Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madja napisał(a):
a w czwartek 08 wrzesnia ok 18 na polach ktos chce dolaczyc?
bede pewnie z Ula i z psami
madja

Ja nie wiem, czy będę, bo o 13.00 mamy uroczystość na Wawrzyszewie, która potrwa ok. 1,5-2 godzin), potem jazda do domu, wysikiwanie psów. Podejrzewam, że mogę się nie wyrobić. :((
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
madja napisał(a):
a w czwartek 08 wrzesnia ok 18 na polach ktos chce dolaczyc?
bede pewnie z Ula i z psami
madja

Ja nie wiem, czy będę, bo o 13.00 mamy uroczystość na Wawrzyszewie, która potrwa ok. 1,5-2 godzin), potem jazda do domu, wysikiwanie psów. Podejrzewam, że mogę się nie wyrobić. :((
Pzdr.

o to będziesz niedaleko mnie
A jak masz uroczystości no to siła wyższa.

Posted

rozmawiałam dziś z Ulą - ona planuje i czwartek i sobotę, nawet mnie namawiała ale w czwartek pracuję jakoś do 20 a w sobotę mam wystawę w Warszawie... ech, może niedługo urlop to wreszcie się wybiorę na wspólny spacerek!:)

Posted

Basenji napisał(a):
A kto to jest Ula??
Zdrówko :lol:

Ula (jeszcze się nie zalogowała, ale obiecywała to zrobić niedługo) jest właścicielka grey'ów i baska z hodowli Ypsylon. Jak nasze spotkanie (razem z Ulą) dojdzie do skutku - na pewno zostana tu wstawione zdjęcia Uli i jej baska-rudaska.
Pzdr.

Posted

Nale napisał(a):
ja jeszcze nie wiem, i czwartek i sobota sa watpliwe jesli chodzi o mnie ale postaram sie cos wymyslic.

pozdrawiam

Wymyśl coś, wymyśl, bo Gomez będzie w mniejszości!
Pzdr.

Posted

A ja jak zywkle namieszam. Muszę trochę przełożyć godziny sobotnie albo na 8.00, albo na 13.00 bardziej by mi odpowiadała 13. Już piszę dlaczego. Od poniedziałku zaczynam pracę no i oczywiście robię badania. Okulistę mam dopiero na 11.40 w sobotę, a na 12 lekarza medycyny pracy. Chciałam umówić się na inny dzień, ale niestety nie wyszło. Może zdążycie pozmieniać jeszcze plany, a jak nie no to jeszcze raz bardzo przepraszam. To moje drugie mieszanie spacerowe. Chyba, że macie lepsze propozycje. Czekam na odpowiedź. Pewnie znów wylądujecie na polach. Chyba, ze zaproponujecie inny dzień. W czwartek będę na polach na 70%.
Pozdrawiam

Posted

Cholerka skanu nie zrobię bo nie ma skanera, ale moze jeszcze coś wymyśle. Wiazd na Forty Bema jest od ulicy Powązkowskiej. Trzeba przejechać skrzyżowanie Armii Krajowej i Gen. Maczka pojechać do pierwszego zjazdu w lewo i zawrócić, ale nie na głowną drogę tylko na poboczną( równoległą do powązkowskiej). Jest to równoległo ulica do powązkowskiej nie opisana na mapie. Wieżdża się obok kościółka( kościół bedzie po lewej stonie) i już jesteś na fortach i cały czas prosto, przejeżdżasz małe rondo po obu stronach są dwa hoteliki i jedziesz dalej prosto, aż zobaczysz po prawej stronie szopę czy coś w tym stylu i to tam. Mam nadzieję że trafisz. A tam na mapie będą ogródki działkowe. Można też dojechać od strony Bemowa od ulic Obrońcy Tobruku i Ul. Ksiecia Bolesława. Tam budują nowe osiedla. Proponuję sprawdzić na mapie Warszawy takiej zwykłej. Sprawdź trzy ulice: Powązkowska, Obrońcow Tobruku i Ksieciia Bolesława.Podam linki http://pl.wikipedia.org/wiki/Warszawskie_forty
http://www.warszawskie-forty.w.activ.pl Parysów(Bemowo to forty)
http://um.warszawa.pl/mapa/
Z której strony będziesz jechać?
to są foty bema inaczej Parysów nawet nie wiedziałam. To jest były teren wojskowy.

Posted

[quote name='madja']moze jakis skan z mapki?
Madja, skaner nie będzie potrzebny, służę transportem,
dowiozę na miejsce z dowolnego wskazanego... (w Warszawie oczywiście)
Zresztą, mam do Ciebie o rzut beretem... ;)
Zabiorę Ciebie z Asiaczkami i dowiozę na miejsce.
Jest tylko jeden mały problem, ostatecznie potwierdzę to w piątek wieczorem.

Pozdrawiam.
:D

Posted

Baskomaniak - ale jest jeszcze jeden problem. Ja jestem z Agabass umówiona na godz. 8.00, a Madja miała dojechać później. Bo Agabass ma czas tylko do 11.00!!! A więc nie wiem, czy Madja tak rano chciałaby jechać, nawet samochodem.
Madja - odezwij się. Co Ty na te propozycję?
pzdr.