Matagi Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='Agappe'][quote name='Zeliika'] Agappe Dakar II lok dosk (w stawce 2 psow). Nie spodziewalam sie wygranej u tej sedziny (ona preferuje inny typ niz Daksio), ale skoro wystawa byla na miejscu... Ajek chyba za dlugo czekal w sloncu... Dakar tez dzis biegal tylko i wylacznie na kielbaske. Ajek od rana był taki z tego co mi znajoma mówiła.. czekali głównie w cieniu.. dopiero jak suczka w championach z poprzedniej rasy kończyła swoją ocenę przenieśliśmy się bliżej ringu... a ta sędzina ogólnie zna się na rasie?? mi się wydawała rzetelna.. i sprawiała wrażenie, ze wie o czym mówi.. a Jajko za kilka dni pojedzie na prześwietlenie.. no to Dakar tak samo jak Ajek zawalczył na wystawie.. To co w końcu Jajko dostał? :o Quote
Agappe Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 mówiłam że jak chcesz wiedzieć to zadzwoń.. bo wszystkiego Ci nie napisze.. Quote
Matagi Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Agappe napisał(a):mówiłam że jak chcesz wiedzieć to zadzwoń.. bo wszystkiego Ci nie napisze.. Łokej! :P Uczynię to jutro,jak wrocę z zawodów agility! :P Quote
donya Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='Matagi'][quote name='Agappe'][quote name='Zeliika'] Agappe Dakar II lok dosk (w stawce 2 psow). Nie spodziewalam sie wygranej u tej sedziny (ona preferuje inny typ niz Daksio), ale skoro wystawa byla na miejscu... Ajek chyba za dlugo czekal w sloncu... Dakar tez dzis biegal tylko i wylacznie na kielbaske. Ajek od rana był taki z tego co mi znajoma mówiła.. czekali głównie w cieniu.. dopiero jak suczka w championach z poprzedniej rasy kończyła swoją ocenę przenieśliśmy się bliżej ringu... a ta sędzina ogólnie zna się na rasie?? mi się wydawała rzetelna.. i sprawiała wrażenie, ze wie o czym mówi.. a Jajko za kilka dni pojedzie na prześwietlenie.. no to Dakar tak samo jak Ajek zawalczył na wystawie.. To co w końcu Jajko dostał? :o A ja wiem i nie powiem :P Quote
Agappe Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Matagi napisał(a):Agappe napisał(a):mówiłam że jak chcesz wiedzieć to zadzwoń.. bo wszystkiego Ci nie napisze.. Łokej! :P Uczynię to jutro,jak wrocę z zawodów agility! :P a to możesz mnie zastać w łóżku.. (przypominam, ze ja w pon wyjeżdżam) Quote
Matagi Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Agappe napisał(a):Matagi napisał(a):Agappe napisał(a):mówiłam że jak chcesz wiedzieć to zadzwoń.. bo wszystkiego Ci nie napisze.. Łokej! :P Uczynię to jutro,jak wrocę z zawodów agility! :P a to możesz mnie zastać w łóżku.. (przypominam, ze ja w pon wyjeżdżam) hmmmm :wink: jak mam to rozumieć? :lol: :wink: :lol: :wink: 1.jak jesteś w łóżku,to jesteś niemowa? :wink: albo zdejmujesz aparat słuchowy :wink: :lol: 2.czy będziesz w tym łóżku tak zajęta,że nie wydukasz ani słowa? :wink: :lol: Nie zabijajjjjjjjjjjjjj :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: Quote
Agappe Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 w takim sensie masz to rozumieć, że jak bedę w łóżku.. to najczęsciej w tym łóżku sypiam, a jak ide spać to wyłączam głos w tel, zeby jacyś "popaprańcy" mnie nie budzili w środku nocy.. wiec jak będziesz dzwonic wieczorem to jest wysokie prawdopodobieństwo, że usłyszyssz tylko pikanie w słuchawce i ew. sekretarke, ale nie mój głos :p Quote
Flaire Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Ka-Vanga, wielkie gratulacje!!! Trzeba nam było dać aparat, to byśmy Ciebie pofocili, choć pewnie nie tak profesjonalnie, bo słyszałam, że Ty super zdjęcia robisz. :D Api w klasie pośredniej wygrała CWC i NSwR (porównanie z suką z klasy championów), więc jesteśmy zadowolone. To nasza druga "dorosła" wystawa i drugie CWC i tak zakończylismy nasz sezon wystawowy do przyszłego roku. :D Quote
czapla Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Gratulacje dla KA-Vangi! :laola: A ja mam fotke zwyciezcow 2 gupy i jak sie dobrze usmiechniesz, to Ci wysle wieczorkiem :lol: :wink: Od razu jednak dodam, ze nie jest jakies super profesjonalne. Quote
Flaire Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 czapla, a podasz wyniki 3 grupy? I BISa juniorów i kto go sędziował? (Bo 3 grupę to wiem, że Myszkowski). Quote
czapla Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Do ringu glownego podeszlismy przed wejsciem wnusi i dlatego zalapalam sie na druga grupe, Bisa juniorow wiec nie widzialam. A grupa 3 wygladala tak: 1. westi 2. aredale 3. fox gladki (Rolo z Pszymem znaczy sie :D ) - GRATULACJE! Nie mialam katalogu, wiec nie wiem co to byl za westik. A moja wnusia byla w piatce :D Quote
Draczyn Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Ja nie mogłam zostać na Bisie, ale czy naprawdę nikt nie robił zdjęc??????????? Quote
Jonquil Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Pierwsza grupa (przepraszam za jakość zdjęć, ale ja sobie tak tylko cykałam) Quote
Jonquil Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Trzecia grupa No i na tym się kończy. Przepraszam resztę, ale prawdę mówiąc dalej mnie nie interesowało ;-) A poza tym byłam zmęczona i chciałam już do domciu. Quote
Draczyn Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Bardzo dziękuję, a może jeszcze ktoś ma jakieś zdjęcia z ringu prezentacji Quote
Zeliika Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Agappe napisał(a): a ta sędzina ogólnie zna się na rasie?? mi się wydawała rzetelna.. i sprawiała wrażenie, ze wie o czym mówi.. a Jajko za kilka dni pojedzie na prześwietlenie.. Ona rodezjany oceniala chyba po raz drugi. Nie jest specjalista od rasy, choc oczywiscie nie wyklucza to rzetelnosci. Czy to ma byc przeswietlenie w narkozie? Jesli tak, to skonsultowalabym to jeszcze z hodowca. Co do sedziow z Polski, to najlepsze wyczucie rasy ma p. Dorota Witkowska. Quote
Agappe Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Zeliika napisał(a):Agappe napisał(a): a ta sędzina ogólnie zna się na rasie?? mi się wydawała rzetelna.. i sprawiała wrażenie, ze wie o czym mówi.. a Jajko za kilka dni pojedzie na prześwietlenie.. Ona rodezjany oceniala chyba po raz drugi. Nie jest specjalista od rasy, choc oczywiscie nie wyklucza to rzetelnosci. Czy to ma byc przeswietlenie w narkozie? Jesli tak, to skonsultowalabym to jeszcze z hodowca. Co do sedziow z Polski, to najlepsze wyczucie rasy ma p. Dorota Witkowska. nic sądze żeby było w narkozie.. w końcu to tylko ogon.. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Agappe napisał(a):gwiezdny-wyslannik napisał(a): Impression - Ex.II ( sędzia stwierdził, że suka jest adekwatnie najlepsza w stawce, ale wygrywa innna ) hmm jak to??? wielkie gratulacje!! :) przepraszam że tak mało porozmawiałyśmy, ale ja zalatana byłam.. jak zawsze Włos... :roll: Tylko pies włosem nie biega... :/ Quote
Agappe Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 no Gosia mi mówiła o tym włosie u Coco.. ale podobno jest już lepiej? Quote
Ka-Vanga Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Dziewczyny OGROMNIE DZIEKUJE za gratki :calus: . Flaire WIELKIE GRATULACJE dla Api, zawsze mowilam, ze jest SUPER :D . Wybacz, ze nie zrobilam Wam fotek, ale nam sie przy sznaucerach przedluzylo, a potem Ciebie juz jakos nie moglam znalezc :( . Ale jeszcze Wam zrobie foty :D . Hehe wlasnie z tym aparatem to bylo tak, ze moi rodzice go mieli i tak sie zakrecili, ze foty nie cykneli na pudle :evilbat: :wink: :lol: . Czapla dla Twojej wnusi takze OGROMNE GRATKI :D . Nio i to Twoje nowe cudo, no fantastyczna jest po prostu :D . Plissssssss przyslij mi ta fotke, BARDZO BARDZO BARDZO prosze :modla: . Jonquil dzieki za fote na pudle :D , hehe szkoda ze akurat malucha mojego wtedy dopiero ustawialam :wink: , ale najwazniejsze ze jest :D . Quote
BeataG Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Ka-Vanga, dzięki za miłe słowa o moim maluchu. Ja również Ci gratuluję sukcesów. Czy naprawdę nikt nie pstryknął szczeniaków na pudle? :( Ponawiam prośbę o fotkę. Quote
Matagi Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Agappe napisał(a):w takim sensie masz to rozumieć, że jak bedę w łóżku.. to najczęsciej w tym łóżku sypiam, a jak ide spać to wyłączam głos w tel, zeby jacyś "popaprańcy" mnie nie budzili w środku nocy.. wiec jak będziesz dzwonic wieczorem to jest wysokie prawdopodobieństwo, że usłyszyssz tylko pikanie w słuchawce i ew. sekretarke, ale nie mój głos :p Nic nie rozumiem :wink: To Ty już wieczorem wyłączasz głos,bo idziesz w nocy spać :wink: :lol: A ja nie popapraniec,nie będę w nocy środku Ciebie budzić :lol: :wink: ja chciałam wieczorową porą,ale jak Ty już teraz głos wyłączasz :( :wink: :lol: No nie zabijaj mnie,nooooooooooo :wink: :lol: Quote
Agappe Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 grrrrrrrrrrrrrrrr dobrze wiesz o co mi chodzi Quote
Recommended Posts