Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Flaire'][quote name='aga_ostaszewska']Nikt się nie interesuje Włocławkie, nikt się tam nie wybiera...? :(No przecież razem jedziemy :wink: .

Jak Czika wygląda? Api obrosła!!!!! :D
Ciebie, to już nawet nie wliczam... Już planuję pobudke o 5 rano, żeby u Ciebie być max. o 6.15... okropnieństwo!
Czika wygląda dość dobrze. Ostatnio skubałam ją w sobotę, teraz znów ją wrzyce na stół wsobotę (dzień przed wystawą). Irytuje mnie to, że bram mi wiedzy na tema sędziego, ringu, kolejności ras... :-? Ale bardzo się cieszę, że spędzę dzionek na wystawie!

orsini: Do zobaczenia!

Posted

aga_ostaszewska napisał(a):
Już planuję pobudke o 5 rano, żeby u Ciebie być max. o 6.15... okropnieństwo!
Aguś, to przestaw ten budzik o pół godzinki wstecz, bo ja bym chciała o 6 ode mnie WYJECHAĆ. :D

A może mogę Cię zgarnąć gdzieś po drodze?

Posted

A może mogę Cię zgarnąć gdzieś po drodze?

A którędy będziesz jechała? Nie chciałabym robić problemu... zadzwonię do Ciebie, to ewntualną zmine miejsca ustalimy?

aga_o, który masz numer startowy?

Nie chce skłamać, bo siedzę w pracy i nie mam go pod ręką, ale wydaje mi się , że 294. A Wy?

Posted

A którędy będziesz jechała?
No na Gdańsk, Wisłostradą.

Nie chciałabym robić problemu... zadzwonię do Ciebie, to ewntualną zmine miejsca ustalimy?
Ok.

Nie chce skłamać, bo siedzę w pracy i nie mam go pod ręką, ale wydaje mi się , że 294. A Wy?
My mamy 234. A pytałam dlatego, że chciałam oszacować, ile będzie terierów. Jeśli ja jestem 234, a Ty - 294, to będzie ich nawet sporo, bo trzy lata temu, Misia była 215, a jedyny zgłoszony welsh - 249.

Posted

orsini napisał(a):
hahahah ja juz kilka dni temu dostalam potwierdzenie...wypisane na maszynie do pisania:)))))))))))))nie wiedzialam, ze takie cos to jeszcze funkcjonuje:)))))))))

parę psów zgłoszonych to mają czas żeby pisać na maszynie :)
ostatnio byłem we Włocławku w 1998 roku, wtedy bardzo mi się podobało :)

Posted

Flaire napisał(a):
My mamy 234. A pytałam dlatego, że chciałam oszacować, ile będzie terierów. Jeśli ja jestem 234, a Ty - 294, to będzie ich nawet sporo, bo trzy lata temu, Misia była 215, a jedyny zgłoszony welsh - 249.

No to sporo terierków będzie... welshy będzie co najmniej 3 (wiem, że prócz Cziki będzie Kliwia i Debora od p. Małgosi).

Posted

Ja dzisiaj dostałam potwierdzenie z naklejką i kartką na katalog mimo, ze nie zapłaciłam jeszcze :roll: Mój numerek startowy to 46 :lol:

A powiedzcie mi dobre duszyczki czy wiecie jak z dworca na teren wystawy dotrzeć :roll: ???

Posted

Diana14 napisał(a):
P.S. Iwa-R masz boskiego chowa w podpisie :angel:

Dziękuję, to mój mały diabełek z którym jedziemy do Włocławka.

Niestety pociągi nie jeżdżą za ciekawie, i na miejscu będziemy o 9.19 (na dworcu). Czy jeśli zajadę na teren wystawy odrobinkę spóźniona (przyjmowanie psów do 9.30), to czy coś się stanie?

Na szczęście z dworca odbiera mnie znajoma (z samochodem), więc dojazd na wystawę nie powinien nam zająć zbyt dużo czasu.

Posted

[quote name='Diana14']P.S. Iwa-R masz boskiego chowa w podpisie :angel:Zgadza się, tylko obie panny, wraz z jeszcze kilkoma autorami postów w tym topiku (kingula...), macie te podpisy za wielkie. Polecam lekturę Regulaminu i dostosowanie podpisów do regulaminowych rozmiarów.

Posted

może ktoś z Rzeszowa jedzie do włocławka i mógłby przewieźć suczke ON Dianę ze schroniska Kundelek
prosze o info na pw
koszty przejazdu pokryję

Posted

Wydaje mi sie, że grzywaczy nie było...

Niestety muszę powiedzieć, ze bardzo zawiodłam się na tej wystawie...
- organizacja fatalna
- panie w sekretariacie baaaaaardzo nie miłe
- brak miejsca na stoły trymerskie itp. (co było tragiczne w skutkach, gdyż wystawcy z psami ustawiali sie między trybunami a ringami i miejsca do przejścia nie było :evil: )
- początkowo hala nie była klimatyzowana (upał był straszliwy)
- kiepskie podgumowane maty na ringach (nierowno rozłozone, sama mało co nie wywinęłam "orła")
- psy wystawiano na zewnatrz na betonie
- NIE BYŁO NAWET 1 STANOWISKA Z PIFKIEM :wink:

Oj długo musiałabym pisać o wadach tej wystawy!

Na szczęście spędziłam czas w fantastycznym gronie Flaire i Elizy z Poezji Ruchu!

Posted

psy szczenieta:
Bourbon z Hanki Zagrody ...

wielkie dzięki :D a możesz mi jeszcze podać po jakich rodzicach jest: Bourbon z Hanki Zagrody.

Posted

maga18 napisał(a):
Wydaje mi sie, że grzywaczy nie było...

byly :lol:
grzywacz wzial nawet II BIS :wink:

Przepraszam, przegapiłam w katalogu :oops:
Juz podaję :P

Psy młodzież:
Wiraż Germanika

Psy posrednia:
Lili Rossini