Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KIKA-może masz niezły pomysł :D Jeśli przetrawię cała tą sytułację z sędziną- zacznę przetrawiać dojazd.Jeśli coś wymyślę --zgłaszam :lol:
Asiaczekmyślałam o czerwonej marynarce ,ale w niej mogę wyglądać mało oryginalnie :wink:

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Natalia_W napisał(a):
witam :D
Ja moze te wybiore sie na ta wystawke... :D Byl juz ktos na wystawie w tej miejscowosci??

Byłam na wielu wystawach na Węgrzech, ale w tej miejscowości - nie.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Natalia_W napisał(a):
witam :D
Ja moze te wybiore sie na ta wystawke... :D Byl juz ktos na wystawie w tej miejscowosci??

Byłam na wielu wystawach na Węgrzech, ale w tej miejscowości - nie.
Pzdr.

a bo tam chyba pierwszy raz jest organizowana wystawa :)

Posted

króliczek napisał(a):
No ,dobra. :D Poszło.Zgłoszenie wysłane.
Teraz szukam transportu.W ostateczności pojadę swoim samochodem i będę szukała kogoś do partycypowania w kosztach paliwa :evilbat:

Ta decyzja bardzo mi sie podoba :D

Posted

Szykujcie aparaty, bo chciałabym zobaczyć Króliczka w różowościach...!

Mnie jakoś zawsze było pod górkę, gdy chodzi o Króliczka i zdjęcia Bulinka. W Estonii - lało, we Lwowie - robiłam zdjęcia moim baskom (pozowane) i przeszła mi ocena Sharpei'ów na ringu. Ale mam nadzieję, że do trzech razy sztuka i nasz współny wyjazd z Króliczkiem zaowocuje wreszcie pięknymi zdjęciami Bulina. Ale to chyba dopiero w przyszłym roku. :(
Pzdr.

Posted

KIKA-będzie okazja pogadać i leczyć rany :wink:
w którym hotelu zrobiłaś rezerwację?
Asiaczek-obiecałam (jak dojadę i wrócę) stawkę basków ,a nie ciuszki w różowym kolorze.Zresztą powiedz jakie masz skojarzenie-róż +króliczek :wink:

Posted

[quote name='Asiaczek']Szykujcie aparaty, bo chciałabym zobaczyć Króliczka w różowościach...!

Mnie jakoś zawsze było pod górkę, gdy chodzi o Króliczka i zdjęcia Bulinka. W Estonii - lało, we Lwowie - robiłam zdjęcia moim baskom (pozowane) i przeszła mi ocena Sharpei'ów na ringu. Ale mam nadzieję, że do trzech razy sztuka i nasz współny wyjazd z Króliczkiem zaowocuje wreszcie pięknymi zdjęciami Bulina. Ale to chyba dopiero w przyszłym roku. :(
Pzdr.

Ja tam - jeśli pojadę- aparat biorę i króliczka różowego :wink: na bank złapię w obiektyw :wink:

Posted

matrix..... napisał(a):
nie chcę jeszcze zapeszać ale my też jedziemy do Tata, zorganizowanym busikiem :) Matrix i suczka greyka Sun, której właścicielką jest hodowczyni mojego psa.

Wiemy i trzymamy kciuki. Wracajcie ze wstążeczkami, pucharami i czym tam jeszcze węgierska chata bogata. :D
Pzdr.

Posted

[quote name='króliczek']KIKA-będzie okazja pogadać i leczyć rany :wink:
w którym hotelu zrobiłaś rezerwację?
Asiaczek-obiecałam (jak dojadę i wrócę) stawkę basków ,a nie ciuszki w różowym kolorze.Zresztą powiedz jakie masz skojarzenie-róż +króliczek :wink:
Jak to, jakie? Prawidłowe! :fadein:
Pzdr.