króliczek Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 KIKA-może masz niezły pomysł :D Jeśli przetrawię cała tą sytułację z sędziną- zacznę przetrawiać dojazd.Jeśli coś wymyślę --zgłaszam :lol: Asiaczekmyślałam o czerwonej marynarce ,ale w niej mogę wyglądać mało oryginalnie :wink: Quote
Asiaczek Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Dobre! Jeszcze by Was pomylili... Pzdr. Quote
Elitesse Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Asiaczek napisał(a):Dobre! Jeszcze by Was pomylili... Pzdr. hihi ale róż tez ostatnio staje sie trendi :) niedlugo to kolorow zabraknie !! Quote
Asiaczek Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Rany boskie, Króliczek w różu... !!! Pzdr. Quote
króliczek Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 No,no :oink2: róż nie jest w końcu taki zły :wink: Quote
ofca Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Tak ostatnio zdecydowanie róż stał sie modny :wink: pozdrawiam iwona Quote
Natalia_W Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 witam :D Ja moze te wybiore sie na ta wystawke... :D Byl juz ktos na wystawie w tej miejscowosci?? Quote
Asiaczek Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 króliczek napisał(a):No,no :oink2: róż nie jest w końcu taki zły :wink: A róż jest pochodną od jakiego koloru? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 ofcaa napisał(a):Tak ostatnio zdecydowanie róż stał sie modny :wink: pozdrawiam iwona A na wystawach jakoś tego nie widać... :wink: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Natalia_W napisał(a):witam :D Ja moze te wybiore sie na ta wystawke... :D Byl juz ktos na wystawie w tej miejscowosci?? Byłam na wielu wystawach na Węgrzech, ale w tej miejscowości - nie. Pzdr. Quote
Elitesse Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Asiaczek napisał(a):Natalia_W napisał(a):witam :D Ja moze te wybiore sie na ta wystawke... :D Byl juz ktos na wystawie w tej miejscowosci?? Byłam na wielu wystawach na Węgrzech, ale w tej miejscowości - nie. Pzdr. a bo tam chyba pierwszy raz jest organizowana wystawa :) Quote
Asiaczek Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Możesz jeszcze skontaktować się z Bogarką; ona ma dużą wiedzę nt. wystaw węgierskich (to tam mieszka). Pzdr. Quote
króliczek Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 No ,dobra. :D Poszło.Zgłoszenie wysłane. Teraz szukam transportu.W ostateczności pojadę swoim samochodem i będę szukała kogoś do partycypowania w kosztach paliwa :evilbat: Quote
Asiaczek Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Króliczek, jak już tam będziesz i wrócisz cała happy, to - tradycyjnie - proszę o stawkę basków, OK? pzdr. Quote
ofca Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 witam ja nie jade,trzeba zbierać na krycie :wink: i odchowanie szczeniaczków :lol: Życze samych sukcesów na tej wystawie! pozdrawiam iwona Quote
Asiaczek Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='króliczek']Asiaczek masz załatwione :D Trzymam za słowo. Pzdr. Quote
Kika Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 króliczek napisał(a):No ,dobra. :D Poszło.Zgłoszenie wysłane. Teraz szukam transportu.W ostateczności pojadę swoim samochodem i będę szukała kogoś do partycypowania w kosztach paliwa :evilbat: Ta decyzja bardzo mi sie podoba :D Quote
Asiaczek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Szykujcie aparaty, bo chciałabym zobaczyć Króliczka w różowościach...! Mnie jakoś zawsze było pod górkę, gdy chodzi o Króliczka i zdjęcia Bulinka. W Estonii - lało, we Lwowie - robiłam zdjęcia moim baskom (pozowane) i przeszła mi ocena Sharpei'ów na ringu. Ale mam nadzieję, że do trzech razy sztuka i nasz współny wyjazd z Króliczkiem zaowocuje wreszcie pięknymi zdjęciami Bulina. Ale to chyba dopiero w przyszłym roku. :( Pzdr. Quote
matrix..... Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 nie chcę jeszcze zapeszać ale my też jedziemy do Tata, zorganizowanym busikiem :) Matrix i suczka greyka Sun, której właścicielką jest hodowczyni mojego psa. Quote
króliczek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 KIKA-będzie okazja pogadać i leczyć rany :wink: w którym hotelu zrobiłaś rezerwację? Asiaczek-obiecałam (jak dojadę i wrócę) stawkę basków ,a nie ciuszki w różowym kolorze.Zresztą powiedz jakie masz skojarzenie-róż +króliczek :wink: Quote
Kika Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='Asiaczek']Szykujcie aparaty, bo chciałabym zobaczyć Króliczka w różowościach...! Mnie jakoś zawsze było pod górkę, gdy chodzi o Króliczka i zdjęcia Bulinka. W Estonii - lało, we Lwowie - robiłam zdjęcia moim baskom (pozowane) i przeszła mi ocena Sharpei'ów na ringu. Ale mam nadzieję, że do trzech razy sztuka i nasz współny wyjazd z Króliczkiem zaowocuje wreszcie pięknymi zdjęciami Bulina. Ale to chyba dopiero w przyszłym roku. :( Pzdr. Ja tam - jeśli pojadę- aparat biorę i króliczka różowego :wink: na bank złapię w obiektyw :wink: Quote
króliczek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Ja wam zaraz dam tak się naśmiewać z króliczka.O żadnych różach nie ma mowy!!! 8) Quote
Asiaczek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 matrix..... napisał(a):nie chcę jeszcze zapeszać ale my też jedziemy do Tata, zorganizowanym busikiem :) Matrix i suczka greyka Sun, której właścicielką jest hodowczyni mojego psa. Wiemy i trzymamy kciuki. Wracajcie ze wstążeczkami, pucharami i czym tam jeszcze węgierska chata bogata. :D Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='króliczek']KIKA-będzie okazja pogadać i leczyć rany :wink: w którym hotelu zrobiłaś rezerwację? Asiaczek-obiecałam (jak dojadę i wrócę) stawkę basków ,a nie ciuszki w różowym kolorze.Zresztą powiedz jakie masz skojarzenie-róż +króliczek :wink: Jak to, jakie? Prawidłowe! :fadein: Pzdr. Quote
Recommended Posts