DCP_domowy Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 a ja jak zwykle proszę o briardy :modla: Quote
Natalia_W Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 BŁAGAM O SZNAUCERKI MINIATUROWE PIEPRZ I SÓL ORAZ LHASA APSO!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Quote
króliczek Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Wróciliśmy z TATA-nareszcie :D Mamy też sukcesy -mój NOBIS Jogi-pei zdobył: I dnia -res.CAC,res.CACIB IIdnia -CAC,CACIB,BOB -odegrał się chłopak za rezerwę z I dnia :wink:(stawka taka sama + jeszcze jeden dodatkowy pies w kl Championów) 8) Quote
carotina Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Króliczek gratulacje :D i prosze o shih-tzu :oops: :P Quote
Noelani Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 My tez spieszymy sie pochwalic wynikami :D Moja Nesia w pierwszy dzien otrzymala CAC, CACIB i BOB a pozniej 2 lokate na BOG. W drugi dzien natomiast CAC, CACIB, BOB i na grupie byla 3 :D Szok w trampkach :o :angel: A to jedna fotka z ringu honorowego, swiecej niestety nie posiadam ;) Quote
dorotal Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Buldog francuski - Leos - w sobote CAC, r.CACIB, w niedziele CAC King - Vidor - sobota - CACJ, BOB, niedziela - CACJ Quote
dorotal Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 DCP_domowy napisał(a):a ja jak zwykle proszę o briardy :modla: Briard sobota psy mlodziez FYN OF CLAIRE DEL DESPERADO KETTELE CASTOR uzytkowa GUIDO Z PSARSKIEGO SIOLA ORTON Z PIERWSZEJ LIGI champion CILLIAN EMINANTIA SIBRA Suki mlodziez FAYE OF CLAIRE DEL DESPERADO KETTELE CARMEN posrednia SIKSI Z PIERWSZEJ LIGI otwarta ELLIS GOLDI'S FILIA "FEE" MASQUERADE ZIGI MORAVIA CAMPONELLA champion ATHEE ANAO NACAMBEL DESIRE BOHEMIA ELITE Briard niedziela psy mlodziez FYN OF CLAIRE DEL DESPERADO otwarta LISTEN TO ME MORAVIA COMPANELLA uzytkowa ORTON Z PIERWSZEJ LIGI champion CILLIAN EMINANTIA SIBRA Suki mlodziez ELISHA DEL DESPERADO posrednia SIKSI Z PIERWSZEJ LIGI otwarta ELLIS GOLDI'S FILIA "FEE" champion ATHEE ANAO NACAMBEL Quote
Asiaczek Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Dorotal, Noelani, Króliczek i Matrix - ogromne gratulacje!!! Wyjazd udał Wam się wspaniale!!! A teraz czekamy na dokładną relację z trasy, wystawy, wrażenia, emocje, konkurencja itp. No i - zgodnie z niezapisaną umową - wszystko o baskach!:)) Pzdr. Quote
Kika Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 No kochani , ale daliście popis!!!!!!!!!!!!Gratuluję !!!!!! Oj, tym bardziej mi żal, że nas tam nie było :cry: Quote
DCP_domowy Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Dorotal dzięki za stawki Briardów :multi: Gratulacje dla :terazpol: do pełni szczęścia informacyjnego brak mi tylko wyników naszych Briardów , jak poszło Ortonowi i Siksi? Quote
Justuss Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 OGROMNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH, KTÓRZY PODBILI WĘGIERSKIE RINGI -BRAVO :laola: :klacz: :klacz: :klacz: I mam taka małą prosbę-jak ktoś znajdzie chwilke czasu to prosiła bym o stawke STAFIKÓW i AMSTAFÓW :) :) Pozdrawiam :D Quote
PSYLLA Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Ogromne brawa dla wszystkich piesków dzielnie walczących w Tata :D I oczywiście bardzo proszę o stawkę posokowców bawarskich (bajor hegyi vereb) + sędziów :) Quote
dorotal Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 PSYLLA napisał(a):Ogromne brawa dla wszystkich piesków dzielnie walczących w Tata :D I oczywiście bardzo proszę o stawkę posokowców bawarskich (bajor hegyi vereb) + sędziów :) sobota sedzia Borsfai Csaba (Wegry) niedziela sedzia Zafra Sirik (Izrael) Taka sama stawka w dwa dni Pies uzytkowa CZAR PONOWA champion ARON PONOWA suki mlodziez CARA Z KOBARCA posrednia VICE VERSA HAZBA champion DORA ZACHELMIANKA na 5 psow 4 z polski Quote
dorotal Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Zeliika napisał(a):Trzymam za Was kciuki i rozgladajcie sie prosze za ulotkami / informacjami na temat Cacibowej wystawy w Budapeszczie na przelomie stycznia i lutego :) Z tego co widzialam byly ulotki o grudniowym Derby i Champion w Budapeszcie i austriackich wystawach( Graz). Nie widzialam ulotki o tej wystawie. Quote
dorotal Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 carotina napisał(a):Króliczek gratulacje :D i prosze o shih-tzu :oops: :P Sobota pies posrednia QUINY BOHEMIA ACRO SAFFRON SHERHY CAPITAN BLACK otwarta NINO FORM KIMBERLY'S HELL suki mlodziez SOLARIS AVIS LITTLE PRINCESS posrednia HARMONY'S SUNSHINE VON PING-TING-SCHAN champion DILEMMA-SOUND OF MUSIC - z Polski PAT-TATA KIKI HALLE niedziela pies posrednia QUINY BOHEMIA ACRO SAFFRON SHERHY CAPITAN BLACK otwarta NINO FORM KIMBERLY'S HELL suki mlodziez KATI-HAZI HUNCUT ANGELIKA SOLARIS AVIS LITTLE PRINCESS posrednia HARMONY'S SUNSHINE VON PING-TING-SCHAN champion DILEMMA-SOUND OF MUSIC - z Polski PAT-TATA KIKI HALLE Quote
dorotal Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Nitencja napisał(a):Gratulacje dla wszystkich podbijajcych Tate.. :) A ja moge prosic o welh terriery ?? :D sobota psy posrednia HERAPUSZTAI BORZAS OKI MATRANENSIS DREADFUL DOODLEY suki mlodziez BARANYTILOSI ENGI SEUSO BLONDIE posrednia HOD-CSILLAG DONNA niedziela psy posrednia HERAPUSZTAI BORZAS OKI MATRANENSIS DREADFUL DOODLEY suki mlodziez BARANYTILOSI ENGI MATRANENSIS EAGER BEAVER SEUSO BLONDIE posrednia HOD-CSILLAG DONNA Quote
dorotal Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Lhasa apso to samo w dwa dni psy mlodziez SHAMBALA EL TAMERLAN posrednia BASTERBERRI BLINTIX otwarta TITLING BRUCE WILLYS suki posrednia SAYONARA CO-CO CHANEL otwarta UTTAMAH AGATA LUX champion PEDRA PRECIOSA AGATA Quote
dorotal Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 an3czka napisał(a):czy moge prosic o stawki weimarow? Byly dwa rodzaje. podejrzewam ze krotko- i dlugowlose sobota kurzhaarig psy mlodziez LEANDER VON SCHATTENAUGEN otwarta KASTOR BUDAFA suki mlodziez EMPIRE JOSEPHINE IMERIUM STAR posrednia ELBA DOBRY TEREN champion URANIA V. SCHATTENAUGEN langhaarig suka otwarta WERA VOM FORST niedziela kurzhaarig psy mlodziez BASKO VOM TRENDELBURG suki mlodziez EMPIRE JOSEPHINE IMERIUM STAR posrednia ELBA DOBRY TEREN champion KISS-KIDS EUGENIE-MYRA Quote
Recommended Posts