Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleś zasadnicza.
No ale w końcu Warszawa leży koło Piaseczna, nieprawdaż?
Wy też mówicie, że Elbląg leży koło Krynicy Morskiej albo koło Malborka.
Mama nadzieję, że Ypsylon nie gniewa się na moja pomyłkę :lol:
zdrówko

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basenji - pewnie, że się nie gniewam!:) Wyjaśnię Ci to po krótce:))) Ja mieszkam w Warszawie, na Bródnie. Spacery odbywają się na Woli lub Mokotowie, czyli na zupełnie innym końcu Warszawy... Wydaje mi się, że z Piaseczna byłoby bliżej na te baskowe spacerki niż ode mnie, z Bródna... A tak na marginesie, to Piaseczno leży blisko Warszawy a nie Warszawa obok Piaseczna;)
BTW mam szczerą nadzieję, że jeszcze we wrześniu uda mi się wprosić z jakimś baskiem na Wasz spacerek:) w grę wchodzi tylko Rainy albo Pepsi, bo Bobo to jest samiec pełną gębą i wolę nie ryzykować;)
Asiaczek - razem i jeszcze Ula jedziemy na Klubową... będzie jak się umawiać:)))

Posted

Ypsylon napisał(a):
Basenji - pewnie, że się nie gniewam!:) Wyjaśnię Ci to po krótce:))) Ja mieszkam w Warszawie, na Bródnie. Spacery odbywają się na Woli lub Mokotowie, czyli na zupełnie innym końcu Warszawy... Wydaje mi się, że z Piaseczna byłoby bliżej na te baskowe spacerki niż ode mnie, z Bródna... A tak na marginesie, to Piaseczno leży blisko Warszawy a nie Warszawa obok Piaseczna;)
BTW mam szczerą nadzieję, że jeszcze we wrześniu uda mi się wprosić z jakimś baskiem na Wasz spacerek:) w grę wchodzi tylko Rainy albo Pepsi, bo Bobo to jest samiec pełną gębą i wolę nie ryzykować;)
Asiaczek - razem i jeszcze Ula jedziemy na Klubową... będzie jak się umawiać:)))

Dzięki za wyjaśnienie, chociaż geografia Warszawy jest mi tak samo bliska jak Wam geografia Elbląga.
A kto to jest Ula?
Zdrówko

Posted

Ula - właścicielka rudo-białego baska CHADDY BABA ...Ypsylon.
Widzisz, Basenji, gdybyś przyjechał na Klubówkę, to byś poznał Ulę, a tak...?
Jak uda nam się zebrać na jakimś spacerze, to na pewno na zdjęciach zobaczysz Uli psa.
Ypsylon - Forty Bema to nie Wola, to Żoliborz.
pzdr.

Posted

A piesiak wrócił właśnie ze spacerku w upalny dzień - leży biedna padlinka pod nogami i ledwo dyszy.
Ciekwae jak Wasze piechy wyglądają po tych szaleństwach? :lol:
zdrówko

Posted

agabass napisał(a):
Tak tak to Bemowo, ale jak daleko 30 min na piechotę ode mnie jakieś 2km może trochę wiecej i już. Spacer jak każdy inny :lol:

A mnie się wydawało, że to jest dalej...
Rzeczywiście, w takim przypadku, spacer 30-minutowy, to bułka z masłem. Dla mnie też. :lol:
Pzdr.

Posted

Basenji napisał(a):
A piesiak wrócił właśnie ze spacerku w upalny dzień - leży biedna padlinka pod nogami i ledwo dyszy.
Ciekwae jak Wasze piechy wyglądają po tych szaleństwach? :lol:
zdrówko

Jak wyglądają? Tak samo, jak przed spacerem:))
A na serio - moje np., zaraz po przyjściu do domu, pochłepcą trochę wody i kładą się i śpią aż pochrapują. Ale nie widać, aby miały jakieś zakwasy w nóżkach. I podczas wieczornych spacerów - energia zostaje zregenerowana.
Pzdr.

Posted

Wola, Żoliborz, w końcu Bemowo:))) dzięki za wyjaśnienia:) a jak tylko znajdę więcej czasu na wspólny baskowy spacerek to po prostu gdzieś się z Wami umówię i mnie poprowadzicie za rączkę jak małą dziewczynkę...;)