Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agappe'][quote name='Zeliika'] Agappe Dakar II lok dosk (w stawce 2 psow). Nie spodziewalam sie wygranej u tej sedziny (ona preferuje inny typ niz Daksio), ale skoro wystawa byla na miejscu...
Ajek chyba za dlugo czekal w sloncu... Dakar tez dzis biegal tylko i wylacznie na kielbaske.

Ajek od rana był taki z tego co mi znajoma mówiła.. czekali głównie w cieniu.. dopiero jak suczka w championach z poprzedniej rasy kończyła swoją ocenę przenieśliśmy się bliżej ringu...

a ta sędzina ogólnie zna się na rasie?? mi się wydawała rzetelna.. i sprawiała wrażenie, ze wie o czym mówi.. a Jajko za kilka dni pojedzie na prześwietlenie..

no to Dakar tak samo jak Ajek zawalczył na wystawie..

To co w końcu Jajko dostał? :o

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Matagi'][quote name='Agappe'][quote name='Zeliika'] Agappe Dakar II lok dosk (w stawce 2 psow). Nie spodziewalam sie wygranej u tej sedziny (ona preferuje inny typ niz Daksio), ale skoro wystawa byla na miejscu...
Ajek chyba za dlugo czekal w sloncu... Dakar tez dzis biegal tylko i wylacznie na kielbaske.

Ajek od rana był taki z tego co mi znajoma mówiła.. czekali głównie w cieniu.. dopiero jak suczka w championach z poprzedniej rasy kończyła swoją ocenę przenieśliśmy się bliżej ringu...

a ta sędzina ogólnie zna się na rasie?? mi się wydawała rzetelna.. i sprawiała wrażenie, ze wie o czym mówi.. a Jajko za kilka dni pojedzie na prześwietlenie..

no to Dakar tak samo jak Ajek zawalczył na wystawie..

To co w końcu Jajko dostał? :o

A ja wiem i nie powiem :P

Posted

Matagi napisał(a):
Agappe napisał(a):
mówiłam że jak chcesz wiedzieć to zadzwoń.. bo wszystkiego Ci nie napisze..

Łokej! :P Uczynię to jutro,jak wrocę z zawodów agility! :P

a to możesz mnie zastać w łóżku.. (przypominam, ze ja w pon wyjeżdżam)

Posted

Agappe napisał(a):
Matagi napisał(a):
Agappe napisał(a):
mówiłam że jak chcesz wiedzieć to zadzwoń.. bo wszystkiego Ci nie napisze..

Łokej! :P Uczynię to jutro,jak wrocę z zawodów agility! :P

a to możesz mnie zastać w łóżku.. (przypominam, ze ja w pon wyjeżdżam)

hmmmm :wink: jak mam to rozumieć? :lol: :wink: :lol: :wink:
1.jak jesteś w łóżku,to jesteś niemowa? :wink: albo zdejmujesz aparat słuchowy :wink: :lol:

2.czy będziesz w tym łóżku tak zajęta,że nie wydukasz ani słowa? :wink: :lol:

Nie zabijajjjjjjjjjjjjj :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

Posted

w takim sensie masz to rozumieć, że jak bedę w łóżku.. to najczęsciej w tym łóżku sypiam, a jak ide spać to wyłączam głos w tel, zeby jacyś "popaprańcy" mnie nie budzili w środku nocy.. wiec jak będziesz dzwonic wieczorem to jest wysokie prawdopodobieństwo, że usłyszyssz tylko pikanie w słuchawce i ew. sekretarke, ale nie mój głos :p

Posted

Ka-Vanga, wielkie gratulacje!!! Trzeba nam było dać aparat, to byśmy Ciebie pofocili, choć pewnie nie tak profesjonalnie, bo słyszałam, że Ty super zdjęcia robisz. :D

Api w klasie pośredniej wygrała CWC i NSwR (porównanie z suką z klasy championów), więc jesteśmy zadowolone. To nasza druga "dorosła" wystawa i drugie CWC i tak zakończylismy nasz sezon wystawowy do przyszłego roku. :D

Posted

Gratulacje dla KA-Vangi! :laola: A ja mam fotke zwyciezcow 2 gupy i jak sie dobrze usmiechniesz, to Ci wysle wieczorkiem :lol: :wink: Od razu jednak dodam, ze nie jest jakies super profesjonalne.

Posted

Do ringu glownego podeszlismy przed wejsciem wnusi i dlatego zalapalam sie na druga grupe, Bisa juniorow wiec nie widzialam. A grupa 3 wygladala tak:
1. westi
2. aredale
3. fox gladki (Rolo z Pszymem znaczy sie :D ) - GRATULACJE!
Nie mialam katalogu, wiec nie wiem co to byl za westik.
A moja wnusia byla w piatce :D

Posted

Agappe napisał(a):

Ona rodezjany oceniala chyba po raz drugi. Nie jest specjalista od rasy, choc oczywiscie nie wyklucza to rzetelnosci. Czy to ma byc przeswietlenie w narkozie? Jesli tak, to skonsultowalabym to jeszcze z hodowca.
Co do sedziow z Polski, to najlepsze wyczucie rasy ma p. Dorota Witkowska.

Posted

Zeliika napisał(a):
Agappe napisał(a):

Ona rodezjany oceniala chyba po raz drugi. Nie jest specjalista od rasy, choc oczywiscie nie wyklucza to rzetelnosci. Czy to ma byc przeswietlenie w narkozie? Jesli tak, to skonsultowalabym to jeszcze z hodowca.
Co do sedziow z Polski, to najlepsze wyczucie rasy ma p. Dorota Witkowska.

nic sądze żeby było w narkozie.. w końcu to tylko ogon..

Posted

Agappe napisał(a):
gwiezdny-wyslannik napisał(a):

Impression - Ex.II ( sędzia stwierdził, że suka jest adekwatnie najlepsza w stawce, ale wygrywa innna )

hmm jak to???
wielkie gratulacje!! :) przepraszam że tak mało porozmawiałyśmy, ale ja zalatana byłam.. jak zawsze

Włos... :roll: Tylko pies włosem nie biega... :/

Posted

Dziewczyny OGROMNIE DZIEKUJE za gratki :calus: .

Flaire WIELKIE GRATULACJE dla Api, zawsze mowilam, ze jest SUPER :D .
Wybacz, ze nie zrobilam Wam fotek, ale nam sie przy sznaucerach przedluzylo, a potem Ciebie juz jakos nie moglam znalezc :( . Ale jeszcze Wam zrobie foty :D . Hehe wlasnie z tym aparatem to bylo tak, ze moi rodzice go mieli i tak sie zakrecili, ze foty nie cykneli na pudle :evilbat: :wink: :lol: .

Czapla dla Twojej wnusi takze OGROMNE GRATKI :D . Nio i to Twoje nowe cudo, no fantastyczna jest po prostu :D . Plissssssss przyslij mi ta fotke, BARDZO BARDZO BARDZO prosze :modla: .

Jonquil dzieki za fote na pudle :D , hehe szkoda ze akurat malucha mojego wtedy dopiero ustawialam :wink: , ale najwazniejsze ze jest :D .

Posted

Ka-Vanga, dzięki za miłe słowa o moim maluchu. Ja również Ci gratuluję sukcesów.

Czy naprawdę nikt nie pstryknął szczeniaków na pudle? :( Ponawiam prośbę o fotkę.

Posted

Agappe napisał(a):
w takim sensie masz to rozumieć, że jak bedę w łóżku.. to najczęsciej w tym łóżku sypiam, a jak ide spać to wyłączam głos w tel, zeby jacyś "popaprańcy" mnie nie budzili w środku nocy.. wiec jak będziesz dzwonic wieczorem to jest wysokie prawdopodobieństwo, że usłyszyssz tylko pikanie w słuchawce i ew. sekretarke, ale nie mój głos :p

Nic nie rozumiem :wink: To Ty już wieczorem wyłączasz głos,bo idziesz w nocy spać :wink: :lol:
A ja nie popapraniec,nie będę w nocy środku Ciebie budzić :lol: :wink: ja chciałam wieczorową porą,ale jak Ty już teraz głos wyłączasz :( :wink: :lol:

No nie zabijaj mnie,nooooooooooo :wink: :lol: