Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

joanna napisał(a):
Jarek, dzięki. Planuję być w Częstochowie ok. 8.30. więc mam nadzieję, że jakieś miejsce jeszcze znajdę.

O tej godzinie z zaparkowaniem nie powinno być problemu, po za parkingiem, zaraz obok Hali jest blokowisko z miejscem do zaparkowania i tam też śmiało można samochód zostawić, można też parkować wzdłuż ulicy. My tak robimy co roku, bo nawet policja na to zezwala :lol:

Posted

[quote name='karenina']Jej, to ja zadam głupie pytanie. A ta wystawa jest w Hali ? Byłam pewna ze na powietrzu ... :oops:

karenina miałaś rację, ale tylko w połowie :wink: Wystawa odbywa się w Hali i na zewnątrz, przy basenie. W Hali jest zawsze ring honorowy.
Pozdrówka :hand:

Guest bernulka
Posted

Czy ma ktoś już stawki?? Będe wdzięczna za stawke berneńskich psów pasterskich! :D

paździoszki

Posted

Ale tak bardzo nie sugeruj się tym, że ring nr 8 jest w hali, to i ring nr 9 też tam będzie. Bo może okazać się, że w hali mieści się tylko 8 ringów...
Może próbuj dodzwonić się do O/Czestochowa?

Swoja drogą sprawdziłam ubiegłoroczny katalog z Częstochowy i - niestety - nie było zamieszczonego planu rozmieszczenia ringów. :cry:
Pzdr.

Posted

[quote name='Jarek_Soja']O zaginionej przeczytałem, przekażę dalej, niestety ja mieszkam na Rakowie, więc drugi koniec miasta :/

Mam nadzieję, że szybo się znajdzie.

Jarek_Soja bardzo dziekuję Ci za odzew, minęły już prawie 3 dni jak Bashi nie ma, więc teraz może być praktycznie wszędzie !!

Mieszkam w nastepnej dzielnicy za Rakowem :wink:
pozdrówka :hand: