PARSONRK Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Dzidtka napisał(a): wybiera sie do Antoninka 18.09 ??? i Antoninek jest 17. 09 :wink: Quote
Toller Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Natalia_W napisał(a): Moze jakis znak rozpoznawczy dla dogomaniakow?? :D No właśnie, wogóle coś takiego by sie przydało... Na razie powiem tyle, że Fox jest rozpoznawalny- taki mały, rudy wszędzie go pełno..... Quote
PARSONRK Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Toller-Fox my jesteśmy charakrerystyczne, ty z tollerkiem i foxem, a ja z bandą 3 białasów :lol:. Chyba nie będzie nikogo innego z takimi zestawami. :lol: Quote
Gonia Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Reeeeeeeeewelacja!!!!uwielbiam taaaaaaaaaaakie zdjątka :lol: Quote
PARSONRK Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 http://www.funnypostcard.com jamnioki też były Quote
Toller Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Dzięki, Są super! Skąd ja to znam, to szaleństwo w oku :D Tu jest próbka mojego psa: w upojeniu głaskaniem po pupci, i łapiącego kamyczki w rzece. CRAZY dog... NIe mam takich wspaniałych zdjęć białasów :( Quote
flasiek Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Dziewczyny! To już jutro! Trzymamy za wszystkich ja - kciuki, Toff - łapki :) PeeS. Łaciaty kończy dziś2 latka :drinking: Quote
Natalia_W Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Witam:) Przekazuje pierwsze wiesci z wystawy w Antoninku... Cocker Spaniel Amerykanski czarny mojej kolezanki zgarnal BOB :D Zilk's Infinite Precision 8) cudo normalnie!!!! :angel: :angel: :angel: Airedale Terrier - A Destinctive exterior Reider's antania - BOB, II BOG Foksterier szorstkowlosy - Strozzavolpe sovereign To Travella - BOB, BOG Jack Russell Terrier - Wish Me Luck Gang-Staff - BOB i chyba IIIBOG(ale nie jestem pewna) Jamnik Krótkowlosy Standardowy - Duffy Canis Venator - BOB i II BOG Jamnik Sampo Brzdąc - BOB i IIIBOG Gończy Polski - chyba Borowy Herbu Węszynos - BOB i BOG jakis Rhodesian Ridgeback (chyba Ebro Pręgowce z Jasienia) - BOB i II BOG Seter Irlandzki Vicary's Cobacabana - BOB i BOG Wyżeł Weimarski - niestety nie wiem jaki - II BOG Cocker Spaniel Angielski Czarny - II BOG I Whippety : Thorgal Władca Traw - CWC, NPwR suki: Rimini Wladca Traw - wo1 - BOB Puppy otwar. Calypso Władca Traw - CWC cham. Carmen Mutazi - CWC, NSwR, BOB i to wszystko co wiem :wink: fotki beda w przyszlym tygodniu :D Gratuluje oczywiscie wszystkim wystawiajacym w Antoninku!!!!!!!! :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Toller Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 A my skromnie się pochwalimy że NPwR, CWC, BOB :D Quote
karenina Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Toller Fox gratulacje ! Kto mi powie czy były charciki włoskie i jakie ewentualnie ? Quote
Toller Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Powiem Ci jak wróci maż mój z piesem, bo to oni sami pojechali, a ja tylko dostałam biuletyn z pola bitwy :D Jak wrócą- jutro, to odpiszę Ci z katalogu. Quote
flasiek Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Z chartów były: + Chart Hiszpański + Saluki + Chart Polski + Borzoj + Deerhound + Greyhound + Whippet + Wilczarz Irlandzki :) Quote
PARSONRK Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Natalia_W napisał(a): Jack Russell Terrier - Wish Me Luck Gang-Staff - BOB i chyba IIIBOG(ale nie jestem pewna) Nie mylisz się :wink: Quote
PARSONRK Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Toller-Fox napisał(a):Powiem Ci jak wróci maż mój z piesem, bo to oni sami pojechali, a ja tylko dostałam biuletyn z pola bitwy :D Jak wrócą- jutro, to odpiszę Ci z katalogu. No właśnie, a ja szukałam pańci z tollerkiem i foxem - a tu pan ?? Myślałam, że to może inny tollerek, a potem zapomniała o tollerki :oops: ale parę fotek mam :wink: Quote
Żaneta Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 a czy mogła bym prosić o stawke ogarów polskich? :P Quote
PARSONRK Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 ogary poszły w las :wink: psy kl mł MIODUN Ogarusy kl ch TERCET Olfactus suki kl pośr KNIEJA KYNIA z Piastowskich Borów KORA WITA z Piastowskich Borów kl otw KAJA Kraina Daniela ŁOWNA kl użyt KAJA Ogarusy MALWA z Piastowskich Borów kl ch POŚWIATA Stary Sad Quote
flasiek Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 A myśmy się widziały z PARSONRK :D Ja też Tollerka szukałam z pancią a tu nici... :( Quote
Żaneta Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 dziękuje bardzo :D , a my sunia z Ogarusów a psiak rodzina z Dunią z hodowli Poszły w las moje też chodzą w las hi hi :lol: Quote
PARSONRK Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Żaneta napisał(a):dziękuje bardzo :D , a my sunia z Ogarusów a psiak rodzina z Dunią z hodowli Poszły w las moje też chodzą w las hi hi :lol: Byle nie same Quote
Żaneta Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 nie martw się :wink: nie same tylko z kimś np. tatą myśliwym Quote
Recommended Posts