maga18 Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 mam jeszcze takie fotki z wystawy: "połamany" whipet :lol: - zwrocice uwage jak ma przednie nogi zgięte... :wink: :roll: modny yorczek 8) i cudo z brazowym nosem - nie wiem co to za rasa :oops: Quote
lima Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 brązowe cudo to NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER P Quote
flasiek Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Asiaczek szukałam basenji bo bardzo mi się podobają - nie było ani jednego. W katalogu też nic. Quote
Savannah Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Świerzo upieczony, po Zielonej Górze Champion Polski :D Arktogea BLACK WIZARD !! Quote
AiMiN Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Savannah napisał(a):Świerzo upieczony, po Zielonej Górze Champion Polski :D Arktogea BLACK WIZARD !! B R A W O ! A jak się na żywo ładnie prezentował :D Quote
Asiaczek Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 flasiek napisał(a):Asiaczek szukałam basenji bo bardzo mi się podobają - nie było ani jednego. W katalogu też nic. Bardzo dziękuję za dobre chęci. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Savannah napisał(a):Świerzo upieczony, po Zielonej Górze Champion Polski :D Arktogea BLACK WIZARD !! Savannah - ogromne gratki dla jeszcze ciepłego (bo świeżego) Championa Polski!!!! Wynik jest super! Pzdr. Quote
Dina2 Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Gratulacje dla świeżo upieczonych championów! :D Niestety, miałam okazję poznać tylko Kasię, nad czym ubolewam :( Napiszcie, czy pod względem organizacyjnym wystawa była bez większych zarzutów? Po drugiej stronie, były sprzedawane szczeniaki różnych ras, nie wszystkie miały wodę, a upał był straszny. Jeden hodowca na pytanie, dlaczego psy są bez wody, zareagował niebywała agresją. To przykry akcent tej wystawy :( Quote
matrix..... Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Asiaczek napisał(a):Savannah napisał(a):Świerzo upieczony, po Zielonej Górze Champion Polski :D Arktogea BLACK WIZARD !! Savannah - ogromne gratki dla jeszcze ciepłego (bo świeżego) Championa Polski!!!! Wynik jest super! Pzdr. Savannah wielkie gratulacje dla nowego championa !! Quote
KaSia&...... Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Dina2 napisał(a):Gratulacje dla świeżo upieczonych championów! :D Niestety, miałam okazję poznać tylko Kasię, nad czym ubolewam :( Napiszcie, czy pod względem organizacyjnym wystawa była bez większych zarzutów? Po drugiej stronie, były sprzedawane szczeniaki różnych ras, nie wszystkie miały wodę, a upał był straszny. Jeden hodowca na pytanie, dlaczego psy są bez wody, zareagował niebywała agresją. To przykry akcent tej wystawy :( Niestety też byłam na tej giełdzie :x Tragedia :evil: Zwłaszcza było mi żal bokserków :cry: Miały 6 tygodni i były bardzo chudziutkie, skóra i kości :cry: :evil: No i oczywiście ogrom amstafów :o i berneńskich psów pasterskich :o Jesli chodzi o zdjęcia postaram się je jak najszybciej wstawić 8) Quote
SzOlka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Sprzedaz szeniaczkow pod wystawa byla i jest i podejzewam, ze dlugo to sie nie zmieni,jednak wg mnie "wladze zwiazkowe" mogly by zawiadomic odpowiednie instytucje, aby kontrolowaly handlarzy przede wszystkim sprawdzic ksiazeczki szczepien, , czy psiaczki maja odpowiedni "standart"- woda, cien,itp,wiadomo, ze zawsze pod wystawa jest pelno handlarzy, pieski w kartonikach, zapchlone,nieposzczepione, za mlode by byly odstawione od matki. Do Zielonej Gory jezdze od prawie zawsze( pod nosem to wstyd by bylo nie jechac),nigdy ( no prawie) nie mialam zadnych zastrzezen, ale tym razem mi podpadli, ring 3 gdzie byly wystawiane teriey (oprocz bullowatych) zasypany liscmi i uschnietymi galazkami, obok na 4 ringu, gdzie byly yorki i westusie, piknie pozgrabiano te badziewia tak wygladal ring 3 http://img352.imageshack.us/my.php?image=ring37ft.jpg Quote
SzOlka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Wszystkim wygranym tym wiecej i mniej :multi: ogromne gratki, my tez nie narzekamy, CWC i dwa sreberka Quote
Asiaczek Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Dina2 napisał(a):Gratulacje dla świeżo upieczonych championów! :D Niestety, miałam okazję poznać tylko Kasię, nad czym ubolewam :( Napiszcie, czy pod względem organizacyjnym wystawa była bez większych zarzutów? Po drugiej stronie, były sprzedawane szczeniaki różnych ras, nie wszystkie miały wodę, a upał był straszny. Jeden hodowca na pytanie, dlaczego psy są bez wody, zareagował niebywała agresją. To przykry akcent tej wystawy :( Dina2 - ubolewasz, że poznałaś tylko Kasię, czy ubolewasz, że poznałaś Kasię? Bo tak jakoś niezręcznie to napisałaś... :wink: Pzdr. Quote
Savannah Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 matrix..... napisał(a):Asiaczek napisał(a):Savannah napisał(a):Świerzo upieczony, po Zielonej Górze Champion Polski :D Arktogea BLACK WIZARD !! Savannah - ogromne gratki dla jeszcze ciepłego (bo świeżego) Championa Polski!!!! Wynik jest super! Pzdr. Savannah wielkie gratulacje dla nowego championa !! Dzięki wszystkim :D Quote
maga18 Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 SzOlka napisał(a): Do Zielonej Gory jezdze od prawie zawsze( pod nosem to wstyd by bylo nie jechac),nigdy ( no prawie) nie mialam zadnych zastrzezen, ale tym razem mi podpadli, ring 3 gdzie byly wystawiane teriey (oprocz bullowatych) zasypany liscmi i uschnietymi galazkami, obok na 4 ringu, gdzie byly yorki i westusie, piknie pozgrabiano te badziewia tak wygladal ring 3 http://img352.imageshack.us/my.php?image=ring37ft.jpg moj ring (6) tez tak wygladal :lol: i psy najlepiej sie prezentowaly jak szly na 3 lapach probujac sobie liscie z lap pozdejmowac :laugh2_2: Quote
maga18 Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Sawannah gratuluje!! :klacz: :laola: I wogle gratuluje wszystkim!! :klacz: :lol: Quote
Dina2 Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Asiaczek napisał(a):Dina2 - ubolewasz, że poznałaś tylko Kasię, czy ubolewasz, że poznałaś Kasię? Bo tak jakoś niezręcznie to napisałaś... :wink: Ubolewam, że tylko Kasia pociągnęła za rękaw, dzięki temu mogłam ją poznać i byłam zaskoczona(inaczej sobie wyobrażałam), że aż języka w gębie mi zabrakło( co Kasia pewnie odczuła) :( A chciałam Was wszystkich poznać wraz z piechami. Nie zapamiętałabym kto z jakimi psiakami przybywa, bo byłam( teraz jest jeszcze gorzej) zamroczona chorobą. A propos sprzedaży szczeniąt, byłam ogromnie zaskoczona niepohamowaną agresją tego hodowcy. :( Quote
KaSia&...... Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Asiaczek napisał(a):Dina2 - ubolewasz, że poznałaś tylko Kasię, czy ubolewasz, że poznałaś Kasię? Bo tak jakoś niezręcznie to napisałaś... :wink: :lol: :lol: :lol: :evilbat: Dina2 napisał(a):Ubolewam, że tylko Kasia pociągnęła za rękaw, dzięki temu mogłam ją poznać i byłam zaskoczona(inaczej sobie wyobrażałam), że aż języka w gębie mi zabrakło( co Kasia pewnie odczuła) :( A chciałam Was wszystkich poznać wraz z piechami. Nie zapamiętałabym kto z jakimi psiakami przybywa, bo byłam( teraz jest jeszcze gorzej) zamroczona chorobą. Ewa nie tylko Ciebie przez chwilę zatkało :lol: Mnie też :lol: A zwłaszcza, że na wystawie byłam bardziej obecna ciałem niż duchem :roll: Spałam tylko kilka godzin, bo w sobote byłam na weselu :evilbat: Quote
Dina2 Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 KaSia&...... napisał(a): Ewa nie tylko Ciebie przez chwilę zatkało :lol: Mnie też :lol: A zwłaszcza, że na wystawie byłam bardziej obecna ciałem niż duchem :roll: Spałam tylko kilka godzin, bo w sobote byłam na weselu :evilbat: A Ciebie to z jakiego powodu? :wink: Bo ja trochę inaczej sobie Ciebie wyobrażałam( kiedyś miałaś swoje zdjecie w avatarku i tam wygladałaś na młodziutka dziewuszkę). :wink: Quote
KaSia&...... Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Dina2 napisał(a):A Ciebie to z jakiego powodu? :wink: Mnie zatkało z wrażenia :lol: 8) Dina2 napisał(a):Bo ja trochę inaczej sobie Ciebie wyobrażałam( kiedyś miałaś swoje zdjecie w avatarku i tam wygladałaś na młodziutka dziewuszkę). :wink: Ja, aż tak stara nie jestem :lol: Choć chyba staro wyglądam :lol: :evilbat: , bo wkońcu 16 lat to nie jest tak strasznie dużo :lol: A propos mojego wyglądu wszyscy zazwyczaj myślą że ja jestem starsza od mojej siostry :o A ona ma 20 lat :roll: Przyzwyczaiłam się już, że wszyscy mnie postarzają :evilbat: :lol: (nie wiem tylko czy śmiać sie czy płakać :roll: ) Quote
maga18 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 KaSia&...... a Ty jakies fotki robilas... :lol: Masz moze moje grzywki??? :lol: Quote
Dina2 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 KaSia&...... napisał(a): Mnie zatkało z wrażenia :lol: 8) To znaczy? :wink: KaSia&...... napisał(a): Ja, aż tak stara nie jestem :lol: Choć chyba staro wyglądam :lol: :evilbat: , bo wkońcu 16 lat to nie jest tak strasznie dużo :lol: A propos mojego wyglądu wszyscy zazwyczaj myślą że ja jestem starsza od mojej siostry :o A ona ma 20 lat :roll: Rzeczywiście wyglądasz na starszą, jeszcze nie spodziewałam się, że jesteś taka wysoka. :( Quote
KaSia&...... Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Dina2 napisał(a):KaSia&...... napisał(a): Mnie zatkało z wrażenia :lol: 8) To znaczy? :wink: No z wrażnia jakie na mnie zrobiliście :wink: :lol: Dina2 napisał(a):Rzeczywiście wyglądasz na starszą, jeszcze nie spodziewałam się, że jesteś taka wysoka. :( No, ale chyba aż tak źle nie jest 8) :evilbat: :wink: maga18 napisał(a): KaSia&...... a Ty jakies fotki robilas... :lol: Masz moze moje grzywki??? :lol: Mam twoje grzywki 8) Mam nawet filmik z nimi 8) Postaram się zdjęcia jak najszybciej zamieścić jak je tylko dostanę (apart nie był mój) :lol: Quote
Recommended Posts