Basenji Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Aleś zasadnicza. No ale w końcu Warszawa leży koło Piaseczna, nieprawdaż? Wy też mówicie, że Elbląg leży koło Krynicy Morskiej albo koło Malborka. Mama nadzieję, że Ypsylon nie gniewa się na moja pomyłkę :lol: zdrówko Quote
Asiaczek Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 A kto tak mówi? Jacyś "oni"? I znowu odpowiedzialność zbiorowa... Załamać się można! Pzdr. Quote
Basenji Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 A coś ty taka dzisiaj pryncypialna? Zdrówko o dobrze, już się pokajałem. Quote
Asiaczek Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Nie zauważyłeś tego do tej pory?! Pzdr. Quote
agabass Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 reportaż, a raczej historyjka baskowa http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=1083625#1083625 Quote
Ypsylon Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Basenji - pewnie, że się nie gniewam!:) Wyjaśnię Ci to po krótce:))) Ja mieszkam w Warszawie, na Bródnie. Spacery odbywają się na Woli lub Mokotowie, czyli na zupełnie innym końcu Warszawy... Wydaje mi się, że z Piaseczna byłoby bliżej na te baskowe spacerki niż ode mnie, z Bródna... A tak na marginesie, to Piaseczno leży blisko Warszawy a nie Warszawa obok Piaseczna;) BTW mam szczerą nadzieję, że jeszcze we wrześniu uda mi się wprosić z jakimś baskiem na Wasz spacerek:) w grę wchodzi tylko Rainy albo Pepsi, bo Bobo to jest samiec pełną gębą i wolę nie ryzykować;) Asiaczek - razem i jeszcze Ula jedziemy na Klubową... będzie jak się umawiać:))) Quote
agabass Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Ypsylon to ja proponuję Forty Bema będzie bliżej. A spacerek napewno wypali tylko trzeba się zgrać z czasem. Pozdrawiam Quote
Basenji Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Ypsylon napisał(a):Basenji - pewnie, że się nie gniewam!:) Wyjaśnię Ci to po krótce:))) Ja mieszkam w Warszawie, na Bródnie. Spacery odbywają się na Woli lub Mokotowie, czyli na zupełnie innym końcu Warszawy... Wydaje mi się, że z Piaseczna byłoby bliżej na te baskowe spacerki niż ode mnie, z Bródna... A tak na marginesie, to Piaseczno leży blisko Warszawy a nie Warszawa obok Piaseczna;) BTW mam szczerą nadzieję, że jeszcze we wrześniu uda mi się wprosić z jakimś baskiem na Wasz spacerek:) w grę wchodzi tylko Rainy albo Pepsi, bo Bobo to jest samiec pełną gębą i wolę nie ryzykować;) Asiaczek - razem i jeszcze Ula jedziemy na Klubową... będzie jak się umawiać:))) Dzięki za wyjaśnienie, chociaż geografia Warszawy jest mi tak samo bliska jak Wam geografia Elbląga. A kto to jest Ula? Zdrówko Quote
Asiaczek Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Ula - właścicielka rudo-białego baska CHADDY BABA ...Ypsylon. Widzisz, Basenji, gdybyś przyjechał na Klubówkę, to byś poznał Ulę, a tak...? Jak uda nam się zebrać na jakimś spacerze, to na pewno na zdjęciach zobaczysz Uli psa. Ypsylon - Forty Bema to nie Wola, to Żoliborz. pzdr. Quote
baskomaniak Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='Asiaczek']... Ypsylon - Forty Bema to nie Wola, to Żoliborz... Pogodzę Was... To jest BEMOWO ;) Dołączę jeszcze obrazek zrobiony tydzień temu: Pozdrawiam. :D Quote
Asiaczek Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Na serio Bemowo?! To w takim razie duże brawa dla Agabass, że Jej się chce tak daleko jeździć na spacery. :P Pzdr. Quote
agabass Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Tak tak to Bemowo, ale jak daleko 30 min na piechotę ode mnie jakieś 2km może trochę wiecej i już. Spacer jak każdy inny :lol: Quote
Basenji Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 A piesiak wrócił właśnie ze spacerku w upalny dzień - leży biedna padlinka pod nogami i ledwo dyszy. Ciekwae jak Wasze piechy wyglądają po tych szaleństwach? :lol: zdrówko Quote
Asiaczek Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 agabass napisał(a):Tak tak to Bemowo, ale jak daleko 30 min na piechotę ode mnie jakieś 2km może trochę wiecej i już. Spacer jak każdy inny :lol: A mnie się wydawało, że to jest dalej... Rzeczywiście, w takim przypadku, spacer 30-minutowy, to bułka z masłem. Dla mnie też. :lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Basenji napisał(a):A piesiak wrócił właśnie ze spacerku w upalny dzień - leży biedna padlinka pod nogami i ledwo dyszy. Ciekwae jak Wasze piechy wyglądają po tych szaleństwach? :lol: zdrówko Jak wyglądają? Tak samo, jak przed spacerem:)) A na serio - moje np., zaraz po przyjściu do domu, pochłepcą trochę wody i kładą się i śpią aż pochrapują. Ale nie widać, aby miały jakieś zakwasy w nóżkach. I podczas wieczornych spacerów - energia zostaje zregenerowana. Pzdr. Quote
agabass Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 co prawda to prawda nie jest daleko a po spacerkach psiowa morda wykończona tak Quote
Asiaczek Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Niewinny Pieszczoszek z Afryki! Pzdr. Quote
Basenji Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Fajne zdjęcie. A ja czekam na kolejny reportaż ze spacerku. Zdrówko :lol: Quote
Asiaczek Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Będzie na pewno, bo Agabass dostała następną porcję zdjęć made by Asiaczek. Mam nadzieję, że wszystkie zdjęcia doszły. :niewiem: Agabass - daj znać. Pzdr. Quote
agabass Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 doszły ale mam teraz dylemat bo muszę wybrać ze stu (naszej trójki) zdjęć i coś tam może wyjdzie jest ich bardzo dużo hihihi Quote
Asiaczek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 W takim rzzie, rozumiem, że masz materiał wyjściowy na co najmniej 3-4 części przygód Gomandosa na Polach Mokotowskich! Pzdr. Quote
Ypsylon Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Wola, Żoliborz, w końcu Bemowo:))) dzięki za wyjaśnienia:) a jak tylko znajdę więcej czasu na wspólny baskowy spacerek to po prostu gdzieś się z Wami umówię i mnie poprowadzicie za rączkę jak małą dziewczynkę...;) Quote
agabass Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 SPACER 10.09.2005 SOBOTA FORTY BEMA ZBIERAMY CHĘTNYCH. Kto pierwszy? Czekam na propozycje godzinowe. Pozdrawiam Quote
agabass Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 kolejny odcinek z serii spacerkowej już w galerii Quote
Ypsylon Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 ja nie dam rady:((( wystawa warszawska jest przecież! Quote
Recommended Posts