Agappe Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 pewnie się zjawie... albo towarzysko bez psów, albo z rhodesianem w młodzieży, albo z rhodesianem w mł i akitą w championach :p pożyjemy zobaczymy Pani Szeremeta sędziuje akity??? Quote
Savannah Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Artik&Shapali napisał(a):Jak pani Larska to ja jade :) z dwoma prawidłowo :) tak mysle że akity bedzie pani Szeremeta, w koncu znawca rasy :) Pozdrawiam Quote
an3czka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 eeeee daleko ta Warszawka, choc sedzia 7 grupy swietny, nie skusimy sie Quote
Savannah Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 an3czka napisał(a):eeeee daleko ta Warszawka, choc sedzia 7 grupy swietny, nie skusimy sie eee czemu?, aż tak daleko? przecież to chyba z 300 z krakowa? tak jak z Poznania :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
an3czka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 wlasnie przeczytalam, ze oplata za zgloszenie wynosi 80 zl. hehe w koncu stolica, to najdrozej :wink: Quote
Agappe Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Savannah napisał(a):Artik&Shapali napisał(a):Jak pani Larska to ja jade :) z dwoma prawidłowo :) tak mysle że akity bedzie pani Szeremeta, w koncu znawca rasy :) Pozdrawiam byłoby miło :) Quote
kaukazy Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 My z kaukazami również się wybieramy , a na drugi dzień mamy klubówkę tez w Wawie. Za krajówkę 80 zł to nic od nas za klubówkę chcą 85 za pierwszego i 75 za drugiego. To dopiero wyzysk Quote
flashka-g Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 no tak bo w tym dniu mam krajówke w Chorzowie...i płacimy za 1 psa 60 złoty. Quote
Savannah Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 flashka-g napisał(a):no tak bo w tym dniu mam krajówke w Chorzowie...i płacimy za 1 psa 60 złoty. to się nazywa normalna cena :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
NigdyNigdy Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Savannah napisał(a):flashka-g napisał(a):no tak bo w tym dniu mam krajówke w Chorzowie...i płacimy za 1 psa 60 złoty. to się nazywa normalna cena :) Tylko, że w Chorzowie, wynajem obiektu to, przypuszczam, połowa ceny warszawskiej :roll: Stolica jest naprawdę cholernie droga, a to musi się w jakiś sposób odbić na wpisowym za wystawę :-? Quote
agabass Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 najdrożej jest w wakacje na mazurach i nad morzem hihihihihi Asiaczku wybierasz się na wystwę w Wawie Quote
Izam Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 ja tez się zastanawiam. albo klubowa 11.09 albo krajówka 10,09 ja z Azjatką sie bym wybrała ale jeszcze nie weim a termin zgłoszen doboega ku koncowi. Quote
malgosia_1 Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Czy obsada sędzioska jest pewna? Raczej nie. jak zwykle w Polsce.., wiec tak latwo bym nie rezygnowala zarowno w udziale na wystawie we Wloclawku jak i w Warszawie! Quote
UTAAP Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 [quote name='Katarzyna']Zgłoszenia d 21 sierpnia, na obie. Kolejna poprawka: -zgloszenia poczta i faksem do 26.08.2005 -zgloszenia poczta elektroniczna do 30.08.2005 :wink: Quote
carotina Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 szukam miejsca dla jednej osoby+2 male shih-tzu z trójmiasta dorzucamy sie do paliwa oczywiście :wink: Quote
flashka-g Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Szukam tarnsportu dla samej siebie- czyli malutkiej dziewczynki z podrecznym małym bagażem na wytawe do Warszawy. Może ktoś bedzie jechać z Opola lub okolic lub przez Opole??prosze o wiaodmosci na priv. Dorzuce sie do paliwa. Quote
flashka-g Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 podnosze do góry.. na pewno nikt nie może mi pomóc? Quote
carotina Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 buuuu :( a ja jednak nie jade :cry: Quote
Katarzyna Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Czy ktos zna hotel w poblizu od WAT, albo taki, zeby dojazd byl prosty i bylo gdzie wyjsc z psem?? Quote
Flaire Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Tak, tam jest hotel bardzo blisko, w nim na międzynarodowej ulokowali sędziów. Ale niestety szczegółó nie znam - pewnie mogłabyś się dowiedzieć dzwoniąc do Związku, ew. może tutaj ktoś inny wie. Ja być może będę się mogła dowiedzieć, ale najwcześniej w poniedziałek. NB, warto parkować w strzeżonym parkingu, który jest troszkę oddalony od tego hotelu. Sędzia, której sekretarzowałam, zostawiła samochód na ulicy przed hotelem i rano odkryło, że włamano się do nigo. :o Quote
irma Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 dogomaniacy z Rzeszowa - pomózcie mi w transporcie Diany ze schroniska Kundelek może jadąc na wystawę przewieziecie sunię - odbiorę w warszawie Diana tak długo czekała na domek i swojego człowieka, może nie jest 'wystawowa' ale też ma prawo do ociupinki szczęścia pomózcie nam - koszty przejazdu pokryję co do grosika :modla: Quote
Recommended Posts