Asiaczek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Mnie pasuje ten termin, ale RANO!!!!Proponuje zbiórkę na Pl.Wilsona o [/b[b]]9.00 Pzdr. Quote
agabass Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 rozumiem, ze rozmawiamy o sobocie rano no ja też mogę o 9.00 Quote
Asiaczek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Tak, rozmawiamy o najbliższej sobocie (10.9.2005), godz. 9.00 rano. Madja pewnie da jutro odp., a Nale? A Ypsylon - ma wystawę, a Ula? Pzdr. Quote
madja Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 ja sie pisze z Drakulcem! i namawiam Ule :D Quote
agabass Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 ok no to do soboty spotkanie na wilsona Quote
madja Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 a w czwartek 08 wrzesnia ok 18 na polach ktos chce dolaczyc? bede pewnie z Ula i z psami madja Quote
agabass Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 jak się wyrobię to oczywiście, ze będę z Gomem w gotowości, choć nie przepadam za polami wieczorem, bo dużo tam ludzi i psiaków, ale nie mówię nie Quote
Asiaczek Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 madja napisał(a):a w czwartek 08 wrzesnia ok 18 na polach ktos chce dolaczyc? bede pewnie z Ula i z psami madja Ja nie wiem, czy będę, bo o 13.00 mamy uroczystość na Wawrzyszewie, która potrwa ok. 1,5-2 godzin), potem jazda do domu, wysikiwanie psów. Podejrzewam, że mogę się nie wyrobić. :(( Pzdr. Quote
agabass Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Asiaczek napisał(a):madja napisał(a):a w czwartek 08 wrzesnia ok 18 na polach ktos chce dolaczyc? bede pewnie z Ula i z psami madja Ja nie wiem, czy będę, bo o 13.00 mamy uroczystość na Wawrzyszewie, która potrwa ok. 1,5-2 godzin), potem jazda do domu, wysikiwanie psów. Podejrzewam, że mogę się nie wyrobić. :(( Pzdr. o to będziesz niedaleko mnie A jak masz uroczystości no to siła wyższa. Quote
Ypsylon Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 rozmawiałam dziś z Ulą - ona planuje i czwartek i sobotę, nawet mnie namawiała ale w czwartek pracuję jakoś do 20 a w sobotę mam wystawę w Warszawie... ech, może niedługo urlop to wreszcie się wybiorę na wspólny spacerek!:) Quote
Asiaczek Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Basenji napisał(a):A kto to jest Ula?? Zdrówko :lol: Ula (jeszcze się nie zalogowała, ale obiecywała to zrobić niedługo) jest właścicielka grey'ów i baska z hodowli Ypsylon. Jak nasze spotkanie (razem z Ulą) dojdzie do skutku - na pewno zostana tu wstawione zdjęcia Uli i jej baska-rudaska. Pzdr. Quote
Nale Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 ja jeszcze nie wiem, i czwartek i sobota sa watpliwe jesli chodzi o mnie ale postaram sie cos wymyslic. pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Nale napisał(a):ja jeszcze nie wiem, i czwartek i sobota sa watpliwe jesli chodzi o mnie ale postaram sie cos wymyslic. pozdrawiam Wymyśl coś, wymyśl, bo Gomez będzie w mniejszości! Pzdr. Quote
agabass Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 A ja jak zywkle namieszam. Muszę trochę przełożyć godziny sobotnie albo na 8.00, albo na 13.00 bardziej by mi odpowiadała 13. Już piszę dlaczego. Od poniedziałku zaczynam pracę no i oczywiście robię badania. Okulistę mam dopiero na 11.40 w sobotę, a na 12 lekarza medycyny pracy. Chciałam umówić się na inny dzień, ale niestety nie wyszło. Może zdążycie pozmieniać jeszcze plany, a jak nie no to jeszcze raz bardzo przepraszam. To moje drugie mieszanie spacerowe. Chyba, że macie lepsze propozycje. Czekam na odpowiedź. Pewnie znów wylądujecie na polach. Chyba, ze zaproponujecie inny dzień. W czwartek będę na polach na 70%. Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Agabass-mieszadełko I kategorii - ja mogę być o 8.00. Godzina 13.00 zupełnie odpada. A co na to Madja + Ula? Pzdr. P.S. Gratulacje co do pracy!!! Quote
agabass Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 no to czekamy na odpowiedzi reszty ekipy Quote
madja Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 mi pasuje tylko sobota rano potem pracuje i na 8 raczej sie nie bede zrywac w sobote najwyzej dojade ciutke pozniej ;[ Quote
agabass Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Madja a fortach w sobotę będziemyod 8.00 do 11.00. A w czwartek gdzie sie spotykacie? Quote
Asiaczek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Madja - OK. Tylko niech Agabass dokładnie Ci podpowie, jak tam dojechać/dojść. Czekamy. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Madja - ja Ci nie pomogę, bo nigdy nie byłam na Fortach. Może Agabass po prostu wytłumaczy Ci, jak tam dojść/dojechaćz z Pl. Wilsona. pzdr. Quote
agabass Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Cholerka skanu nie zrobię bo nie ma skanera, ale moze jeszcze coś wymyśle. Wiazd na Forty Bema jest od ulicy Powązkowskiej. Trzeba przejechać skrzyżowanie Armii Krajowej i Gen. Maczka pojechać do pierwszego zjazdu w lewo i zawrócić, ale nie na głowną drogę tylko na poboczną( równoległą do powązkowskiej). Jest to równoległo ulica do powązkowskiej nie opisana na mapie. Wieżdża się obok kościółka( kościół bedzie po lewej stonie) i już jesteś na fortach i cały czas prosto, przejeżdżasz małe rondo po obu stronach są dwa hoteliki i jedziesz dalej prosto, aż zobaczysz po prawej stronie szopę czy coś w tym stylu i to tam. Mam nadzieję że trafisz. A tam na mapie będą ogródki działkowe. Można też dojechać od strony Bemowa od ulic Obrońcy Tobruku i Ul. Ksiecia Bolesława. Tam budują nowe osiedla. Proponuję sprawdzić na mapie Warszawy takiej zwykłej. Sprawdź trzy ulice: Powązkowska, Obrońcow Tobruku i Ksieciia Bolesława.Podam linki http://pl.wikipedia.org/wiki/Warszawskie_forty http://www.warszawskie-forty.w.activ.pl Parysów(Bemowo to forty) http://um.warszawa.pl/mapa/ Z której strony będziesz jechać? to są foty bema inaczej Parysów nawet nie wiedziałam. To jest były teren wojskowy. Quote
baskomaniak Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='madja']moze jakis skan z mapki? Madja, skaner nie będzie potrzebny, służę transportem, dowiozę na miejsce z dowolnego wskazanego... (w Warszawie oczywiście) Zresztą, mam do Ciebie o rzut beretem... ;) Zabiorę Ciebie z Asiaczkami i dowiozę na miejsce. Jest tylko jeden mały problem, ostatecznie potwierdzę to w piątek wieczorem. Pozdrawiam. :D Quote
Asiaczek Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Baskomaniak - ale jest jeszcze jeden problem. Ja jestem z Agabass umówiona na godz. 8.00, a Madja miała dojechać później. Bo Agabass ma czas tylko do 11.00!!! A więc nie wiem, czy Madja tak rano chciałaby jechać, nawet samochodem. Madja - odezwij się. Co Ty na te propozycję? pzdr. Quote
Recommended Posts