Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kelly napisał(a):
Chciałam jeszcze dodać,że wystawa za to (moim zdaniem) jest zorganizowana bardzo dobrze i serdecznie zapraszam :D
A co do stronki...nie jest tak źle,ważne że wogóle są aktualizacje,bo niektóre oddziały nie mają jej wcale 8)

Co do samej wystawy to muszę się z Tobą zgodzić, jest naprawdę super zorganizowana :lol: ...co do strony innternetowej to mam odmienne zdanie, uważam że powinno się dążyć do ideału, a nie porównywać z odziałami, które wogóle stron nie mają...a o tym jak niby jest aktualizowana ta strona, świadczy choćby fakt, że aktualizacja Championów naszego oddziału zakończyła się na 2003 roku!!!!!!!!!! :wink:

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz'][quote name='grygy']heh, ale my też nie możemy się dodzwonic do ZK w częstochowie :( chcemy zgłoszenie potwierdzic, a nie ma jak :( a zglaszalem sunie internetowo i nie dostalem potwierdzenia i doslalem faxem reszte i nie mam jak potwierdzic :(

grygy podaj mi "namiary" Twojej suni a jeszcze dziś postaram się dowiedzieć czy zgłoszenie dotarło :D

grygy jeżeli mam to dzisiaj sprawdzić to musisz się pośpieszyć, bo na necie jestem jeszcze tylko przez godzinkę :( jeżeli nie zdążysz to sprawdzę to w innym terminie :D

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz'][quote name='Alutka']:nerwy: Dzwoniłam w godzinach przyjęć i to kilka razy lecz
bez rezultatu . Może urlopy ? Jakieś to dziwne ! :onfire:

:D dobrego nigdy za wiele

Jestem z Częstochowy, więc czuję, że moim obowiązkiem jest to sprawdzić :wink: Jeszcze dziś podjadę do oddziału i spróbuje wyjaśnić tą sytuację :D Rzeczywiście nasz oddział nie działa zbyt sprawnie (odczułam to nie raz na własnej skórze) a i strona internetowa pozostawia niestety wiele do życzenia :(

Właśnie wróciłam z najnowszymi informacjami z naszego oddziału :wink:
grupę IX sędziować będzie p. Maria Zasada, jednakże są to info aktualne na dzień dzisiejszy, bo do wystawy może to niestety ulec zmianie :( Rzeczywiście nie ma sensu teraz do nich dzwonić, bo przyjmują wyłącznie zgłoszenia i nie udzielają żadnych info, więc żeby potwierdzić zgłoszenie, zarówno wysłane faxem jak i mailem, można do nich dzwonić dopiero po 15tym, kiedy to skończy się termin przyjęć :( Zostałam zapewniona, że od 17tego wszelkie info np. stawki, będą dostępne na stronie www :lol: pożyjemy zobaczymy... :wink:

Posted

No to sytuacja już się wyjaśniła. Trzeba czekać do 17 sierpnia. Ja wierzę, że strona będzie uaktualniona, bo to przecież zdecydowanie mniej roboty dla oddziału, prawda?
Pzdr.

Posted

[quote name='"Kasia_i_Łukasz"']

Właśnie wróciłam z najnowszymi informacjami z naszego oddziału :wink:
grupę IX sędziować będzie p. Maria Zasada, jednakże są to info aktualne na dzień dzisiejszy, bo do wystawy może to niestety ulec zmianie .

Dziękuje ! Tylko, że wiele osób uzależnia swój pobyt na wystawie od
aktualnego sędziego. Zdaję sobie sprawy , że może ktoś w ostatniej chwili
"wypasc " ale , żeby nie potrafić wstępnie rozplanować sędziów i to w
takim doświadczonym oddziale jakim jest Częstochowa?
Aktualizacja przed samą wystawą to " musztarda po obiedzie " :-?

Posted

Alutka napisał(a):

Dziękuje ! Tylko, że wiele osób uzależnia swój pobyt na wystawie od
aktualnego sędziego. Zdaję sobie sprawy , że może ktoś w ostatniej chwili
"wypasc " ale , żeby nie potrafić wstępnie rozplanować sędziów i to w
takim doświadczonym oddziale jakim jest Częstochowa?
Aktualizacja przed samą wystawą to " musztarda po obiedzie " :-?

Zdaje sobie sprawę z tego, że wiele osób uzależnia swój pobyt na wystawie od tego jaki sędzia ocenia :( Pan, z którym rozmawiałam w naszym oddziale powiedział, że sędzia Opara ma już tyle psów do oceny, że raczej nie przewidują już zmiany, więc grupę IX najprawdopodobniej będzie oceniać pani Zasada :)

pozdrówka :hand:

Posted

:modla: Bardzo Ci dziękuję Kasiu iLukaszowi również za
wyjaśnienia. Szkoda! bardzo lubie jak sędziuje J. Opara. :klacz:
" Mówi się trudno i kocha sie dalej . " :loveu: A nie mógł zrezygnować
z innych grup ? musiało to akurat paść na ozdobne ? :cry:

Posted

A to ja jestem bardzo ciekawa, bo ja wlasnie w sprawie pana Opary pisalam do czestochowy. Planowo mial przyznane do sedziowania w X whipety, a cala reszte pani Wieremiejczyk 8) , no ale p. Wiremiejczyk oceniala nas juz za duzo w tym sezonie i spytalam czy p. Opara by nie mogl i .. Stwierdzono ze moglby... Ciekawe jak to bedzie naprawde..

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Alutka']:modla: Bardzo Ci dziękuję Kasiu iLukaszowi również za
wyjaśnienia. Szkoda! bardzo lubie jak sędziuje J. Opara. :klacz:
" Mówi się trudno i kocha sie dalej . " :loveu: A nie mógł zrezygnować
z innych grup ? musiało to akurat paść na ozdobne ? :cry:

Alutka, nie ma sprawy, polecamy sie na przyszłość :lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']A basenji (V gr.) też sędziuje pani M. Zasada. Wogóle jej nie znam. Zobaczymy.
Pzdr.

Asiaczek, to już niestety nie aktualne, a szkoda, nigdy nie byliśmy u tej sędziny, więc chcieliśmy poznać jej zdanie na temat Asztara :( Teraz grupę V sędziuje pani Opara, spotkaliśmy tą sędzinę na wystawie w Bytomiu i jej oceny wydawały mi się wtedy naprawdę obiektywne, i nie mówię wcale tego tylko dlatego, że Asztar dostał u niej BOB i BOG III :wink:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja też mam niezbyt miłe wspomnienia z ubiegłorocznej wystawy w Częstochowie. Ale w myśl zasady "Kuba, ty daj Panu Bogu szansę!" -zaryzykuję i pojadę. zobaczymy.
Pzdr.

Bardzo bym chciała poznać Cię osobiście, więc mam nadzieję, że zamienimy ze sobą, na tej wystawie, chociaż kilka słów :D

Apropos strony www mojego oddziału...tak obiecywali, że od dzisiaj będą wszystkie info o wystawie, a tym czasem można wyłącznie poznać nazwiska i adresy wystawców :niewiem:, chyba zacznę wysyłać kartki do tych wystawców z prośbą o odpowiedź jakie psy wystawiają :lol:

Posted

Może będzie katalog przedwystawowy :) Teraz po nr już można się zorientować mniej więcej jakie będą stawki. Ja mam 245 ale tylko jedną osobę znalazłam z nr koło mnie i i tak mi ona nic nie mówi :roll:

Posted

Niestety nadal nie ma aktualizacji na stonie nie nie wiem czy moje zgłoszenia doszły :evil: , a jak w końcu udało mi się dodzwonić do oddziału to miła pani powiedziała mi, że są tak zawaleni papierami że nie do rady sprawdzic i należy przeglądać spis wystawców.

Posted

Witam

Jeżeli ktos z Wrocławia i okolic nie ma jak dojechac do częstochowy lub chciałby to zrobic taniej chętnie zabiorę go ze sobą ;) Jadę samochodem z bratem i psem. Dużo wolnego miejsca jeszcze jest ;).