SzOlka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 buuuuuuuuu a mi sie nie otwiera, sam krzyzyk mam :cry: Quote
AiMiN Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Słuchajcie, ja planuję być ze swoimi psami, ale wyjątkowo jako gapie :D Zamierzamy spędzić większość czasu przy ringu grupy V :) Czy może mi ktoś podać jak z Raculi, z Toru Kartingowego, najlepiej dojechać na teren wystawy? :sweetCyb: Quote
askaa Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Iwa-R i Savannah ja też będę przy 20 z dwoma białasami i szmacianą klatką. Więc myślę, że będzie możliwość spotkania się, choć do czasu oceny średnio gadatliwa jestem, bo mnie nerwy zżerają :( A AiMiN dojazd na wystawę jesy prosty, jest to pierwsze rondo w Zielonej Górze (od strony Poznania) i zjazd jak na giełdę samochodową (jadąc od Poznania w prawo), tylko pamiętam z zeszłego roku, że jest straszny korek przy dojeździe, bo część samochodów jedzie na giełdę a część na wystawę Quote
Savannah Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 askaa napisał(a):Iwa-R i Savannah ja też będę przy 20 z dwoma białasami i szmacianą klatką. Więc myślę, że będzie możliwość spotkania się, choć do czasu oceny średnio gadatliwa jestem, bo mnie nerwy zżerają :( super to widzimy się przy dwudziestce- ja bede również miała klatke, a w niej dwa "czarnuchy" :) czyli dwa czarno-białe sh :) a jesli chodzi o nerwy, to fakt! ja też strasznie sie denerwuje jak wystawiam psy, Ba zwłaszcza jak swoje :) , jak komus zupełnie inaczej się czuje :o :wink: Do zobaczenia przy 20-tce :) Quote
agacia Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 A ja jednak z sama Azja bede,a Lucy zostanie w domu :wink: do niedzieli 8) Quote
Savannah Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 agacia napisał(a):A ja jednak z sama Azja bede,a Lucy zostanie w domu :wink: do niedzieli 8) no czyli ze zgłoszoną suczka :) to pewnie zostaniesz na Bis Weteranów? :) Ja napewno też zostane :) Pzdr Quote
agacia Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Jak dostaniemy dosk to zostane,a jak nie dostaniemy to w sumie tez zostane,bo pociag do domu mam dopiero przed 20 :wink: Oby nie bylo zbyt cieplo,ale niech bedzie lepiej niz w Sopocie 8) Quote
Elitesse Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 to razem na tych weteranach zostajemy hihi :) Quote
Elitesse Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 czy wystawa jest w tym samym miejscu co w zeszlym roku ?? Quote
agacia Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Nie wiem gdzie byla w zeszlym roku,ale w tym jest na jakiejs strzelnicy na ul.poznanskiej Quote
Elitesse Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 agacia napisał(a):Nie wiem gdzie byla w zeszlym roku,ale w tym jest na jakiejs strzelnicy na ul.poznanskiej czyli tak :( troche ciasno przy naszym ringu wtedy bylo no i musielismy parkowac na ulicy Quote
Iwa-R Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 No ja to w ogóle zaparkowałam gdzieśtam w lesie :wink: I na dodatek nie zamknęłam samochodu od strony pasażera :lol: Na szczęście nic się nie stało, no i miałam czym do domu wracać :lol: Quote
Dina2 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Wystawa jest w tym samym miejdscu co zawsze, czyli ne terenie strzelnicy przy ul. Poznańskiej. Niestety będą takie same problemy z parkowaniem jak w latach ubiegłych :( Quote
agacia Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 To dobrze,ze nie mam samochodu :lol: A czy moze mi ktos napisac jak sie tam dostac z dworca pkp i czy to daleko? Quote
Elitesse Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Dina2 napisał(a):Wystawa jest w tym samym miejdscu co zawsze, czyli ne terenie strzelnicy przy ul. Poznańskiej. Niestety będą takie same problemy z parkowaniem jak w latach ubiegłych :( to przestaje sie dziwic dlaczego im miedzynarodowke zabrali...czy w takim duzym miescie nie ma innego miejsca na wystawe ?? Quote
KaSia&...... Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='KaSia&......']Posumując do Z.G jedzie: 1. Iwa-R - nr 519 EN-CHOU von Mien-Shan 2. Elitesse - nr 276 ZADRA Wesoły Brodacz - nr 324 LANCELOT Zbójecka Saga - nr 327 Pontiac Grasant FCI 3. maga18 - nr 780 VENI OTELLO Sub-O-Divo - nr 786 FRASZKA z Gangu Łysych 4. agacia - nr 548 Hydra Cień Wilka 5. flasiek 6. Savannah - nr 535 Villarica SANTIAGO - nr 537 Arktogea BLACK WIZARD 7. Atena 8. KaSia&...... (najprawdobodobniej :roll: ) 9. askaa 10. Natalia W Mam do was ogromną prośbę otóż żeby łatwiej było nam się rozpoznać napiszcie jakieś swoję cechy wyglądu lub ubrania, aby wszystko było jasne 8)Najlepiej będzie też napisanie rodowodowych imion waszych psiaków i numer katalogowy, aby wiedzieć kogo podziwiać :D 8) Ja jadę autobusem 8) Moje cechy charakterystyczne 8) : - noszę okulary - mam krótkie, ciemne włosy - będę mieć naszywkę Pit Bulla na spodniach 8) Quote
effa Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 nie dostalam potwierdzenia przyjecia a na stronce w kat.przedwystawowym jestem :o Jak myslicie? Jechac normalnie? Quote
Natalia_W Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Witam:) Ja bede na 100%!!! Moj psiak to 294 Dar Walentego Piwowar - Sznaucer Miniaturowy pieprz i sól ring 18 klasa posrednia a jak ja wygladam to mozecie mniej wiecej zobaczy na stronce www.sznaucermini.dog.pl :wink: jesli ktos by mnie poznal to koniecznie sie odezwac!!! :wink: :D To do zobaczenia!!! :D :angel: :D Quote
Natalia_W Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 ja bym chyba pojechala... bo skoro jestescie w katalogu to znaczy ze normalnie przyjeli... Quote
AiMiN Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 effa napisał(a):nie dostalam potwierdzenia przyjecia a na stronce w kat.przedwystawowym jestem :o Jak myslicie? Jechac normalnie? Effcia, jeszcze masz dwa dni robocze :D i wszystko może się zdarzyć. A zrobisz błąd nie jadąc. Quote
maga18 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Effa jesli jestes w katalogu przedwystawowym to jdziesz normalnie i przy wejsciu mowisz ze nie masz potwierdzenia, wchodzisz idziesz do sekretariatu, pokazujesz dowod wplaty i wypisuja Ci na miejscu numerek/numerki. W tym wypadku wina na pewno lezy po stronie poczty i oni wszystkie dokumenty potrzebne do ocenienia psa na 100% maja przygotowane :D Natalia W na pewno Cie znajde!!! Musze!!! :D Jestem zakochana w Twoim sznaucerku i mam nadzieje ze bede mogla zrobic sobie z nim zdjecie ;) JEST BOOOOSKI!!! :iloveyou: Quote
Natalia_W Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 heh maga jest mi bardzo milo :oops: musimy sie koniecznie spotkac a zdjecie oczywiscie bedziesz mogla sobie zrobic z moim misiakiem :wink: i to nie jedno 8) Quote
Elitesse Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 ojoj prognozy na weekend nieciekawe :( :( :( Quote
Elitesse Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Natalia_W napisał(a):heh maga jest mi bardzo milo :oops: musimy sie koniecznie spotkac a zdjecie oczywiscie bedziesz mogla sobie zrobic z moim misiakiem :wink: i to nie jedno 8) natalio co tak latwo ? oplaty pobieraj ! hihi Quote
maga18 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Elitesse :evilbat: gadasz jak Orsini :evilbat: Quote
Recommended Posts