PARSONRK Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 A my dostaliśmy: Zw Mł, NPwR,CWC i ZwR :lol: Quote
Żaneta Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 serdeczne gratulacje od dwóch ogarków :angel: Quote
PARSONRK Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 flasiek napisał(a):Moje kciuki zadziałały :) A jak ! Duże :modla: za twoje kciuki :lol: Quote
PARSONRK Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 flasiek napisał(a):A my reproduktora skończyliśmy 8) No to teraz panienek szukajcie :lol: :wink: Wy przynajmniej macie duży wybór :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Ufff, to ja też wróciłam :D Przyznam, że średnio wiem, co się działo - rozpaczliwie miotałam się między ringami wystawowymi a ringiem obedience :roll: Zdjęcia - takie sobie, ot, coś mi się podobało, to pstrykałam.... To zaczynamy: Parsonki?? Mały wyżełek weimerski: No i tollerek :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
PARSONRK Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Marysia_i_gończy napisał(a):Ufff, to ja też wróciłam :D Przyznam, że średnio wiem, co się działo - rozpaczliwie miotałam się między ringami wystawowymi a ringiem obedience :roll: Zdjęcia - takie sobie, ot, coś mi się podobało, to pstrykałam.... To zaczynamy: Parsonki?? Tak Tak :iloveyou: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 PARSONRK napisał(a): Tak Tak :iloveyou: A na drugim końcu smyczy byłaś Ty? 8) Ciąg dalszy: Tollerkolada :wink: POŚWIATA Stary Sad (NSwR, BOB) BOROWY Herbu Węszynos (NPwR, BOB, BOG, Najpiękniejszy Użytkowy Pies Wystawy, III BIS) cdn. :wink: Quote
PARSONRK Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Marysia_i_gończy napisał(a):A na drugim końcu smyczy byłaś Ty? 8) no :D niepozorna jestem prawda? :wink: Quote
Toller Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Marysia_i_gończy napisał(a): No i tollerek :) Pozdrawiam Marysia i Una O jakie śliczne zdjęcie potwora rudego mego! Pan był sam, pańcia została coby sie uczyć na studich podyplomowych....I to był błąd- jechali strasznie długo autem, psisko biedne, porzygało się, strasznie niespokojny na zawodach, co niestety rzutowało na ocenie. No ale nic, nie pierwszy to nasz raz, i w sumie w sporcie bywa różnie. Cwiczymy dalej :D I tak mamy zdaną już 0, a może następnym razem będzie lepiej :D Tyle że już nie będziemy rudego męczyć autem - zawsze jeżdziliśmy pociągiem i autobusem, i ta wyprawa to był jednak o jeden most za daleko.. Czekam teraz na panów, będzie oblewanko zwyciestw ringowych, no i naszej okrągłej, 10 wystawy :D Quote
Żaneta Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 świetne zdjęcia :) i nasze polaki są tak trzymać :thumbs: Quote
PARSONRK Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 :drinking: :drinking: :drinking: :multi: a rano :morning: :lol: Quote
PARSONRK Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 owszarki na obidience stawka chartów :lol: Quote
PARSONRK Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 beagle (troszkę nie wygląda :oops: ale ruszać się nie musiał :evil: ) psiaki dogoterapeutyczne charciada - super sa te nogi w górze :lol: zmartwiony labek cudo :D Quote
PARSONRK Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 porzucony jamnik :lol: a co tam jest ?? tollerek papu :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 PARSONRK napisał(a): no :D niepozorna jestem prawda? :wink: Rzekłabym - adekwatnie do rasy :wink: :wink: To ostatnia porcyjka na dziś, jeśli będą chętni, jutro mogę jeszcze coś wyskrobać :wink: Jeszcze Borowy: Quote
PARSONRK Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 tollerek z pańciem zbłąkany york :D i wsio ! Quote
Toller Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Zdjęcia super, babeczki! TE gończe super- miny mają jak lordowie... Parsonrk nacykałaś sięmnóstwo! Ale dzięki Tobie, choć trochę czuję że byłam na wystawie, a nie na wykładach :D Quote
matrix..... Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 PARSONRK napisał(a):charciory były ccuuuudnneee masz rację, a czy na wystawie były greyhoundy? Masz może jakieś zdjęcia? Quote
flasiek Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 PARSONRK napisał(a):beagle (troszkę nie wygląda :oops: ale ruszać się nie musiał :evil: ) Buahaha :lol: To Toff jest :lol: Jak jakaś pokraka wygląda :evilbat: A to my: Quote
Chimera Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Ja również dziękuje za charty, szczególnie polaki! :D Quote
Recommended Posts