Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ufff, to ja też wróciłam :D
Przyznam, że średnio wiem, co się działo - rozpaczliwie miotałam się między ringami wystawowymi a ringiem obedience :roll: Zdjęcia - takie sobie, ot, coś mi się podobało, to pstrykałam....
To zaczynamy:

Parsonki??

Mały wyżełek weimerski:

No i tollerek :)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Ufff, to ja też wróciłam :D
Przyznam, że średnio wiem, co się działo - rozpaczliwie miotałam się między ringami wystawowymi a ringiem obedience :roll: Zdjęcia - takie sobie, ot, coś mi się podobało, to pstrykałam....
To zaczynamy:

Parsonki??

Tak Tak :iloveyou:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):

No i tollerek :)

Pozdrawiam
Marysia i Una

O jakie śliczne zdjęcie potwora rudego mego!
Pan był sam, pańcia została coby sie uczyć na studich podyplomowych....I to był błąd- jechali strasznie długo autem, psisko biedne, porzygało się, strasznie niespokojny na zawodach, co niestety rzutowało na ocenie. No ale nic, nie pierwszy to nasz raz, i w sumie w sporcie bywa różnie. Cwiczymy dalej :D I tak mamy zdaną już 0, a może następnym razem będzie lepiej :D
Tyle że już nie będziemy rudego męczyć autem - zawsze jeżdziliśmy pociągiem i autobusem, i ta wyprawa to był jednak o jeden most za daleko.. Czekam teraz na panów, będzie oblewanko zwyciestw ringowych, no i naszej okrągłej, 10 wystawy :D

Posted

Zdjęcia super, babeczki! TE gończe super- miny mają jak lordowie... Parsonrk nacykałaś sięmnóstwo! Ale dzięki Tobie, choć trochę czuję że byłam na wystawie, a nie na wykładach :D

Posted

PARSONRK napisał(a):
beagle (troszkę nie wygląda :oops: ale ruszać się nie musiał :evil: )

Buahaha :lol: To Toff jest :lol:
Jak jakaś pokraka wygląda :evilbat:

A to my: