Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lara']nie przesadajcie z tym zimnem na Wegrzech! :lol: O tej porze jest tam pieknie i dosc cieplo, z 15 stopni bedziejaknie wiecej, dla pieskow to najlepsza temperatura :D Nie panikujcie :D :wink:
I piknikujcie sobie fajnie, zazdroszcze Wam bo ja niestety nie jade :cry:
LARA nikt nie panikuje,ja tylko deszczu się boję ,bo króliczki są z cukru :wink:

Posted

[quote name='kaska']http://www.weather.com/activities/other/other/weather/tenday.html?locid=HUXX0002&from=search_10day

prognoza pogody dla Budapesztu na 10 najblizszych dni

Dzięki KASKA za ten link .Co prawda wcześniejszy mój entuzjazm ostudził się na dobre ,ale przynajmniej wiem ,że parasol na tę wyprawę jest obowiązkowy.Na stopniach Farenheita się nie znam ,ale obrazki mówią same za siebie :cry:

Posted

Ja to chyba czarownica jakaś jestem.Wykrakałam ten deszcz na prognozie pogody ,czy co?? Już sama nie wiem :roll: :roll:

Muszę teraz odczynić złe uroki i przesunąć pogodę z piątkowej -na sobotę i niedzielę :wink:

Posted

Piątek, 28.10.2005

13/24 °C

1002 hPa

Wiatr: 16 km/h

Śnieg: 0.0 mm

Deszcz: 0.0 mm

Sobota, 29.10.2005

12/24 °C

1001 hPa

Wiatr: 13 km/h

Śnieg: 0.0 mm

Deszcz: 0.0 mm

To są informacje z naszego onet .pl

Posted

[quote name='króliczek']Tak powiadasz ASIACZKU?Może Twój pomysł na wykorzystanie wolnego czasu nie jest taki zły 8) :D
To co, umowa stoi? Piękne zdjęcia pięknych basków?
Wynagrodzę setnie!!!
Pzdr.

Posted

Ziemniak napisał(a):
:D My jedziemy w dwie akity:Shogun i Kadusia :D
Bedziemy walczyc zaciekle :lol:

Trzymam kciuki za reprezentanta V grupay w TATA!!! I rób zdjęcia, bo inaczej Matagi i s-ka pogonią Cię i zabiora akitki! :D
Pzdr.

Posted

kaukazy napisał(a):
My też mamy potwierdzenie
Jadą 2 kaukazy.
Wszystkim jadącym życzę Powodzenia

O, witajcie! Za Was też trzymam kciuki. Oby było tak, jak w Kosicach, a nawet lepiej!!!
Pzdr.

Posted

[quote name='króliczek'][LARA nikt nie panikuje,ja tylko deszczu się boję ,bo króliczki są z cukru :wink:
A w Haapsalu jakoś się nie rozpuściłaś!I byłaś w bardzo dobrej kondycji! Choć trochę zmoknięta, to jednak humor i cięty języczek Cię nie opuszczały... :wink:
Pzdr.

Posted

króliczek napisał(a):
Ja to chyba czarownica jakaś jestem.Wykrakałam ten deszcz na prognozie pogody ,czy co?? Już sama nie wiem :roll: :roll:

Muszę teraz odczynić złe uroki i przesunąć pogodę z piątkowej -na sobotę i niedzielę :wink:

Oj, tak, oj tak! Czyń swoje uroki i przy okazji na konkurencję też coś tam rzuć...
Pzdr.

Posted

Kika napisał(a):

A w potwierdzeniu napisano: THE EXHIBITION WILL BE OUTDOOR!

Ale jaja normalnie, pisze jak wol, na samym srodku strony, drukowanymi literami :D Slepota nie boli 8)
Prognoza pogodowa Kiki bardzo mi sie podoba :thumbs:

Posted

W porownaniu do klubowki to ilosci sa malenkie 8) Na klubowce w Czechach w sobote bylo 36 kingow i 240 cavalierow. Moj king Fellis - JCAC na tej wystawie. Najbardziej mi sie niepodobalo to ze na ringu po wystawianiu i otrzymaniu CAC dla kingow (kolo 11.30) , wybor Zw. Klubu i BOB w kingach dopiero w finalach okolo 18. Ponad 6 godzin czekania. :(

Posted

dorotal napisał(a):
Do tej pory nie dostalam listu z Wegier.Powiedzcie o ktorej zaczyna sie sedziowanie?

Dorotko jeśli masz potwierdzone zgłoszenia telefonicznie, albo inaczej możesz spokojnie jechać.Im się czasem zdarza tak właśnie.

Posted

Nie mam potwierdzenia telefonicznego ale mailowe. Jest tylko jedno ale organizatorzy twierdza ze beda wystawiane 3 kingi. Ja zglosilam 2 kingi i hodowczyni z Wegier tez 2. Jakos nie wychodzi mi ze 2+2=3 8)