Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

króliczek napisał(a):
Ja wam zaraz dam tak się naśmiewać z króliczka.O rzadnych różach nie ma mowy!!! 8)

Oooo, jaka szkoda! To co KIKA będzie fotografować?! :o
A Króliczek, pewnie tradycyjnie, będzie w bieli. Tyz piknie.
Pzdr.

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='króliczek']KIKA-będzie okazja pogadać i leczyć rany :wink:
w którym hotelu zrobiłaś rezerwację?

To trzeba obgadać!

Rany się wyleczyły- mała blizna została 8)
A te psychiczne odrobiłam wczoraj w Blansko w Czechach na specjalistycznej wystawie dalmasków - CAC w klasie championów na 5 suk w stawce :D

Posted

[quote name='Asiaczek'][quote name='króliczek']KIKA-będzie okazja pogadać i leczyć rany :wink:
Asiaczek-obiecałam (jak dojadę i wrócę) stawkę basków ,a nie ciuszki w różowym kolorze.Zresztą powiedz jakie masz skojarzenie-róż +króliczek :wink:
Jak to, jakie? Prawidłowe! :fadein:
Pzdr.

Nie można się nie zgodzić 8)

Posted

[quote name='Kika'][quote name='króliczek']KIKA-będzie okazja pogadać i leczyć rany :wink:

To trzeba obgadać!

Rany się wyleczyły- mała blizna została 8)
A te psychiczne odrobiłam wczoraj w Blansko w Czechach na specjalistycznej wystawie dalmasków - CAC w klasie championów na 5 suk w stawce :D

Mira-gratulacje.Mówiłam ,że we Lwowie była pomyłka :wink: Piknie ,trzymaj formę do TATA.Daj znać ,który penzion 8)

Posted

[quote name='Asiaczek']Chyba musimy skończyć rozmowę o różowościach, bo Króliczek dostanie szału i nas pogoni. Jak dla mnie temat "Króliczek w różu" uważam za zamknięty. :wink:
Pzdr.

ASIACZEK-przez tą dyskusję zaczynam rozważać zmianę kolorystyki :wink: Tak,że spoks.Jeszcze z moim poczuciem humoru wszystko OK. :D

Posted

[quote name='Asiaczek']Możesz jeszcze skontaktować się z Bogarką; ona ma dużą wiedzę nt. wystaw węgierskich (to tam mieszka).
Pzdr.
Niestety to nie jest moja wiedza :(:
Jak podawalam tu jakies informacje tez sie musialam pytac w zwiazku albo na wegierskim forum.
Szczerze mówiac do niedawna w ogóle nie sledzilam wystaw, wiec nie wiem czy w Tacie sie odbywaly.

Posted

Króliczek - czekamy na zdjęcia z nowymi kreacjami, w nowych kolorach:))
Bogarka - rozumiem. Choć i tak masz nad nami przewagę, bo u nas mało kto zna język wegierski i nieraz jest ciężko dogadać się.
Pzdr.

Posted

Elitesse napisał(a):
Bogarko - do czego sluzy res.CAC na Wegrzech ?

Ja nie Bogarka, ale nie dawno ja o to samo Bogarke pytalam. r. CAC przechodzi w CAC jesli CAC dostal champion wegier

Posted

dorotal napisał(a):
Elitesse napisał(a):

Ja nie Bogarka, ale nie dawno ja o to samo Bogarke pytalam. r. CAC przechodzi w CAC jesli CAC dostal champion wegier

O to ciekawe - nie wiedziałam o tym :o Pomyślna wiadomość - trzeba więc ustawiać się - jakby co - za championem Węgier :wink:

Posted

dorotal napisał(a):
Elitesse napisał(a):

dorotal co my bysmy bez ciebie zrobili ???

a to jakos automatycznie przechodzi czy trzeba gdzies zatwierdzac ?

Posted

Ja nie Dorotal, ale wg mnie automatycznie. Chociaż ja pro forma pytałam właściciela lepszego psa o ten tytuł (zdarzyło mi się to, jak do tej pory, raz). I potem nie miałam problemów ze strony węgierskiej z uznaniem tego r.CAC= CAC.
Pzdr.

Posted

Zeliika napisał(a):
Czy placicie za wystawe teraz czy na miejscu? Tzn. czy o wysokosci oplaty decyduje termin zgloszenia czy termin platnosci (w dniu wystawy)?

akurat na ta wystawe jest podana wysokosc platnosci na miejcu - bodajze 55 eur zakazdego psa i 18 eur za weterany i szczeniaki

Posted

Zeliika napisał(a):
Czy placicie za wystawe teraz czy na miejscu? Tzn. czy o wysokosci oplaty decyduje termin zgloszenia czy termin platnosci (w dniu wystawy)?

Ewa o opłacie decyduje termin zgłoszenia = 5 Euro na wystawie

Posted

Kika napisał(a):
Zeliika napisał(a):

na ulotce sa podane ceny dla oplaty wnoszonej na wystawie !

Posted

Elitesse napisał(a):
Kika napisał(a):
Zeliika napisał(a):

na ulotce sa podane ceny dla oplaty wnoszonej na wystawie !

FAktycznie podaja że na wystawie 55 euro.
Na wystawie w Szilvasvarad była opłata uzalezniona od terminu zgłoszenia -plus 5 euro .Może tu będzie inaczej.

Posted

Trochę nie rozumiem Waszej dyskusji nt. płatności. Na ulotce jest bardzo jasno napisane, ile i kiedy płącimy!

- za zgłoszenia wysłane do 12.9.2005 r. - za I psa - 40 Euro, za następnego - 35 Euro, baby, szczeniaki, weterany - 15 Euro;

- za zgłoszenia wysłane po 12.9.2005 r. a przed 03.10.2005 r. - I pies - 50 Euro, za następne - 45 Euro, baby, szczeniaki i weterani - cena zostaje bez zmian = 15 Euro.

- za zgłoszenia wysłane po terminie lub w dniu wystawy: I pies - 55 Euro, następne - 50 Euro. Nie ma podwyższonej ceny dla klas baby, szczeniaków i weteranów, a więc można przyjąć, że ta cena dla psów w tych klasach pozostaje bez zmian.

Dla mnie to jest jasne i nie ma co o tym dyskutować. Niemniej radzę przelew (lub inny sposób płatności) zrealizować=dokonać przed datą wystawy. Bo może być taka sytuacja, że zgłoszenie wysłane np. w I terminie lecz nieopłacone, a na wystawie zażądają ceny "z dnia wystawy". Nie ma co ryzykować.
Pzdr.

Posted

Elitesse napisał(a):
Asiaczku na ulotce na czerwonym polu jest tez podana cena za baby szczenieta i weterany placone na wystawie - 18 eur

Elitesse - na ulotce , na ostatniej stronie, mam 2 czerwone pola:
I - A Masodik nevezesi hatarido utan illetve a helyszinen torteno...
II- BEI ZAHLUNG NACH DEM OFFIZIELLEN MELDESCHLUSS ODER AM VERANSTALTUNGSTAG:
FUR DEN ERSTERN HUND/KATALOG: 55 EURO, FUR JEDEN WEITEREN HUND OHNE KATALOG: 50 EURO.

I to wszystko. Nic nie mam o wyższej płatności za baby,szczeniaki i weteranów. No, chyba, że mamy inne ulotki. Ja swoja dostałam ok. 2 tygodnie temu na adres domowy.
pzdr. Joanna