Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aaaa.ratunku..w końcu doszło zgłoszenie..ale :roll: znów "ale"
co ma robić..specjalnie wyrobiłam psince paszport,żeby darować sobie świadectwa,które u mnie kosztują sporo,a i tak nikt mi ich nie sprawdza.. Mam nadzieję,że paszport teraz znów wystarczy. :(

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magdalena1 napisał(a):
co ma robić..specjalnie wyrobiłam psince paszport,żeby darować sobie świadectwa,które u mnie kosztują sporo,a i tak nikt mi ich nie sprawdza.. Mam nadzieję,że paszport teraz znów wystarczy. :(

Na warszawskiej w lipcu sprawdzali. to wymog powiatowego weta w warszawie.

Posted

[quote name='Magdalena1']Zeliika,właśnie na lipcowej mi nie sprawdzali...a ja będę tam już po 7 więc może tym razem też nie sprawdzą :roll:

to tym razem pewnie tez Ci nie sprawdza :)

Posted

carotina napisał(a):
no cóż, ja co prawda zdecydowałam, ze nie jade, no ale potwierdzenia i tak nie ma 8) ..... gdybym jechała, miałabym nerwa 8) :lol:

Ja mam potwierdzenie, ale napisali że nie zapłaciłem...A ja mam przelew z 18.08... :(

Posted

Wiesz,czasem tak bywa,że program nie przyjmuje pewnych wpisów.Nie chcę nikogo usprawiedliwiać,bo ani wystawa nie moja ,ani oddział.Wszystkie oddziały pracują na tym programie,więc wiem jakie chece czasem wychodzą.Masz kwit,ale kolejka nie ominie :(

Posted

Agappe napisał(a):
Zelika do zobaczenia w sobote na ringu rhodesianów :))

Oj, nie wiem, czy sie zobaczymy :(
Dakar dzis rano rozcial sobie poduszke, na szczescie niegroznie, ale nie wiem, czy nie bedzie kulal jutro.

Tak czy siak, powodzenia z Jajkiem!

Posted

banjo napisał(a):
a wiecie ze ja jeszcze nie mam potwierdzenia :evil: ...nie wiem co robić :o

Moze przyjdzie jeszcze dzisiaj, a jezeli nie, to:

1) sprawdz, czy jestes w katalogu (na stronie warszawskeigo odzialu)
2) jezeli tak, to nie masz sie czym martwic
3) przyjdz na wystawe wczesniej, wez ze soba swiadectwo zdrowia, ksiazeczke i koniecznie dowod zaplaty za wystawe
4) odbierz numer startowy i katalog w sekretariacie

na bramce jak zapytaja gdzie potwierdzenie zgloszenia, to powiedz, ze nie doszlo i idziesz wyjasnic sprawe w sekretariacie.

Posted

ufff czyli nie będę musiała jechać dziś do ZK? Bo Vani jest na mojego męża zarejestrowana a jego dziś nie ma w Wawce... na szczęście w katalogu jestem

Posted

Zeliika napisał(a):
Magdalena1 napisał(a):

Na warszawskiej w lipcu sprawdzali. to wymog powiatowego weta w warszawie.

Mi jak na razie na żadnej wystawie nie sprawdzali, wystarczyła tylko książeczka zdrowia, na lipcowej w Warszawie również.

Posted

Mi w lipcu sprawdzali zaśw od weta dlatego dziś poszłam zapłaciłam 20zł i mam :lol: ...niestety:wink: tym razem bedzie mój mąż, więc będę musiała zapłacic za bilet wstępu, pewnie tak jak ostatnio 20zł