Izam Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 o której ustac w kolejce po bilet? i o której zaczyna się wystawa? Quote
joanna Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Banjo, ja na wystawy zawsze jeżdzę z kuzyką (ona wystawia moje futrzaki) i prawie nigdy za nią nie płacę. Poprostu wchodzimy pewnie i na bezczelnego. Inna rzecz, że ostatnio mam dwa psy, to może myślą że oba zgłoszone :D. Ale wcześniej też nie było problemów Quote
Genia Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Zeliika-do mnie tez nie doszły potw. ani na krajówkę 10.09 ani na klubówkę -jestem jednak na str. inter, zgłoszonych psów-opłaciłam wiec chyba mnie wpuszczą na wystawę !!? :roll: Quote
Agappe Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Zeliika napisał(a):Agappe napisał(a):Zelika do zobaczenia w sobote na ringu rhodesianów :)) Oj, nie wiem, czy sie zobaczymy :( Dakar dzis rano rozcial sobie poduszke, na szczescie niegroznie, ale nie wiem, czy nie bedzie kulal jutro. Tak czy siak, powodzenia z Jajkiem! mam nadzieje, ze Dakar odpocznie na jeden dzień z kuleniem i przybędziecie jutro na wystawe.. :) Quote
Zeliika Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Genia napisał(a):Zeliika-do mnie tez nie doszły potw. ani na krajówkę 10.09 ani na klubówkę -jestem jednak na str. inter, zgłoszonych psów-opłaciłam wiec chyba mnie wpuszczą na wystawę !!? :roll: na wystawe wpuszcza przeciez w niczym nie zorientowany ochroniarz, wystraczy byc pewnym siebie i mowic, ze wlasnie musisz to wyjasnic w sekretariacie. Quote
Draczyn Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Zawsze na każdą wystawę, zarówno w Polsce ja i zagranicą wpuszczali, tyle osób, ile było zgłoszonych psów, a tym razem dostaję potwierdzenie przyjęcia na wystawę 2ch psów, na którym pisze, że prawo wstępu ma tylko jedna osoba. A jak ktoś ma zgłoszonych np 5 psów, to m je sam wystawiać. Nie bardzo rozumiem co to za nowe porządki i działania przeciwko interesom wystawców . A może to pomyłka. Czy ktoś może mi to wyjaśnić Quote
banjo Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 tak dla pewności: malamuty są o 11.00??? bo jak wiecie ciagle nie mam potwerdzenia, więc boję się, ze mogły zajść jakieś zmiany Quote
Draczyn Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Zeliika napisał(a):Ja mysle, ze to pomylka.Nie jest to pomyłką, bo udało nam się dodzwonić do biura zarządu i jakiś facet poinformował nas, że o jest polecenie Zarządu, chyba, że to też jakiś gość niezorientowany w temacie. Jak wytłumaczyć tym na bramie, że to pomyłka????????????? Quote
lothia Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 a ja z dbsst płaciłyśmy za wstęp po 5zł :lol: Quote
maga18 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Lothia bedziesz jutro na wystawie??? Mnie nie bedzie :( ale mialabym prosbe :lol: - zrobilabys pare fotek grzywkom??? TAK WOGLE TO PROSZE WSZYSTKICH O FOTKI GRZYWACZY :D Powodzenia!!!!!!! :kciuki: :BIG: Quote
Magdalena1 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 ja na lipcowe nie dość,że nie miałam sprawdzanego zaświadczenia,to jechaliśmy w 4 z dwoma psami i dwie osoby bez psów również po 5 zł płaciły,nie więcej. Quote
lothia Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 prawdopodobnie będę [Matyś się rozchorował i jeszcze nie jestem pewna]jeżeli bedę postaram sie zrobić foty, Ania i Psy będzie napewno Quote
maga18 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 tak, wiem ze Ania jedzie :D ale nie wiem czy bierze aparat... :roll: :lol: Quote
olcha Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Ja postaram się zrobic kilka zdjęć. Ale nic nie obiecuję. Wie ktoś może coś o Pani Wandzie Kowalskiej? Quote
Agnieszka_Hexa Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 banjo wreszcie sie poznamy, swoją tez glosilam! ae szukam Vani Vani i nic, nie ma takiej:) jak ma w rodowodzie?:)))) o 11:00 juz malamuty???? tak wczesnie?? Quote
banjo Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Agnieszka poszukaj Pahajo :wink: chyba zapomnieli wpisać imię... do zobaczenia jutro :D Quote
Asiaczek Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Trzymam za wszystkich DGM-niaków kciuki. Mnie tam nie będzie... Pzdr. Quote
Agappe Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 trzymaj też za mojego rr :) (on nie dogomaniacki) Quote
Matagi Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='Agappe']trzymaj też za mojego rr :) (on nie dogomaniacki) A Ty,moja Droga! jutro trzymasz aparat foto i kamerkę! :P :wink: WSZYSTKIM DOGOMANIAKOM ŻYCZĘ WIELKICH WYGRANYCH!!!!! WRACAĆ MNIE TU Z MEDALAMI,TYTUŁAMI I PUCHARAMI!!!!! :P :P :lol: :lol: :P :P :lol: :lol: :P :P :lol: :lol: no i z.....fotami!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink: :P :D Quote
Agappe Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Lila ja mam tylko wielką nadzieje, ze na akity sie nie spóźnie.. bo ja z domu wychodze o 9.05... moja taksówka (czyt wł. rr) nie chcą później (oni dziś imprezują razem z moimi) Quote
Asiaczek Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Agappe napisał(a):trzymaj też za mojego rr :) (on nie dogomaniacki) OK. Palców ci u nas dostatek. :lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts