agabass Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 No to ja niestety wymięknę bo mam spotkanie między 12, a 14 mogę dopiero o 15.30, ale życzę wam udanej zabawy i miłego spacerku bogatego w fotki. Jeżeli coś się u mnie zmieni to dam jeszcze znać ale nic nie obiecuję. Cholerka a tak się cieszyłam z tego spotkania, chyba, żę zmienicie godziny spotkania na popołudnie na 15.30. PROSZĘ PROSZĘ jak nie no to do zobaczenia kiedy indziej. A może Nale się ze mną umówi jak wam laski nie pauje :wink: Pozdrawiam Quote
Basenji Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Jak spacer to spacer. Kilka fotek z dzisiejszego wyjścia na łączkę: dorwałem kijka zaraz dopadnę kijek już mało z niego zostało Ale się zmachałem! Zdrówko Quote
Asiaczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Zdrada!!! Agabass nas zdradza. Ale musimy Jej to wybaczyC, bo robi to w zbożnym celu. Trzymam kciuki! A co do spaceru - Nale i Madja - Agabass może ppłd. (0d 15.30). Ja z kolei mogę rano (już tak sobie ułożyłam dzień). Madja - to może razem z "Niespodzianką" na Polach o 10.00? Ale pójdziemy bliżej Żwirków, OK?Co Ty i Nale na to? I czy "Niespodzianka" się zgadza? Czekam na Wasze odpowiedzi. Pzdr. Quote
Nale Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 jak na polach to ja sie nie zamelduje niestety Quote
Asiaczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Nale, to umawiaj się z Agabass na Fortach po płd.! Madja, a Ty? Pzdr. Quote
madja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Urwisowy! Pojdziemy w strone "zwirek" to moze nie bedzie tak zle, kolo pomnika. Drakulec z Hipka o 10 pod tramwajem kolo poczty i smigamy na pola :] Madja Quote
Asiaczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Nale już pewnie śpi, ale może dzisiaj z rana odczyta posta Madja i przyjedzie na Pola. Pzdr. Quote
Nale Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 jeszcze nie spie:P chyba pojawie sie jutro jednak na polach, odezwe sie jakos rano, Agnieszka, my odrobimy widzenie Gomeza i Urwisa jakos w weekend albo zaraz po zebys nie byla taka biedna poszkodowana;) pozdrawiam Quote
agabass Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Basenji piesiak to chyba rozsarpuje patyki Asiaczku zdrada zdrada :lol: i napiszcie co to za niespodzianka Quote
Asiaczek Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Agabass + Madja + Nale + Ula z koleżanką = dziękuję za wspaniały spacer i mile spędzony czas. Już nie wspomnę o ciekawych zdjęciach. Szkoda tylko, że Ula - Niespodzianka nie wzięła ze sobą psiaka. Ale mamy obietnicę następnego razu. Madja - musisz Ulę przypilnować pod tym względem. :P pzdr. Quote
agabass Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 spacerek bardzo miły super Oto pierwsze Fotki autorstwa Nale'a. Tylko dwie przysłał. BRATERSTWO BASKÓW ( GOMZIO I URWIS namawiają się na niezłą jadkę tak w tajemnicy) ale o tym potem. Pogonić Gomeza. Hipka i Gomzio. Tak się przestraszył, że złożył uszy hihihi Quote
agabass Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 po mału szykuje się jakiś reportażyk i to niebawem tylko się naładują baterie Quote
Ypsylon Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 super fotki!:) ale Wam zazdroszczę tych baskowych spacerów... Quote
madja Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 ja tez wszystkim dzieki za super spacerasa! a najwieksze dla "Asiaczka" ktora nas dzielnie przecwiczyla :D :klacz: Quote
Asiaczek Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Ypsylon napisał(a):super fotki!:) ale Wam zazdroszczę tych baskowych spacerów... A co stoi na przeszkodzie, abyś do nas dołączyła? Soboty i niedziele są wolne. Jeżeli Ula mogła przyjechać na Pola, to i Ty też możesz, prawda? Czekamy na sygnał. Śledź topik "Spacery". Do zobaczenia. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 madja napisał(a):ja tez wszystkim dzieki za super spacerasa! a najwieksze dla "Asiaczka" ktora nas dzielnie przecwiczyla :D :klacz: Nie ma sprawy. Sama widziałaś postępy! Dzisiaj cała Trójka była bardzo dzielna i zrobiła duże postępy. Pzdr. Quote
Basenji Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 A jakie to były ćwiczenia? Ypsylon - z Piaseczna to o rzut beretem. A tak z 10 basków w lasku - to dopiero musi być widok! Zdrówko :lol: Quote
Ypsylon Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Asiaczek i Madja - dzięki za zaproszenie:) może kiedyś się wproszę;) Basenji - ja nie mieszkam w Piasecznie, tylko w Warszawie:))) ciekawe czy następnym razem Ula będzie z Babą... Asiaczek - widzimy się niedziela ok.18 ? tak będzie Ci pasowało? Quote
Asiaczek Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Basenji']A jakie to były ćwiczenia? Ypsylon - z Piaseczna to o rzut beretem. A tak z 10 basków w lasku - to dopiero musi być widok! Zdrówko :lol: Wystawowe. Ypsylon mieszka zdecydowanie dalej, a przede wszystkim nie w Piasecznie! Basenji - wstyd :oops: Pzdr. Quote
Basenji Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 No to koło Piaseczna. Ale na pewno bliżej niż ja. Zdrówko Quote
Asiaczek Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Ypsylon napisał(a):Asiaczek i Madja - dzięki za zaproszenie:) może kiedyś się wproszę;) Basenji - ja nie mieszkam w Piasecznie, tylko w Warszawie:))) ciekawe czy następnym razem Ula będzie z Babą... Asiaczek - widzimy się niedziela ok.18 ? tak będzie Ci pasowało? Pasi. A Ula obiecała pokazać nam Babę! Pzdr. Quote
Ypsylon Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 super to my się widzimy w niedzielę a ja z Ulą się jakoś umówię i na następny baskowy spacer wproszę;) Quote
Asiaczek Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Basenji']No to koło Piaseczna. Ale na pewno bliżej niż ja. Zdrówko Ypsylon nie mieszka nawet koło Piaseczna. Mieszka w zupełnie innej części W-wy. Coś Ci się strasznie pomyliło. :o Pzdr. Quote
Recommended Posts