Jump to content
Dogomania

Krajowa Wystawa Psow - 11.09.2005 Zielona Gora

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, ja planuję być ze swoimi psami, ale wyjątkowo jako gapie :D
Zamierzamy spędzić większość czasu przy ringu grupy V :)
Czy może mi ktoś podać jak z Raculi, z Toru Kartingowego, najlepiej dojechać na teren wystawy? :sweetCyb:

Posted

Iwa-R i Savannah ja też będę przy 20 z dwoma białasami i szmacianą klatką. Więc myślę, że będzie możliwość spotkania się, choć do czasu oceny średnio gadatliwa jestem, bo mnie nerwy zżerają :(

A AiMiN dojazd na wystawę jesy prosty, jest to pierwsze rondo w Zielonej Górze (od strony Poznania) i zjazd jak na giełdę samochodową (jadąc od Poznania w prawo), tylko pamiętam z zeszłego roku, że jest straszny korek przy dojeździe, bo część samochodów jedzie na giełdę a część na wystawę

Posted

askaa napisał(a):
Iwa-R i Savannah ja też będę przy 20 z dwoma białasami i szmacianą klatką. Więc myślę, że będzie możliwość spotkania się, choć do czasu oceny średnio gadatliwa jestem, bo mnie nerwy zżerają :(

super to widzimy się przy dwudziestce- ja bede również miała klatke, a w niej dwa "czarnuchy" :) czyli dwa czarno-białe sh :) a jesli chodzi o nerwy, to fakt! ja też strasznie sie denerwuje jak wystawiam psy, Ba zwłaszcza jak swoje :) , jak komus zupełnie inaczej się czuje :o :wink:
Do zobaczenia przy 20-tce :)

Posted

agacia napisał(a):
A ja jednak z sama Azja bede,a Lucy zostanie w domu :wink: do niedzieli 8)

no czyli ze zgłoszoną suczka :) to pewnie zostaniesz na Bis Weteranów? :) Ja napewno też zostane :)
Pzdr

Posted

Jak dostaniemy dosk to zostane,a jak nie dostaniemy to w sumie tez zostane,bo pociag do domu mam dopiero przed 20 :wink: Oby nie bylo zbyt cieplo,ale niech bedzie lepiej niz w Sopocie 8)

Posted

agacia napisał(a):
Nie wiem gdzie byla w zeszlym roku,ale w tym jest na jakiejs strzelnicy na ul.poznanskiej

czyli tak :( troche ciasno przy naszym ringu wtedy bylo no i musielismy parkowac na ulicy

Posted

No ja to w ogóle zaparkowałam gdzieśtam w lesie :wink: I na dodatek nie zamknęłam samochodu od strony pasażera :lol: Na szczęście nic się nie stało, no i miałam czym do domu wracać :lol:

Posted

Wystawa jest w tym samym miejdscu co zawsze, czyli ne terenie strzelnicy przy ul. Poznańskiej. Niestety będą takie same problemy z parkowaniem jak w latach ubiegłych :(

Posted

Dina2 napisał(a):
Wystawa jest w tym samym miejdscu co zawsze, czyli ne terenie strzelnicy przy ul. Poznańskiej. Niestety będą takie same problemy z parkowaniem jak w latach ubiegłych :(

to przestaje sie dziwic dlaczego im miedzynarodowke zabrali...czy w takim duzym miescie nie ma innego miejsca na wystawe ??

Posted

[quote name='KaSia&......']Posumując do Z.G jedzie:
1. Iwa-R
- nr 519 EN-CHOU von Mien-Shan
2. Elitesse
- nr 276 ZADRA Wesoły Brodacz
- nr 324 LANCELOT Zbójecka Saga
- nr 327 Pontiac Grasant FCI
3. maga18
- nr 780 VENI OTELLO Sub-O-Divo
- nr 786 FRASZKA z Gangu Łysych
4. agacia
- nr 548 Hydra Cień Wilka
5. flasiek
6. Savannah
- nr 535 Villarica SANTIAGO
- nr 537 Arktogea BLACK WIZARD
7. Atena
8. KaSia&...... (najprawdobodobniej :roll: )
9. askaa
10. Natalia W

Mam do was ogromną prośbę otóż żeby łatwiej było nam się rozpoznać napiszcie jakieś swoję cechy wyglądu lub ubrania, aby wszystko było jasne 8)Najlepiej będzie też napisanie rodowodowych imion waszych psiaków i numer katalogowy, aby wiedzieć kogo podziwiać :D 8)

Ja jadę autobusem 8)

Moje cechy charakterystyczne 8) :
- noszę okulary
- mam krótkie, ciemne włosy
- będę mieć naszywkę Pit Bulla na spodniach 8)

Posted

Witam:)
Ja bede na 100%!!!
Moj psiak to
294 Dar Walentego Piwowar - Sznaucer Miniaturowy pieprz i sól
ring 18 klasa posrednia
a jak ja wygladam to mozecie mniej wiecej zobaczy na stronce www.sznaucermini.dog.pl :wink:
jesli ktos by mnie poznal to koniecznie sie odezwac!!! :wink: :D To do zobaczenia!!! :D :angel: :D

Posted

effa napisał(a):
nie dostalam potwierdzenia przyjecia a na stronce w kat.przedwystawowym jestem :o Jak myslicie? Jechac normalnie?

Effcia, jeszcze masz dwa dni robocze :D i wszystko może się zdarzyć. A zrobisz błąd nie jadąc.

Posted

Effa jesli jestes w katalogu przedwystawowym to jdziesz normalnie i przy wejsciu mowisz ze nie masz potwierdzenia, wchodzisz idziesz do sekretariatu, pokazujesz dowod wplaty i wypisuja Ci na miejscu numerek/numerki. W tym wypadku wina na pewno lezy po stronie poczty i oni wszystkie dokumenty potrzebne do ocenienia psa na 100% maja przygotowane :D

Natalia W na pewno Cie znajde!!! Musze!!! :D Jestem zakochana w Twoim sznaucerku i mam nadzieje ze bede mogla zrobic sobie z nim zdjecie ;) JEST BOOOOSKI!!! :iloveyou:

Posted

Natalia_W napisał(a):
heh maga jest mi bardzo milo :oops: musimy sie koniecznie spotkac a zdjecie oczywiscie bedziesz mogla sobie zrobic z moim misiakiem :wink: i to nie jedno 8)

natalio co tak latwo ? oplaty pobieraj ! hihi