Asiaczek Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 A może ta hodowczyni z Wegier wycofała jednego swojego psiaka? Albo jedno Twoje zgłoszenie nie doszło? OBY NIE!!!! Pzdr. Quote
króliczek Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Masz Doroto podpisany ten e-mail od MEOE??Jeśli tak ,to go wydrukuj i użyj w razie czego jako potwierdzenia.Jeśli masz jednak obawy co do jazdy " w ciemno"- proponuję zadzwonić i dowiedzieć się już bezpośrednio.Może Asiaczek ma rację pisząc ,że Twoja znajoma mogła wycofać jednego psa w ostatniej chwili -przecież różne rzeczy się zdarzają .Nie martw się na zapas .Wszystko będzie dobrze :D Quote
dorotal Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Taka byla odpowiedz Dear Madam, These dogs are registered: King Charles Spaniel FELLIS Z CEREKVICKE STRANE VIDOR KING DE LA BACSKA According to the list only 3-3 dogs are registered for both days. We have already sent out the confirmations, so you should have received them. Best regards, MEOE -------Original Message------- From: DOROTA ŁĘDZEWICZ Date: 10/25/05 19:40:19 To: MEOE Hungarian Kennel Club Subject: Re: Tata 29.10.2005 hello My friends from Poland got information about registration in Tata, but I haven't it. My friend Erika Molnar - breeder from Hungary tell me that "Hello Dorota, I also take 2 kings, but I'll go on Sunday. Which day will you go? I've heard, that both of days will be 3-3 kings. Best regards. Erika" king charles spaniels: 2 mine + 2 Erika = 4 kings something is wrong. I send registration to 2x CACIB: 2 king charles spaniels can you check are my dogs registered to both shows in Tata? King Charles Spaniel FELLIS Z CEREKVICKE STRANE VIDOR KING DE LA BACSKA best regards Dorota Ledzewicz Jak dla mnie to odpowiedz jest twierdzaca. Ale bede ze soba miala wydrukowane maile od nich Quote
Noelani Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 A ja od dwoch tygodni probuje sie dowiedziec o ktorej godzinie sedziowane sa collie smooth i od dwoch tygodni jestem przez nich ignorowana :cry: Quote
króliczek Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Oczywiście ,że w/g tego e-maila Twoje psy DOROTO są przyjęte.Jednak na wszelki wypadek wydrukuj i zabież ze sobą tą odpowiedż.W moich korespondencjach z MEOE był jeszcze podpis:Brigitta Gyimesi :D Quote
króliczek Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Noelani napisał(a):A ja od dwoch tygodni probuje sie dowiedziec o ktorej godzinie sedziowane sa collie smooth i od dwoch tygodni jestem przez nich ignorowana :cry: No cóż ,czasem tak bywa .Ja teraz też wysałam e-mail , o którego napisanie zostałam poproszona i również czekam na odpowiedz.Poprzednie odpowiedzi przychodziły w ciągu zaledwie jednego dnia ,teraz mineło ponad cztery .I nic .Cisza :( Quote
dorotal Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Ja juz nie licze zeby cos z wegier przyszlo poczta. dzisiaj dostalam potwierdzenia na Prage 13.11.2005 Quote
karenina Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Dorotal, ja potwierdzenie dostałam wczoraj wieczorem. Z tego co pytałam innych ktorzy jada to wegrzy wysyłali potwierdzenia przez ponad tydzien( sa rozne daty na pieczątce pocztowej) Quote
Noelani Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Noelani napisał(a):A ja od dwoch tygodni probuje sie dowiedziec o ktorej godzinie sedziowane sa collie smooth i od dwoch tygodni jestem przez nich ignorowana :cry: No! Ponarzekalam sobie i od razu odpisali 8) Telepatia czy co? :lol: Quote
Kika Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 A nam jest bardzo smutno :cry: :cry: , bo nie możemy pojechać- Bafiśka na psa wystawowego za nic nie wygląda po ostatnich sensacjach z sierścia(uczulenie po pyłku takiego chwasta z Paninej uprawy :oops: poszedł w świat)) i wygłupiać sie nie będziemy :cry: Będę więc o Was wszystkich myśleć i trzymac kciuki. Baaaaaardzo mi żal,że nie pojadę. Króliczku masz rezerwację na swojej skrzynce.Jakby coś nie doszło to szybko alarmuj! Quote
króliczek Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Wszystko doszło :D Dziękuję . Tak mi smutno ,że nie jedziesz :( Myślałam ,że Bafiśka na dobre obrośnie a pamiatka po uczuleniu będzie zastąpiona pięknym pucharem. Może będziemy miały okazję spotkać się w Trencinie ,wtedy postawię obiecanego drinka :D Quote
Kika Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 króliczek napisał(a):Wszystko doszło :D Dziękuję . Tak mi smutno ,że nie jedziesz :( Myślałam ,że Bafiśka na dobre obrośnie a pamiatka po uczuleniu będzie zastąpiona pięknym pucharem. Może będziemy miały okazję spotkać się w Trencinie ,wtedy postawię obiecanego drinka :D Muszę jakoś przeżyć ten wolny czas inaczej, a miał być od jutra urlop :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: w ciepłych krajach :wink: Quote
Asdf Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 buuu ja pisalam, pisalam i nic :( do zobaczenia na wystawie zycze wszystkim powodzenia Quote
basia Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Trzymam za wszystkich kciuki. Nie tylko dogomaniaków ale w ogóle wszystkich polaków na wystawie. Dajcie jak najszybciej znać jak poszło :D Matrix, a ty w szczególności daj znać :wink: Quote
Asiaczek Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 No więc tak: - jazda ma być szybka, ale ostrożna (bez ułańskich szarż!), - pogoda cudowna, - ringi takie, jak chcecie, - konkurencja bez kondycji, - sędziowie kompetentni, - dużo pucharów i sznureczków, - aparaty cyfrowe sprawne - hotel piekny, w zieleni i gościnny.I tak jak zawsze - mocno trzymamy kciuki! Pzdr. Quote
Zeliika Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 Trzymam za Was kciuki i rozgladajcie sie prosze za ulotkami / informacjami na temat Cacibowej wystawy w Budapeszczie na przelomie stycznia i lutego :) Quote
góral Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Gratulacje dla Matrixa dostał dzisiaj cac, cacib i bob :D :P :D Quote
basia Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 góral, nie gadaj!!!!!!! :o To rewelacyjnie :angel: Jutro pewnie powtórka :lol: Quote
AnkaW Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Matrix wielkie gratulacje :laola: i :kciuki: za jutrzejszy dzień :BIG: :drinking: Quote
flashka-g Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 To sukcesy polskich husky sobota Shapali de Ciukci - 2 ex.- od Artik i Shapali Dustin Sądeckie Pieszczochy 2 ex. - od Roon7 Snowy Grove`s BLISFULL BROWNIE 1 ex,CAC, CACIB, BOB - od Miśki niedziela Shapali de Ciukci 1 ex.CAC, res.CACIB Dustin Sądeckie Pieszcochy 1 CAC Snowy Groves Blisfull Brownie 1 ex. CAC res.CACIB bardzoooo gratuluje:* Quote
Atik Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Gratulujemy i prosimy o stawki bokserów żółtych i pręgowanych z dwóch dni :D Quote
góral Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Matrix dzisiaj ponownie odniósł sukces, dostał CAC i CACIB :D :P :D Quote
Nitencja Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Gratulacje dla wszystkich podbijajcych Tate.. :) A ja moge prosic o welh terriery ?? :D Quote
Recommended Posts