maga18 Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Chowek Iwy :D - BIS PUPPY III :klacz: Quote
maga18 Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Lancelot Elitesse 8) Waciak Elitesse :D Quote
maga18 Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 poczatek BIS PUPPY Savannah Elitesse ze sznaucerkiem Iwa-R wiecej fotek z finałów nie mam :( :( :( Quote
Elitesse Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Maga przywlaszcze sobie zdjecia mojego lancucha :) uroczo wyszedl z tym usmieszkiem hihi widzialam twoja konkurentke na bisach i powiem jedno YHM .... :roll: a ja dorzuce jeszcze Lancelota na Bis Weteranów: Quote
flasiek Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 No to i my :) Na ringu: Porównanie: Totalny luuuuz: flasiek z niedowierzaniem obserwuje co się dzieje na ringu seterów: Toffiś odpoczywa sobie na kocyku :angel: : W drodze do domu... Quote
carotina Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 dzieki za stawke :D mi sie ta stronka nie otwiera :-? Quote
Natalia_W Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 flasiek to ja Cie widzialam... :wink: kurcze gdybym wiedziala....ale wstyd :roll: to bylo chyba kolo toi toi :wink: Maga a co do oceny Brdzo dobrej w szczeniakach to normalnie rewelka... :o :wink: hmm... :wink: hehe ja mam fotki mojego kenza ale juz po wystawie u rodzinki na ogrodzie...jutro wstawie... Pozdrawiam serdecznie!!!! Quote
maga18 Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 jedynego czego przebolec nie moge to tego, ze nie zdazylam poznac psiaka Natalki...buuuu :( i jeszcze nie przeboleje tej bdb w szczeniakach :lol: a tak na serio to mamy bdb i biala wstazke :o a to nowosc :lol: :wink: czyli wychodzi obiecujaca :-? nic to - raz na wozie raz pod wozem 8) a moja przeciwniczke mozna zobaczyc na fotce z bis puppy - grzywaczka kolo Elitesse sa gusta i guściki... i o tym sie nie dyskutuje 8) :D Quote
Iwa-R Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Mnie również było miło Was wszystkich poznać. No i widzę, że ten mój Esiek został nieźle wytarmoszony :lol: Wystarczy tylko psa z oka spuścić :lol: Niby już zostało napisane, ale i ja dorzucę się ze zdjęciami: Na ringu: III BIS szczeniąt Quote
Elitesse Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 ZADRA - swiezo upieczona Championka Polski :) Quote
donya Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Savannah napisał(a):Agappe mam zdjęcia jakis akit, jak byś była zainteresowana :D Daria sie cos nie odzywa. Mogłabyś wstawic zdjęcia akit do akitowej galerii. Będę baaaaaaaaaardzo wdzięczna :P :P Quote
Natalia_W Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Maga ja mysle ze bedzie jeszcze okazja do poznania mojego misiaka :D Ja tez kiedys zostalam "zaskoczona" przez sedzine- finke :wink: bo moj kenzior dostal dobra... i w opisie mial : pieknie prezentuje sie jakos pies ale nie jako sznaucer :roll: :wink: " niezle nie?? :wink: :drinking: :evilbat: Quote
Natalia_W Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='Elitesse'] ZADRA - swiezo upieczona Championka Polski :) zdrowko nowej Championki!!!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :angel: :angel: :angel: i mojej ulubienicy!!! :D :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: super!! I wogole gratki dla wszystkich!!! :D :D Quote
maga18 Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Natalia_W napisał(a):Maga ja mysle ze bedzie jeszcze okazja do poznania mojego misiaka :D Ja tez kiedys zostalam "zaskoczona" przez sedzine- finke :wink: bo moj kenzior dostal dobra... i w opisie mial : pieknie prezentuje sie jakos pies ale nie jako sznaucer :roll: :wink: " niezle nie?? :wink: :drinking: :evilbat: dobre :lol: ale ja w opisie mam wszytsko fajne... :roll: nic nie rozumiem!! :lol: Quote
Agappe Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 donya napisał(a):Savannah napisał(a):Agappe mam zdjęcia jakis akit, jak byś była zainteresowana :D Daria sie cos nie odzywa. Mogłabyś wstawic zdjęcia akit do akitowej galerii. Będę baaaaaaaaaardzo wdzięczna :P :P Pewnie że jestem zainteresowana.. tylko dziś sie pakuje.. dlatego tak raz jestem a raz mnie nie ma :) czekamy na zdjęcia!! :) Quote
Agappe Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='Iwa-R']Mnie również było miło Was wszystkich poznać. No i widzę, że ten mj Esiek został nieźle wytarmoszony :lol: Wystarczy tylko psa z oka spuścić :lol: Niby już zostało napisane, ale i ja dorzucę się ze zdjęciami: Na ringu: III BIS szczeniąt sliczne puchate stworzenie :)) noi ogromne gratulacje!! :) Quote
Asiaczek Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 A czy były jakoweś basenji? Jeśli tak - bardzo proszę o stawkę + sędziego. Pzdr. Quote
lima Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 bardzo dobra w szczeniętach, to rzeczywiście "nowa"ocena Myślę,że to lekka pomyłka sędziego. 8) Quote
carotina Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 lima napisał(a):bardzo dobra w szczeniętach, to rzeczywiście "nowa"ocena Myślę,że to lekka pomyłka sędziego. 8) Maga, a mi sie coś kojarzy że kilka lat temu, na jakiejś wystawie normalnie w katalogu były podane następujące oceny dla szczeniaków :o : bardzo dobra, dobra i dostateczna :roll: Nie wiem, czy to był chwilowy wybryk organizatorów :wink: , ale jeżeli sędzia już się z czymś takim spotkał, to pewnie mu sie pomieszało :wink: Quote
Elitesse Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 carotina napisał(a):lima napisał(a):bardzo dobra w szczeniętach, to rzeczywiście "nowa"ocena Myślę,że to lekka pomyłka sędziego. 8) Maga, a mi sie coś kojarzy że kilka lat temu, na jakiejś wystawie normalnie w katalogu były podane następujące oceny dla szczeniaków :o : bardzo dobra, dobra i dostateczna :roll: Nie wiem, czy to był chwilowy wybryk organizatorów :wink: , ale jeżeli sędzia już się z czymś takim spotkał, to pewnie mu sie pomieszało :wink: bo jeszcze jakis czas temu szczeniak byl oceniany takimi samymi ocenami jak reszta psow ale najwyzsza mozliwa ocena byla bardzo dobra - calkiem niedawno to zmienili na wielce obiecujaco, malo obiecujaca, ociecujaca itp i mysle ze dobrze zrobili ! Quote
maga18 Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 :lol: to juz teraz mnie zatkało i nie wiem jaka mam ocene :lol: biala wstazka mowi sama za siebie... :roll: :wink: wiec obstaje przy obiecującej... :roll: Quote
maga18 Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Elitesse napisał(a): calkiem niedawno to zmienili na wielce obiecujaco, malo obiecujaca, ociecujaca itp i mysle ze dobrze zrobili ! a zmienili chyba na wielce obiecujaca, obiecujaca i dobra ;) tak jest w katalogach :lol: Quote
lima Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 klasa szczeniąt obowiązujące oceny: wstążeczka żółta - wybitnie obiecujący biała- obiecujący bez wstążki -mało obiecujący życzę najwięcej żółtych wstążeczek Quote
Recommended Posts