Asiaczek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 króliczek napisał(a):Ja wam zaraz dam tak się naśmiewać z króliczka.O rzadnych różach nie ma mowy!!! 8) Oooo, jaka szkoda! To co KIKA będzie fotografować?! :o A Króliczek, pewnie tradycyjnie, będzie w bieli. Tyz piknie. Pzdr. Quote
Kika Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='króliczek']KIKA-będzie okazja pogadać i leczyć rany :wink: w którym hotelu zrobiłaś rezerwację? To trzeba obgadać! Rany się wyleczyły- mała blizna została 8) A te psychiczne odrobiłam wczoraj w Blansko w Czechach na specjalistycznej wystawie dalmasków - CAC w klasie championów na 5 suk w stawce :D Quote
Kika Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='Asiaczek'][quote name='króliczek']KIKA-będzie okazja pogadać i leczyć rany :wink: w którym hotelu zrobiłaś rezerwację? Asiaczek-obiecałam (jak dojadę i wrócę) stawkę basków ,a nie ciuszki w różowym kolorze.Zresztą powiedz jakie masz skojarzenie-róż +króliczek :wink: Jak to, jakie? Prawidłowe! :fadein: Pzdr. Nie można się nie zgodzić 8) Quote
Asiaczek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Chyba musimy skończyć rozmowę o różowościach, bo Króliczek dostanie szału i nas pogoni. Jak dla mnie temat "Króliczek w różu" uważam za zamknięty. :wink: Pzdr. Quote
króliczek Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Kika'][quote name='króliczek']KIKA-będzie okazja pogadać i leczyć rany :wink: w którym hotelu zrobiłaś rezerwację? To trzeba obgadać! Rany się wyleczyły- mała blizna została 8) A te psychiczne odrobiłam wczoraj w Blansko w Czechach na specjalistycznej wystawie dalmasków - CAC w klasie championów na 5 suk w stawce :D Mira-gratulacje.Mówiłam ,że we Lwowie była pomyłka :wink: Piknie ,trzymaj formę do TATA.Daj znać ,który penzion 8) Quote
króliczek Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Asiaczek']Chyba musimy skończyć rozmowę o różowościach, bo Króliczek dostanie szału i nas pogoni. Jak dla mnie temat "Króliczek w różu" uważam za zamknięty. :wink: Pzdr. ASIACZEK-przez tą dyskusję zaczynam rozważać zmianę kolorystyki :wink: Tak,że spoks.Jeszcze z moim poczuciem humoru wszystko OK. :D Quote
Bogarka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Asiaczek']Możesz jeszcze skontaktować się z Bogarką; ona ma dużą wiedzę nt. wystaw węgierskich (to tam mieszka). Pzdr. Niestety to nie jest moja wiedza :(: Jak podawalam tu jakies informacje tez sie musialam pytac w zwiazku albo na wegierskim forum. Szczerze mówiac do niedawna w ogóle nie sledzilam wystaw, wiec nie wiem czy w Tacie sie odbywaly. Quote
Elitesse Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Bogarko - do czego sluzy res.CAC na Wegrzech ? Quote
Asiaczek Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Króliczek - czekamy na zdjęcia z nowymi kreacjami, w nowych kolorach:)) Bogarka - rozumiem. Choć i tak masz nad nami przewagę, bo u nas mało kto zna język wegierski i nieraz jest ciężko dogadać się. Pzdr. Quote
dorotal Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Elitesse napisał(a):Bogarko - do czego sluzy res.CAC na Wegrzech ? Ja nie Bogarka, ale nie dawno ja o to samo Bogarke pytalam. r. CAC przechodzi w CAC jesli CAC dostal champion wegier Quote
Kika Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 dorotal napisał(a):Elitesse napisał(a):Bogarko - do czego sluzy res.CAC na Wegrzech ? Ja nie Bogarka, ale nie dawno ja o to samo Bogarke pytalam. r. CAC przechodzi w CAC jesli CAC dostal champion wegier O to ciekawe - nie wiedziałam o tym :o Pomyślna wiadomość - trzeba więc ustawiać się - jakby co - za championem Węgier :wink: Quote
Asiaczek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Kika - możesz ustawić się za mną; moje bliźniaki Farik + Felka mają Championaty Wegier :lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 dorotal napisał(a):Elitesse napisał(a):Bogarko - do czego sluzy res.CAC na Wegrzech ? Ja nie Bogarka, ale nie dawno ja o to samo Bogarke pytalam. r. CAC przechodzi w CAC jesli CAC dostal champion wegier dorotal co my bysmy bez ciebie zrobili ??? a to jakos automatycznie przechodzi czy trzeba gdzies zatwierdzac ? Quote
Asiaczek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Ja nie Dorotal, ale wg mnie automatycznie. Chociaż ja pro forma pytałam właściciela lepszego psa o ten tytuł (zdarzyło mi się to, jak do tej pory, raz). I potem nie miałam problemów ze strony węgierskiej z uznaniem tego r.CAC= CAC. Pzdr. Quote
Elitesse Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 to dobrze :) wole tak na wszelki wypadek wiedziec bo co prawda wegierskie championki sa klasy yhm sredniej no ale zawsze moze sie jakas pieknosc przytrafic :) Quote
Zeliika Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 Czy placicie za wystawe teraz czy na miejscu? Tzn. czy o wysokosci oplaty decyduje termin zgloszenia czy termin platnosci (w dniu wystawy)? Quote
Elitesse Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Zeliika napisał(a):Czy placicie za wystawe teraz czy na miejscu? Tzn. czy o wysokosci oplaty decyduje termin zgloszenia czy termin platnosci (w dniu wystawy)? akurat na ta wystawe jest podana wysokosc platnosci na miejcu - bodajze 55 eur zakazdego psa i 18 eur za weterany i szczeniaki Quote
Kika Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Zeliika napisał(a):Czy placicie za wystawe teraz czy na miejscu? Tzn. czy o wysokosci oplaty decyduje termin zgloszenia czy termin platnosci (w dniu wystawy)? Ewa o opłacie decyduje termin zgłoszenia = 5 Euro na wystawie Quote
Elitesse Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Kika napisał(a):Zeliika napisał(a):Czy placicie za wystawe teraz czy na miejscu? Tzn. czy o wysokosci oplaty decyduje termin zgloszenia czy termin platnosci (w dniu wystawy)? Ewa o opłacie decyduje termin zgłoszenia = 5 Euro na wystawie na ulotce sa podane ceny dla oplaty wnoszonej na wystawie ! Quote
Kika Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Elitesse napisał(a):Kika napisał(a):Zeliika napisał(a):Czy placicie za wystawe teraz czy na miejscu? Tzn. czy o wysokosci oplaty decyduje termin zgloszenia czy termin platnosci (w dniu wystawy)? Ewa o opłacie decyduje termin zgłoszenia = 5 Euro na wystawie na ulotce sa podane ceny dla oplaty wnoszonej na wystawie ! FAktycznie podaja że na wystawie 55 euro. Na wystawie w Szilvasvarad była opłata uzalezniona od terminu zgłoszenia -plus 5 euro .Może tu będzie inaczej. Quote
Asiaczek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Trochę nie rozumiem Waszej dyskusji nt. płatności. Na ulotce jest bardzo jasno napisane, ile i kiedy płącimy! - za zgłoszenia wysłane do 12.9.2005 r. - za I psa - 40 Euro, za następnego - 35 Euro, baby, szczeniaki, weterany - 15 Euro; - za zgłoszenia wysłane po 12.9.2005 r. a przed 03.10.2005 r. - I pies - 50 Euro, za następne - 45 Euro, baby, szczeniaki i weterani - cena zostaje bez zmian = 15 Euro. - za zgłoszenia wysłane po terminie lub w dniu wystawy: I pies - 55 Euro, następne - 50 Euro. Nie ma podwyższonej ceny dla klas baby, szczeniaków i weteranów, a więc można przyjąć, że ta cena dla psów w tych klasach pozostaje bez zmian. Dla mnie to jest jasne i nie ma co o tym dyskutować. Niemniej radzę przelew (lub inny sposób płatności) zrealizować=dokonać przed datą wystawy. Bo może być taka sytuacja, że zgłoszenie wysłane np. w I terminie lecz nieopłacone, a na wystawie zażądają ceny "z dnia wystawy". Nie ma co ryzykować. Pzdr. Quote
Elitesse Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Asiaczku na ulotce na czerwonym polu jest tez podana cena za baby szczenieta i weterany placone na wystawie - 18 eur Quote
Asiaczek Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Elitesse napisał(a):Asiaczku na ulotce na czerwonym polu jest tez podana cena za baby szczenieta i weterany placone na wystawie - 18 eur Elitesse - na ulotce , na ostatniej stronie, mam 2 czerwone pola: I - A Masodik nevezesi hatarido utan illetve a helyszinen torteno... II- BEI ZAHLUNG NACH DEM OFFIZIELLEN MELDESCHLUSS ODER AM VERANSTALTUNGSTAG: FUR DEN ERSTERN HUND/KATALOG: 55 EURO, FUR JEDEN WEITEREN HUND OHNE KATALOG: 50 EURO. I to wszystko. Nic nie mam o wyższej płatności za baby,szczeniaki i weteranów. No, chyba, że mamy inne ulotki. Ja swoja dostałam ok. 2 tygodnie temu na adres domowy. pzdr. Joanna Quote
Recommended Posts