Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam potwierdzenia 8)
ale miejsce wystawy wygląda trochę niepokojąco jak na koniec października.... jakiś park... hmmm mam nadzieje, że to co jest oznaczone jako ringi to będą chociaż namioty......... :-?

Posted

Ja już też mam potwierdzenie ,oraz e-maila z liczbą psów w rasie oraz sędziami ,którzy jak się okazało troszkę się zmienili ,oraz koleinością ras danego sędziego ,uffff :D :D Pierwszego dnia jesteśmy sędziowani jako 1 a drugiego 9 :roll:Czyli rano i wieczorem :wink:

Posted

króliczek napisał(a):
Pierwszego dnia jesteśmy sędziowani jako 1 a drugiego 9 :roll:Czyli rano i wieczorem :wink:

To chyba lepiej by bylo na odwrot? Pierwszego dnia wieczorem, drugiego - rano. :wink:

Posted

Do mnie jeszcze potwierdzenie nie dotarło, ale ten park... Oby pogoda była dobra.

Króliczek, jak ci sie udało dostac te informacje? Pod który mail pisłas? I w jakim jezyku, bo po angielsku to ja jestem całkiem ignorowana..

Posted

KARENINA- właściwie pisałam do MEOE dwa razy .Raz po angielsku z zapytaniem o przyjęcie zgłoszenia /odpowiedż na drugi dzień ,wraz z pozdrowieniami :D .Drugi raz napisałam w sprawie sędziego ,ilości zgłoszonych psów w rasie ,nr.ringu i kolejności -po niemiecku/odpowiedż tego samego dnia ,również z pozdrowieniami :D
Wszystkie zapytania przesyłałam na adres e-mail:meol@t-online.hu
Sama jestem zaskoczona szybkoscią reakcji na e-mail oraz formą wypowiedzi.Spróbuj jeszcze raz, powodzenia.

Posted

[quote name='Zeliika'][quote name='króliczek'] Pierwszego dnia jesteśmy sędziowani jako 1 a drugiego 9 :roll:Czyli rano i wieczorem :wink:
To chyba lepiej by bylo na odwrot? Pierwszego dnia wieczorem, drugiego - rano. :wink:
Pewnie Zeliiko ,że byłoby lepiej 8) Z drugiej jednak strony pierwszego dnia sędziowanie sharpków skończy się już o 10 .00(bo rozpoczyna się o 9.00)-,więc prawdę powiedziawszy mamy cały dzień (i noc)aż do południa następnego dnia - totalny luzik. Qpę czasu na zwiedzanie ,odpoczynek i.........pogawędki towarzyskie :D

Posted

karenina napisał(a):
Matrix i ja to spokojnie czekamy, w koncu zgłoszenia i fundusze przekazałam prosto do rąk pani przyjmujacej zgłoszenia.. My tylko tak, czekamy .. Cierpliwie :)

no jasne, tak sobie czekamy, może coś poślą ? :)

Posted

[quote name='króliczek'][quote name='Zeliika'][quote name='króliczek'] Pierwszego dnia jesteśmy sędziowani jako 1 a drugiego 9 :roll:Czyli rano i wieczorem :wink:
Pewnie Zeliiko ,że byłoby lepiej 8) Z drugiej jednak strony pierwszego dnia sędziowanie sharpków skończy się już o 10 .00(bo rozpoczyna się o 9.00)-,więc prawdę powiedziawszy mamy cały dzień (i noc)aż do południa następnego dnia - totalny luzik. Qpę czasu na zwiedzanie ,odpoczynek i.........pogawędki towarzyskie :D
Żadne tam zwiedzanie, czy odpoczynek - proszę o wykonanie pięknych zdjęć pięknych basków!!! I Żadnego lenienia się! Prosze trochę popracować w imieniu tych, co zostali w kraju...
Pzdr.

Posted

[quote name='kasia_frodo']
ale miejsce wystawy wygląda trochę niepokojąco jak na koniec października.... jakiś park... hmmm mam nadzieje, że to co jest oznaczone jako ringi to będą chociaż namioty......... :-?
Moze ktos przetlumaczyc z wegierskiego Kiállítási terület ringek ?
Bo z mojego tlumaczenia wynika ze te Kiállítási to jakies showrooms, salons, terület to territory, space, no a ringek to wiadomo ;)
Wnioskuje wiec na tej podstawie ze to jednak pod dachem bedzie 8)
mam nadzieje ze sie nie myle ;)

Posted

Obyś Noelani miała rację :D Myślę ,że organizatorzy nie są na tyle nieodpowiedzialni żeby fundować wystawcom i ich psom podwójną frajdę w pażdzierniku na trawce w parku.Ale cholera wie ,bo niewiele jest mnie w stanie żdziwić :wink:

Posted

Przstań króliczku robić raban - Ty wiesz jak na Węgrzech może byż ładnie w październiku? :wink: byłam dwa lata temu tydzień w Budapeszcie i opalać się można było - tylko że to był poczatek , a nie koniec miesiąca :wink:

Mam potwierdzenia.

Posted

Moze i bedzie ladnie a moze i bedzie lalo, tego nie przewidzimy i mysle ze kroliczek nie sieje paniki tyklko sie martwi. Ja nie lubie jak mi jest zimno a na dodatek moj pies sznaucerek miniaturowy chodzac w deszczu a nawet mokrej trawie nie wyglada zbyt wystawowo i dlatego tez mam nadzieje ze organiztorzy nie odwala numer pod tytulem wystawa o tej porze roku na zielonej trawce

Posted

kaska napisał(a):
Moze i bedzie ladnie a moze i bedzie lalo, tego nie przewidzimy i mysle ze kroliczek nie sieje paniki tyklko sie martwi. Ja nie lubie jak mi jest zimno a na dodatek moj pies sznaucerek miniaturowy chodzac w deszczu a nawet mokrej trawie nie wyglada zbyt wystawowo i dlatego tez mam nadzieje ze organiztorzy nie odwala numer pod tytulem wystawa o tej porze roku na zielonej trawce

A Ty co na żartach się nie znasz?

Posted

A my nadal nie mamy potwierdzenia 8) no i w sumie nie marudze, bo psiami mam przyjete , ale moze jednak dojdzie.
A gdzie bedzie wystawa to sie dowiemy jak dojedziemy :).

Chyba, ze Króliczek ( bo na jej maile odpowiadaja :) ) napisze do meol i sie dopyta :).