Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ofcaa']witam
poprosze o sedziów alaskanów i samoyedów bo mi sie nie chce ich stronka od dwoch dni otworzyć.dzieki
pozdrawiam iwona

sobota - alaskan malamute, samoyed - Gellen Tibor (H)
niedziela - alaskan malamute, samoyed - Zeidl József(H)

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zeliika']Smutny rachunek .... dziwi mnie to o tyle, ze zawsze przy podwojnych wystawach jest znizka, gdy zglasza sie na dwie...

Kika a Ty sie wybierasz?

Nam w zasadzie wystarcza już wystawa CAC, ale kto wie, czy nie pojedziemy - może skończymy Ch HU.

W ubiegłym roku Budapeszt był sympatyczny.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale ta wystawa będzie w m. Tata, a nie w Budapeszcie.
Ja bardzo żałuję, że nie pojadę, mówi się trudno.
pzdr.

Wiem Joasiu,że w Tata, ale jakoś tak sie utarło ,że to budapesztańska wystawa :wink:

Posted

matrix..... napisał(a):
Bardzo proszę mógłby mi ktoś podać sędziów na charty na oba dni? Miałem już gdzieś ale nie potrafię odnależć, te nazwiska chyba mi nic nie mówiły ...

I dzień - Revaz KHOMASURIDZE/Rosja
II dzień - Peter HARSANYI/Węgry.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
matrix..... napisał(a):
Bardzo proszę mógłby mi ktoś podać sędziów na charty na oba dni? Miałem już gdzieś ale nie potrafię odnależć, te nazwiska chyba mi nic nie mówiły ...

I dzień - Revaz KHOMASURIDZE/Rosja
II dzień - Peter HARSANYI/Węgry.
Pzdr.

Asiaczek dziękuję bardzo i pytanie do bywalców na węgierskich wystawach czy znacie tych sędziów?

Posted

Czy mnie słuchajcie oczy nie mylą??? :o Na dwóch wystawach ma moją rasę sędziować ta sama sędzina-Bandhi Palne- Hungary(nota bene sędziowała mnie we Lwowie :wink: )Sama nie wiem co o tym myśleć.Z jednej strony to chciałabym pojechać ,z drugiej natomiast 2 x ta sama baba i do tego tubylec.Już sama nie wiem ,co robić.Co robić??

Posted

A ja nie mam pewnosci, czy to aby pomyłka. Zwłaszcza, ze pierwszego dnia ras do oceny ten sedzia ma wiecej, a drugiego juz pomniejszona ilosc..I róznica o jedna rase.. Ja bede w Kec za tydzien, i bede zgłaszała nas na Tata, więc moge dopytac o tą sprawe. Generalnie, jesli ktoś jeszcze ma pytania jakieś , to postaram sie dowiedziec :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Według ulotki otrzymanej z Węgier Króliczek ma na 2 dni tę samą sędzinę - Banhidi Palne z Węgier. Albo świadome zagranie Węgrów, albo niedopatrzenie. Nie wiem.
Pzdr.

A może to dobra wiadomość? Jak się mały podobał jej we Lwowie , to i tu będzie powtórka. W celu uzyskania CH HU - trzeba 4 CAC od 3 sędziów, wieć może się powtórzyć sędzia.A CACIB juz tylko jeden z Wegier wystawrczy 8)

Posted

Oj dziewczyny, :roll: a co miał się nie podobać.Był ktoś kto mógłby spodobać się bardziej ?:wink:
Sędzina B. Palne nie miała mu nic do zarzucenia ale czy była nim zachwycona?sama nie wiem...
Poza tym zamiast dwóch szans na CACIB robi się tylko jedna.
Dowiedz sięKareninaczy to aby napewno nie jest pomyłka :wink:

Posted

dorotal napisał(a):
Zeliika zmien nazwe z Budapeszt 22-23 na Tata 29-30

Juz zmienilam. Nie wiedzialam, ze moge edytowac tytul calego topicu, myslalam, ze tylko tresc postu, juz dawno bym to zrobila. :oops:

Posted

króliczek napisał(a):
Oj dziewczyny, :roll: a co miał się nie podobać.Był ktoś kto mógłby spodobać się bardziej ?:wink:
Sędzina B. Palne nie miała mu nic do zarzucenia ale czy była nim zachwycona?sama nie wiem...
Poza tym zamiast dwóch szans na CACIB robi się tylko jedna.

W ubiegłym roku w Budapeszcie były 2 psy i 1 suka 8)
A niby czemu jedna szansa na CACIB? Ubierzesz się inaczej w drugi dzień i już :wink: