Asiaczek Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Ale nie przesadzajcie z tą "otoczką", OK? Bo nie zdążycie na wystawę:)) Pzdr. Quote
matrix..... Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Wiadomo już coś na temat proponowanej obsady sędziowskiej? Quote
Martyna Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 bede kombinowac - oj mnie korci :-)))) hmmm wszytsko zalezy od stanu suczyska :-))) :D moze zrobi mi niepodzianke i zastane w full sierci :-))) ??? taaaa.... Quote
matrix..... Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Od Bogarki dowiedziałem się, że charty ma oceniać w sobotę Revaz Komasuridze - Gruzin, a w niedzielę Peter Harsanyi - Węgier, czy zna ktoś z Was tego pierwszego sędziego? Quote
Kika Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Bogarka a jesteś w stanie dowiedzieć się kto będzie sędziował dalmatyńczyki? Ubiegłoroczna wystawa jesienna była dla nas sukcesem- może go powtórzymy? Quote
matrix..... Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Kika zapytam Bogarkę na gg kto ocenia dalmatyńczyki jak coś będę wiedział to dam znać Quote
Kika Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 matrix..... napisał(a):Kika zapytam Bogarkę na gg kto ocenia dalmatyńczyki jak coś będę wiedział to dam znać Super! Wybierasz sie? Quote
matrix..... Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 chyba już śpi bo się nie odzywa. Chcemy pojechać w więcej osób busem z chartami. Jakbym załapał cacib to w przyszłym roku tylko jeden obojętnie z jakiego kraju i mielibyśmy interka w domu :D Quote
Noelani Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Czy wiadomo juz kto bedzie sedziowal owczarki szkockie? Quote
Kika Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 matrix..... napisał(a):chyba już śpi bo się nie odzywa. Chcemy pojechać w więcej osób busem z chartami. Jakbym załapał cacib to w przyszłym roku tylko jeden obojętnie z jakiego kraju i mielibyśmy interka w domu :D My w tym roku walczymy o intera - brak jednego CACIB-a , mam nadzieję,że skończymy. A Budapeszt jest istotny do skończenia ich championatu - tylko jeden wniosek i to akurat po 10.10, bo w takim terminie był pierwszy wniosek. Quote
matrix..... Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 To Kika musisz koniecznie jechać, dostałem wiadomośc na gg, że jutro będzie dzwoniła do związku i zapyta. Myśmy z Matrixem w tym roku rozpoczęli zbieranie cacibów do intera. Quote
Kika Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 matrix..... napisał(a):To Kika musisz koniecznie jechać, dostałem wiadomośc na gg, że jutro będzie dzwoniła do związku i zapyta. Myśmy z Matrixem w tym roku rozpoczęli zbieranie cacibów do intera. I tak trzymać proszę :D Quote
Gosia & c.o. Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 A ja bardzo ładnie prosze o sędziów na posokowce bawarskie :) Z góry dziekuje Gosia Quote
Agappe Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 a ja poprosze o sędziów na akity... będę bardzo wdzieczna :) Quote
kaukazy Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Bardzo Proszę o sędziego od kaukazów Dzięki Quote
Ziemniak Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Agappe napisał(a):a ja poprosze o sędziów na akity... będę bardzo wdzieczna :) I dzien: Tibor Gellen (H) II dzien: Jozsef Zeidl (H) Quote
dorotal Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='Kika']Pierwszy termin mija 05.09.2005 z informacji na stronie wegierskiego zwiazku to 1 termin mija 12.09 http://www.kennelclub.hu/oldalak/dok/cacib_2005_tata_pdf.pdf Quote
Kika Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='dorotal'][quote name='Kika']Pierwszy termin mija 05.09.2005 z informacji na stronie wegierskiego zwiazku to 1 termin mija 12.09 http://www.kennelclub.hu/oldalak/dok/cacib_2005_tata_pdf.pdf To coś się od wczoraj zmieniło i na dodatek pojawiły się szczegółowe informacje , które nie chcą mi się otwierać do końca. Jak możecie odczytajcie mi sędziów na dalmaśki. Quote
dorotal Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Mi tez nie chcialo sie otwierac. jak zapisalam na dysk i z dysku otworzylam to moglam przeczytac 1 dzien Moa Persson ze Szwecji 2 dzien Sirik z Izraela Quote
Kika Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='dorotal']Mi tez nie chcialo sie otwierac. jak zapisalam na dysk i z dysku otworzylam to moglam przeczytac 1 dzien Moa Persson ze Szwecji 2 dzien Sirik z Izraela dorotal dziękuję za pomoc. Ja dokładnie też tak zrobiłam i już też przeczytałam.Ale mamy skład :o Quote
baba Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 no juszsz całkiem gupia jestem......... to jak powysyłać te zgłoszenia??? plisssssss!!! bo ja prosta baba jestem..............faxem? mailem? Quote
Kika Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 baba napisał(a):no juszsz całkiem gupia jestem......... to jak powysyłać te zgłoszenia??? plisssssss!!! bo ja prosta baba jestem..............faxem? mailem? najlepiej to wsadź w kopertę i pocztą wyślij - poleconym.Jeszcze w pierwszym terminie, bo od tego jest uzależniona opłata za wystawę. Quote
Recommended Posts