Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Banjo, ja na wystawy zawsze jeżdzę z kuzyką (ona wystawia moje futrzaki) i prawie nigdy za nią nie płacę. Poprostu wchodzimy pewnie i na bezczelnego. Inna rzecz, że ostatnio mam dwa psy, to może myślą że oba zgłoszone :D. Ale wcześniej też nie było problemów

Posted

Zeliika-do mnie tez nie doszły potw. ani na krajówkę 10.09 ani na klubówkę -jestem jednak na str. inter, zgłoszonych psów-opłaciłam wiec
chyba mnie wpuszczą na wystawę !!? :roll:

Posted

Zeliika napisał(a):
Agappe napisał(a):
Zelika do zobaczenia w sobote na ringu rhodesianów :))

Oj, nie wiem, czy sie zobaczymy :(
Dakar dzis rano rozcial sobie poduszke, na szczescie niegroznie, ale nie wiem, czy nie bedzie kulal jutro.

Tak czy siak, powodzenia z Jajkiem!

mam nadzieje, ze Dakar odpocznie na jeden dzień z kuleniem i przybędziecie jutro na wystawe.. :)

Posted

Genia napisał(a):
Zeliika-do mnie tez nie doszły potw. ani na krajówkę 10.09 ani na klubówkę -jestem jednak na str. inter, zgłoszonych psów-opłaciłam wiec
chyba mnie wpuszczą na wystawę !!? :roll:

na wystawe wpuszcza przeciez w niczym nie zorientowany ochroniarz, wystraczy byc pewnym siebie i mowic, ze wlasnie musisz to wyjasnic w sekretariacie.

Posted

Zawsze na każdą wystawę, zarówno w Polsce ja i zagranicą wpuszczali, tyle osób, ile było zgłoszonych psów, a tym razem dostaję potwierdzenie przyjęcia na wystawę 2ch psów, na którym pisze, że prawo wstępu ma tylko jedna osoba. A jak ktoś ma zgłoszonych np 5 psów, to m je sam wystawiać. Nie bardzo rozumiem co to za nowe porządki i działania przeciwko interesom wystawców . A może to pomyłka. Czy ktoś może mi to wyjaśnić

Posted

Zeliika napisał(a):
Ja mysle, ze to pomylka.
Nie jest to pomyłką, bo udało nam się dodzwonić do biura zarządu i jakiś facet poinformował nas, że o jest polecenie Zarządu, chyba, że to też jakiś gość niezorientowany w temacie. Jak wytłumaczyć tym na bramie, że to pomyłka?????????????

Posted

Lothia bedziesz jutro na wystawie??? Mnie nie bedzie :( ale mialabym prosbe :lol: - zrobilabys pare fotek grzywkom???

TAK WOGLE TO PROSZE WSZYSTKICH O FOTKI GRZYWACZY :D

Powodzenia!!!!!!! :kciuki: :BIG:

Posted

[quote name='Agappe']trzymaj też za mojego rr :) (on nie dogomaniacki)

A Ty,moja Droga! jutro trzymasz aparat foto i kamerkę! :P :wink:

WSZYSTKIM DOGOMANIAKOM ŻYCZĘ WIELKICH WYGRANYCH!!!!!
WRACAĆ MNIE TU Z MEDALAMI,TYTUŁAMI I PUCHARAMI!!!!! :P :P :lol: :lol: :P :P :lol: :lol: :P :P :lol: :lol:

no i z.....fotami!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink: :P :D

Posted

Lila ja mam tylko wielką nadzieje, ze na akity sie nie spóźnie.. bo ja z domu wychodze o 9.05... moja taksówka (czyt wł. rr) nie chcą później (oni dziś imprezują razem z moimi)