Jump to content
Dogomania

Krajowa Wystawa Psow - 11.09.2005 Zielona Gora

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam jeszcze takie fotki z wystawy:

"połamany" whipet :lol: - zwrocice uwage jak ma przednie nogi zgięte... :wink: :roll:

modny yorczek 8)

i cudo z brazowym nosem - nie wiem co to za rasa :oops:

Posted

Savannah napisał(a):
Świerzo upieczony, po Zielonej Górze Champion Polski :D
Arktogea BLACK WIZARD !!

B R A W O ! A jak się na żywo ładnie prezentował :D

Posted

Savannah napisał(a):
Arktogea BLACK WIZARD !!

Savannah - ogromne gratki dla jeszcze ciepłego (bo świeżego) Championa Polski!!!! Wynik jest super!
Pzdr.

Posted

Gratulacje dla świeżo upieczonych championów! :D
Niestety, miałam okazję poznać tylko Kasię, nad czym ubolewam :(
Napiszcie, czy pod względem organizacyjnym wystawa była bez większych zarzutów?

Po drugiej stronie, były sprzedawane szczeniaki różnych ras, nie wszystkie miały wodę, a upał był straszny. Jeden hodowca na pytanie, dlaczego psy są bez wody, zareagował niebywała agresją. To przykry akcent tej wystawy :(

Posted

Asiaczek napisał(a):
Savannah napisał(a):
Arktogea BLACK WIZARD !!

Savannah - ogromne gratki dla jeszcze ciepłego (bo świeżego) Championa Polski!!!! Wynik jest super!
Pzdr.

Savannah wielkie gratulacje dla nowego championa !!

Posted

Dina2 napisał(a):

Po drugiej stronie, były sprzedawane szczeniaki różnych ras, nie wszystkie miały wodę, a upał był straszny. Jeden hodowca na pytanie, dlaczego psy są bez wody, zareagował niebywała agresją. To przykry akcent tej wystawy :(

Niestety też byłam na tej giełdzie :x Tragedia :evil: Zwłaszcza było mi żal bokserków :cry: Miały 6 tygodni i były bardzo chudziutkie, skóra i kości :cry: :evil: No i oczywiście ogrom amstafów :o i berneńskich psów pasterskich :o

Jesli chodzi o zdjęcia postaram się je jak najszybciej wstawić 8)

Posted

Sprzedaz szeniaczkow pod wystawa byla i jest i podejzewam, ze dlugo to sie nie zmieni,jednak wg mnie "wladze zwiazkowe" mogly by zawiadomic odpowiednie instytucje, aby kontrolowaly handlarzy przede wszystkim sprawdzic ksiazeczki szczepien, , czy psiaczki maja odpowiedni "standart"- woda, cien,itp,wiadomo, ze zawsze pod wystawa jest pelno handlarzy, pieski w kartonikach, zapchlone,nieposzczepione, za mlode by byly odstawione od matki.
Do Zielonej Gory jezdze od prawie zawsze( pod nosem to wstyd by bylo nie jechac),nigdy ( no prawie) nie mialam zadnych zastrzezen, ale tym razem mi podpadli, ring 3 gdzie byly wystawiane teriey (oprocz bullowatych) zasypany liscmi i uschnietymi galazkami, obok na 4 ringu, gdzie byly yorki i westusie, piknie pozgrabiano te badziewia
tak wygladal ring 3
http://img352.imageshack.us/my.php?image=ring37ft.jpg

Posted

Dina2 napisał(a):

Dina2 - ubolewasz, że poznałaś tylko Kasię, czy ubolewasz, że poznałaś Kasię? Bo tak jakoś niezręcznie to napisałaś... :wink:
Pzdr.

Posted

matrix..... napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Savannah napisał(a):
Arktogea BLACK WIZARD !!

Pzdr.

Savannah wielkie gratulacje dla nowego championa !!

Dzięki wszystkim :D

Posted

SzOlka napisał(a):

Do Zielonej Gory jezdze od prawie zawsze( pod nosem to wstyd by bylo nie jechac),nigdy ( no prawie) nie mialam zadnych zastrzezen, ale tym razem mi podpadli, ring 3 gdzie byly wystawiane teriey (oprocz bullowatych) zasypany liscmi i uschnietymi galazkami, obok na 4 ringu, gdzie byly yorki i westusie, piknie pozgrabiano te badziewia
tak wygladal ring 3
http://img352.imageshack.us/my.php?image=ring37ft.jpg

moj ring (6) tez tak wygladal :lol:
i psy najlepiej sie prezentowaly jak szly na 3 lapach probujac sobie liscie z lap pozdejmowac :laugh2_2:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dina2 - ubolewasz, że poznałaś tylko Kasię, czy ubolewasz, że poznałaś Kasię? Bo tak jakoś niezręcznie to napisałaś... :wink:

Ubolewam, że tylko Kasia pociągnęła za rękaw, dzięki temu mogłam ją poznać i byłam zaskoczona(inaczej sobie wyobrażałam), że aż języka w gębie mi zabrakło( co Kasia pewnie odczuła) :(
A chciałam Was wszystkich poznać wraz z piechami.
Nie zapamiętałabym kto z jakimi psiakami przybywa, bo byłam( teraz jest jeszcze gorzej) zamroczona chorobą.

A propos sprzedaży szczeniąt, byłam ogromnie zaskoczona niepohamowaną agresją tego hodowcy. :(

Posted

Asiaczek napisał(a):

:lol: :lol: :lol: :evilbat:
Dina2 napisał(a):
Ubolewam, że tylko Kasia pociągnęła za rękaw, dzięki temu mogłam ją poznać i byłam zaskoczona(inaczej sobie wyobrażałam), że aż języka w gębie mi zabrakło( co Kasia pewnie odczuła) :(
A chciałam Was wszystkich poznać wraz z piechami.
Nie zapamiętałabym kto z jakimi psiakami przybywa, bo byłam( teraz jest jeszcze gorzej) zamroczona chorobą.

Ewa nie tylko Ciebie przez chwilę zatkało :lol: Mnie też :lol: A zwłaszcza, że na wystawie byłam bardziej obecna ciałem niż duchem :roll: Spałam tylko kilka godzin, bo w sobote byłam na weselu :evilbat:

Posted

KaSia&...... napisał(a):

Ewa nie tylko Ciebie przez chwilę zatkało :lol: Mnie też :lol: A zwłaszcza, że na wystawie byłam bardziej obecna ciałem niż duchem :roll: Spałam tylko kilka godzin, bo w sobote byłam na weselu :evilbat:

A Ciebie to z jakiego powodu? :wink:
Bo ja trochę inaczej sobie Ciebie wyobrażałam( kiedyś miałaś swoje zdjecie w avatarku i tam wygladałaś na młodziutka dziewuszkę). :wink:

Posted

Dina2 napisał(a):
A Ciebie to z jakiego powodu? :wink:

Mnie zatkało z wrażenia :lol: 8)

Dina2 napisał(a):
Bo ja trochę inaczej sobie Ciebie wyobrażałam( kiedyś miałaś swoje zdjecie w avatarku i tam wygladałaś na młodziutka dziewuszkę). :wink:

Ja, aż tak stara nie jestem :lol: Choć chyba staro wyglądam :lol: :evilbat: , bo wkońcu 16 lat to nie jest tak strasznie dużo :lol: A propos mojego wyglądu wszyscy zazwyczaj myślą że ja jestem starsza od mojej siostry :o A ona ma 20 lat :roll:

Przyzwyczaiłam się już, że wszyscy mnie postarzają :evilbat: :lol: (nie wiem tylko czy śmiać sie czy płakać :roll: )

Posted

KaSia&...... napisał(a):

To znaczy? :wink:

KaSia&...... napisał(a):

Ja, aż tak stara nie jestem :lol: Choć chyba staro wyglądam :lol: :evilbat: , bo wkońcu 16 lat to nie jest tak strasznie dużo :lol: A propos mojego wyglądu wszyscy zazwyczaj myślą że ja jestem starsza od mojej siostry :o A ona ma 20 lat :roll:

Rzeczywiście wyglądasz na starszą, jeszcze nie spodziewałam się, że jesteś taka wysoka. :(

Posted

Dina2 napisał(a):
KaSia&...... napisał(a):

To znaczy? :wink:

No z wrażnia jakie na mnie zrobiliście :wink: :lol:

Dina2 napisał(a):
Rzeczywiście wyglądasz na starszą, jeszcze nie spodziewałam się, że jesteś taka wysoka. :(

No, ale chyba aż tak źle nie jest 8) :evilbat: :wink:

maga18 napisał(a):

KaSia&...... a Ty jakies fotki robilas... :lol: Masz moze moje grzywki??? :lol:

Mam twoje grzywki 8) Mam nawet filmik z nimi 8) Postaram się zdjęcia jak najszybciej zamieścić jak je tylko dostanę (apart nie był mój) :lol: