i papierochy:evil_lol:Bo Maga obrobiła foty w Photoshope, żeby się nie wydało, że my jesteśmy grzeczne i nudne :evil_lol: Jojo, no podpisane, bo każda zamówiła inną. Ale oczywiście nie zauwazyłyśmy, że są napisy na pudełkach i przez 10 minut dociekałyśmy, która pizza jest czyja :lol: Quote
asher Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 paula_z napisał(a):Hahaha, wszystkie :crazyeye: Ja podpisalam peperoni, co by nie grzebac w kazdej, gdyby mi sie zachcialo jeszcze tej pizzy :diabloti:Łojezu, no to chya faktycznie tylko ta była podpisana, bo własnie na pepperoni widziałam napis i założylam z góry, że na wszystkich innych też był :roflt: Ja chyba jednak powinnam iśc spać :lol: Quote
Paula Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 jo-jo napisał(a):I co nie gubiłaś sie mimo wszystko? :evil_lol: Nie, bo juz pozniej nie jadlam :eviltong: Quote
r_2005 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='asher']Bo Maga obrobiła foty w Photoshope, żeby się nie wydało, że my jesteśmy grzeczne i nudne :evil_lol: Zdolna ta Maga:lol: Jojo, no podpisane, bo każda zamówiła inną. Ale oczywiście nie zauwazyłyśmy, że są napisy na pudełkach i przez 10 minut dociekałyśmy, która pizza jest czyja :lol: I każda zjadła po całej pizzy?:crazyeye: Quote
jo-jo Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 asher napisał(a):Jojo, no podpisane, bo każda zamówiła inną. Ale oczywiście nie zauwazyłyśmy, że są napisy na pudełkach i przez 10 minut dociekałyśmy, która pizza jest czyja :lol: Haha sprytne :lol: Quote
r_2005 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Maga100']a wiesz jak ja się poczułam, gdy wsiadłam do taryfy, a tam wytrzeszczył na mnie gały york :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Widać pierwszy raz takie pasażerki wiózł:evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 asher napisał(a):A powiedzcie mi, ja długo spałam wtedy, jak mnie obudziłyście? :oops: :lol: Ja wtedy sobie poszłam, bo normalnie już nie mogłam wysiedzieć, pilnie słuchalam tego, co mówi Vectra, ale ona mi się jakoś tak dziwnie rozmazywała, rozdwajała :lol: A wydawało mi się, że do kibelka będzie kulturalniej, niż tak ostentacyjnie do sypialni :evil_lol: :roflt: buuuahahahahaha Quote
Paula Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='asher']A powiedzcie mi, ja długo spałam wtedy, jak mnie obudziłyście? :oops: :lol: Ja wtedy sobie poszłam, bo normalnie już nie mogłam wysiedzieć, pilnie słuchalam tego, co mówi Vectra, ale ona mi się jakoś tak dziwnie rozmazywała, rozdwajała :lol: A wydawało mi się, że do kibelka będzie kulturalniej, niż tak ostentacyjnie do sypialni :evil_lol: Buhahahaha....:D To chyba bylo, jak juz wychodzilysmy, bo ja nic takiego nie pamietam :oops: Albo juz bylam w niezlym stanie :hmmmm: :evil_lol: Quote
asher Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 paula_z napisał(a):Buhahahaha....:D To chyba bylo, jak juz wychodzilysmy, bo ja nic takiego nie pamietam :oops: Albo juz bylam w niezlym stanie :hmmmm: :evil_lol:Ale co miałaś pamiętać? :lol: To mnie się Vectra rozmazywała. Ale starałam się robic dobrą minę i nic po sobie nie dac poznać :lol: No i w ogóle zostało mi pół lodówki pedalskiego piwa :shake: :evil_lol: Quote
asher Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 r_2005 napisał(a):I każda zjadła po całej pizzy?:crazyeye::grins: :grins: :grins: Quote
jo-jo Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 asher napisał(a):No i w ogóle zostało mi pół lodówki pedalskiego piwa :shake: :evil_lol: Pedalskiego ?:crazyeye: :lol: Quote
Paula Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Nie pamietam, ze usnelas na kiblu :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 asher napisał(a):Ale co miałaś pamiętać? :lol: To mnie się Vectra rozmazywała. Ale starałam się robic dobrą minę i nic po sobie nie dac poznać :lol: No i w ogóle zostało mi pół lodówki pedalskiego piwa :shake: :evil_lol: a mówiłaś że rozumiesz co do Ciebie mówie :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: Poszłaś niewinnie do kibla i zniknełaś :evil_lol: :evil_lol: Aga Cie budziła bo już wychodziłyśmy :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts