Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nale - Forty odpadają, bo Gomez coś tam złapał; ma lekką wysypkę. Agabass już zastosowała lekarstwo.

Sorki, że tak wyszło, ale ja wczoraj (tzn. 5.8.2005 r.) położyłam się spać wyjątkowo wcześnie i o tej porze (00.09) juz coś b.miłego śniłam. I dlatego nie miałam mozliwości odpowiedziec na post. A rano - nie otwierałam komputera. Jeszcze raz sorki.
Zrobiłyśmy trochę zdjęć i Agabass będzie je wstawiała. Ja jeszcze nie potrafię.

Może przyszły weekend?
Pzdr.

Posted

mam nadzieje ze juz w przyszly weekend Draka dolaczy do baskowego towarzystwa spacerowego :] najwyzszy czas zabawic sie z piesami na swoja miare :wink:

Posted

Witaj jeszcze raz Madja.
Ja też liczę na przyszły tydzień. Ale na pewno nie będzie Agabass (ma jakiś wyjazd). No i nie wiem, co z Nale. Ale jeszcze trochę czasu przed nami i na pewno się dogadamy:))
Pzdr.

Posted

Madja i Nale - co myślicie o spacerku w niedzielę na Polach Mokotowskich? Proponuję godziny ppŁd.
Jak tam Draka? Może już bezskutkowo dać się obwąchać psiakom?
Nale - a jak tam Urwis? Chętny do zabawy?
Dajcie znać. Czekam.
Pzdr.

Posted

nie bylo mnie w Warszawie przez ostatni tydzien wiec odpisuje dopiero teraz, niedzila juz odpadla niestety ale ja jestem otfarty na wszelkie propozycje spacerowe, Uris oczywiscie tez, chcie do zabawy nigdy mu nie brakuje.

pozdrawiam

Posted

ale dlaczego dopiero w przyszym roku??
trzeba tylko jakis ogrodzony teren znalezc ;>
wlasnie mi wczoraj mala czmychnela z auta (jak na chwile wysiadalam) i poleciala daleko daleko za pieskiem. zero reakcji na moje wolanie, liczyl sie tylko piesek, byla chwila grozy jak przejezdal samochod ale wszystko sie dobrze skonczylo. ale na osiedlu bez smyczki nie polata sucz.
pozdr

Posted

ja jestem gotowa całkowicie do spacerów gdzie i kiedy
Asiaczku a my to i tak musimy się zobaczyć koniecznie jak będziesz miała wolne. Trochę cię pomęczę :wink:
[b]baskomaniak masz rację jakiś zlot by sie przydał.
Basenji przeprować sie do Wawy to będziemy się na spacery umawiać chyba że wolisz dojeżdżać.

Posted

[quote name='agabass']ja jestem gotowa całkowicie do spacerów gdzie i kiedy
Asiaczku a my to i tak musimy się zobaczyć koniecznie jak będziesz miała wolne. Trochę cię pomęczę :wink:
[b]baskomaniak masz rację jakiś zlot by sie przydał.
Basenji przeprować sie do Wawy to będziemy się na spacery umawiać chyba że wolisz dojeżdżać.
Do Warszawy - nigdy.
Zdecydowanie wolę swoją prowincję.
Zdrówko 8)

Posted

Przykro mi, ale urlop mam dopiero od 23 sierpnia. Tak się złożyło. To może spacery zaczniemy od 23-go?
Jeszcze raz przepraszam.
Agabass - cieszę się, że już jesteś.
Joanna