PSYLLA Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='ofcaa']witam poprosze o sedziów alaskanów i samoyedów bo mi sie nie chce ich stronka od dwoch dni otworzyć.dzieki pozdrawiam iwona sobota - alaskan malamute, samoyed - Gellen Tibor (H) niedziela - alaskan malamute, samoyed - Zeidl József(H) Quote
Elitesse Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 a moze jednak sie skusze na ta wystawe ?? Quote
Kika Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Zeliika']Smutny rachunek .... dziwi mnie to o tyle, ze zawsze przy podwojnych wystawach jest znizka, gdy zglasza sie na dwie... Kika a Ty sie wybierasz? Nam w zasadzie wystarcza już wystawa CAC, ale kto wie, czy nie pojedziemy - może skończymy Ch HU. W ubiegłym roku Budapeszt był sympatyczny. Quote
Asiaczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Ale ta wystawa będzie w m. Tata, a nie w Budapeszcie. Ja bardzo żałuję, że nie pojadę, mówi się trudno. pzdr. Quote
Kika Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Asiaczek napisał(a):Ale ta wystawa będzie w m. Tata, a nie w Budapeszcie. Ja bardzo żałuję, że nie pojadę, mówi się trudno. pzdr. Wiem Joasiu,że w Tata, ale jakoś tak sie utarło ,że to budapesztańska wystawa :wink: Quote
Asiaczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 OK. Obawiałam się, że nie jesteś zorientowana, co do zmiany miejsca i terminu, Kika. I to dlatego mój post. Pzdr. Quote
dorotal Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Zeliika zmien nazwe z Budapeszt 22-23 na Tata 29-30 Quote
matrix..... Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Bardzo proszę mógłby mi ktoś podać sędziów na charty na oba dni? Miałem już gdzieś ale nie potrafię odnależć, te nazwiska chyba mi nic nie mówiły ... Quote
Asiaczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 matrix..... napisał(a):Bardzo proszę mógłby mi ktoś podać sędziów na charty na oba dni? Miałem już gdzieś ale nie potrafię odnależć, te nazwiska chyba mi nic nie mówiły ... I dzień - Revaz KHOMASURIDZE/Rosja II dzień - Peter HARSANYI/Węgry. Pzdr. Quote
matrix..... Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Asiaczek napisał(a):matrix..... napisał(a):Bardzo proszę mógłby mi ktoś podać sędziów na charty na oba dni? Miałem już gdzieś ale nie potrafię odnależć, te nazwiska chyba mi nic nie mówiły ... I dzień - Revaz KHOMASURIDZE/Rosja II dzień - Peter HARSANYI/Węgry. Pzdr. Asiaczek dziękuję bardzo i pytanie do bywalców na węgierskich wystawach czy znacie tych sędziów? Quote
Asiaczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 dorotal napisał(a):Zeliika zmien nazwe z Budapeszt 22-23 na Tata 29-30 Tak, tak. Zrób to, bo tytuł topiku jest mylący. Pzdr. Quote
króliczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Czy mnie słuchajcie oczy nie mylą??? :o Na dwóch wystawach ma moją rasę sędziować ta sama sędzina-Bandhi Palne- Hungary(nota bene sędziowała mnie we Lwowie :wink: )Sama nie wiem co o tym myśleć.Z jednej strony to chciałabym pojechać ,z drugiej natomiast 2 x ta sama baba i do tego tubylec.Już sama nie wiem ,co robić.Co robić?? Quote
matrix..... Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Króliczek to musi być jakaś pomyłka :( Quote
karenina Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 A ja nie mam pewnosci, czy to aby pomyłka. Zwłaszcza, ze pierwszego dnia ras do oceny ten sedzia ma wiecej, a drugiego juz pomniejszona ilosc..I róznica o jedna rase.. Ja bede w Kec za tydzien, i bede zgłaszała nas na Tata, więc moge dopytac o tą sprawe. Generalnie, jesli ktoś jeszcze ma pytania jakieś , to postaram sie dowiedziec :) Quote
Asiaczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Według ulotki otrzymanej z Węgier Króliczek ma na 2 dni tę samą sędzinę - Banhidi Palne z Węgier. Albo świadome zagranie Węgrów, albo niedopatrzenie. Nie wiem. Pzdr. Quote
karenina Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Wiec i ja na podstawie tej samej ulotki mówie ze to nie pomyłka. Quote
Kika Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Asiaczek napisał(a):Według ulotki otrzymanej z Węgier Króliczek ma na 2 dni tę samą sędzinę - Banhidi Palne z Węgier. Albo świadome zagranie Węgrów, albo niedopatrzenie. Nie wiem. Pzdr. A może to dobra wiadomość? Jak się mały podobał jej we Lwowie , to i tu będzie powtórka. W celu uzyskania CH HU - trzeba 4 CAC od 3 sędziów, wieć może się powtórzyć sędzia.A CACIB juz tylko jeden z Wegier wystawrczy 8) Quote
Asiaczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Co Ty na to , Króliczku? Zdecydujesz się? Kika ma rację! Jeżeli Bulinek spodobał się we Lwowie, to może warto zaryzykować? Pzdr. Quote
króliczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Oj dziewczyny, :roll: a co miał się nie podobać.Był ktoś kto mógłby spodobać się bardziej ?:wink: Sędzina B. Palne nie miała mu nic do zarzucenia ale czy była nim zachwycona?sama nie wiem... Poza tym zamiast dwóch szans na CACIB robi się tylko jedna. Dowiedz sięKareninaczy to aby napewno nie jest pomyłka :wink: Quote
Zeliika Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 dorotal napisał(a):Zeliika zmien nazwe z Budapeszt 22-23 na Tata 29-30 Juz zmienilam. Nie wiedzialam, ze moge edytowac tytul calego topicu, myslalam, ze tylko tresc postu, juz dawno bym to zrobila. :oops: Quote
karenina Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 króliczek, obiecuje, ze postam sie dowiedziec przy zgłaszaniu moich. Quote
Asiaczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Zeliika - wszyscy się uczymy. Sama zobacz, ile osób juz teraz wie, że tytuł topiku też można zmieniać. :lol: Pzdr. Quote
króliczek Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 KARENINA-bardzo Ci z góry dziękuję. :D Quote
Kika Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 króliczek napisał(a):Oj dziewczyny, :roll: a co miał się nie podobać.Był ktoś kto mógłby spodobać się bardziej ?:wink: Sędzina B. Palne nie miała mu nic do zarzucenia ale czy była nim zachwycona?sama nie wiem... Poza tym zamiast dwóch szans na CACIB robi się tylko jedna. W ubiegłym roku w Budapeszcie były 2 psy i 1 suka 8) A niby czemu jedna szansa na CACIB? Ubierzesz się inaczej w drugi dzień i już :wink: Quote
Asiaczek Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Kika - dobry pomysł! Króliczek - skorzystaj z podpowiedzi, na pewno coś tam w szafie znajdziesz: raz na biało, raz na czerwono(!!!) i będzie OK. Pzdr. Quote
Recommended Posts