Asiaczek Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Tak, teraz już wiem. Ale nic straconego. My jesteśmy bardzo wytrwali w namawianiu nowopoznanych właścicieli basków na spacery... Pzdr. Quote
Nale Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 zglaszam sie i czekam na konkrety, moze uda mi sie pojawic, najlepiej na fortach. pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Nale - Forty odpadają, bo Gomez coś tam złapał; ma lekką wysypkę. Agabass już zastosowała lekarstwo. Sorki, że tak wyszło, ale ja wczoraj (tzn. 5.8.2005 r.) położyłam się spać wyjątkowo wcześnie i o tej porze (00.09) juz coś b.miłego śniłam. I dlatego nie miałam mozliwości odpowiedziec na post. A rano - nie otwierałam komputera. Jeszcze raz sorki. Zrobiłyśmy trochę zdjęć i Agabass będzie je wstawiała. Ja jeszcze nie potrafię. Może przyszły weekend? Pzdr. Quote
madja Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 mam nadzieje ze juz w przyszly weekend Draka dolaczy do baskowego towarzystwa spacerowego :] najwyzszy czas zabawic sie z piesami na swoja miare :wink: Quote
Asiaczek Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Witaj jeszcze raz Madja. Ja też liczę na przyszły tydzień. Ale na pewno nie będzie Agabass (ma jakiś wyjazd). No i nie wiem, co z Nale. Ale jeszcze trochę czasu przed nami i na pewno się dogadamy:)) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Madja i Nale - co myślicie o spacerku w niedzielę na Polach Mokotowskich? Proponuję godziny ppŁd. Jak tam Draka? Może już bezskutkowo dać się obwąchać psiakom? Nale - a jak tam Urwis? Chętny do zabawy? Dajcie znać. Czekam. Pzdr. Quote
Nale Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 nie bylo mnie w Warszawie przez ostatni tydzien wiec odpisuje dopiero teraz, niedzila juz odpadla niestety ale ja jestem otfarty na wszelkie propozycje spacerowe, Uris oczywiscie tez, chcie do zabawy nigdy mu nie brakuje. pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Ja od 22 sierpnia jestem na urlopie. Może jakoś uda nam się spotkać? Może być nawet w tygodniu, niekoniecznie w weekend. pzdr. Quote
Savannah Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 a kiedy to ja wyjde na spacer ze swoim baskiem :cry: Pozdrawiam :wink: Lidka i Villarica Quote
Asiaczek Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Wyjdziesz, wyjdziesz. Obyś się tylko nie rozmyśliła... Pzdr. Quote
madja Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Witam i j@ :] Draka juz w formie. To co? Mamy sie szykowac na 22? :] Quote
Asiaczek Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Ja i moje baski jesteśmy gotowi. Dzień 22 nam pasuje; rano czy ppłd? A co na to Nale? A może i Agabass juz wróciła? Pzdr. Quote
Basenji Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Aż mnie gula skacze z zawiści, że możecie pochodzić sobie w takim baskowym towarzystwie. Zdrówko Quote
baskomaniak Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Może uda się kiedyś zorganizować zlot basków na wielki wspólny spacer. Taki, basko-piknik... Ale byłoby wesoło... :wink: Pozdrawiam. :D Quote
Basenji Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 To już chyba w przyszłym roku........ zdrówko Quote
madja Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 ale dlaczego dopiero w przyszym roku?? trzeba tylko jakis ogrodzony teren znalezc ;> wlasnie mi wczoraj mala czmychnela z auta (jak na chwile wysiadalam) i poleciala daleko daleko za pieskiem. zero reakcji na moje wolanie, liczyl sie tylko piesek, byla chwila grozy jak przejezdal samochod ale wszystko sie dobrze skonczylo. ale na osiedlu bez smyczki nie polata sucz. pozdr Quote
Nale Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 22 dla mnie ok, moga byc pola albo forty bema, umawiajcie sie jak Wam wygodnie a ja sie dostosuje. pozdrawiam Quote
agabass Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 ja jestem gotowa całkowicie do spacerów gdzie i kiedy Asiaczku a my to i tak musimy się zobaczyć koniecznie jak będziesz miała wolne. Trochę cię pomęczę :wink: [b]baskomaniak masz rację jakiś zlot by sie przydał. Basenji przeprować sie do Wawy to będziemy się na spacery umawiać chyba że wolisz dojeżdżać. Quote
Basenji Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='agabass']ja jestem gotowa całkowicie do spacerów gdzie i kiedy Asiaczku a my to i tak musimy się zobaczyć koniecznie jak będziesz miała wolne. Trochę cię pomęczę :wink: [b]baskomaniak masz rację jakiś zlot by sie przydał. Basenji przeprować sie do Wawy to będziemy się na spacery umawiać chyba że wolisz dojeżdżać. Do Warszawy - nigdy. Zdecydowanie wolę swoją prowincję. Zdrówko 8) Quote
agabass Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 każdy kocha swoje ale przyjechać zawsze możesz ja jeżdżę po Polsce i nie narzekam Quote
Asiaczek Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Przykro mi, ale urlop mam dopiero od 23 sierpnia. Tak się złożyło. To może spacery zaczniemy od 23-go? Jeszcze raz przepraszam. Agabass - cieszę się, że już jesteś. Joanna Quote
madja Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 no to jutro 23 sierpnia g 19 Draka sie zglasza kto jeszcze i pytanie gdzie? :] pozdr madja Quote
Nale Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 alez jutro o 20.45 jest mecz, za malo czasu, a Urwis mi nie wybaczy jak go nie ogladniemy!;) pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Czy godz. 19.00 to nie będzie za późno? O której robi sie ciemno? Może np. o 17.00? Pzdr. Quote
Recommended Posts