Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

króliczek napisał(a):
Dziękuję Dorotal za :meol@t-online.hu
Dziś przyszło potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia.Mogę już zacząć poszukiwania noclegu i robić rezerwację :D
ARTIK-rozejrzałaś się już za jakimś spankiem?Planujesz w samym TATA czy gdzieś na obrzeżach?

Przepraszam, ze tak dlugo nie pisalam.
Nie mamy jeszcze hotelu i nic nie wiemy :(
Jakbyście coś rezerwowali dajcie znac.

Pozdrawiam

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja pisałam w czwartek do nich i dzisiaj dostałam potwierdzenie.Musisz uzbroić się w cierpliwość,

Jak chcesz namiary na hotele pisz na pw, albo na moją skrzynkę to coś Ci podpowiem.

Posted

Ja jade! Po wielkich perypetiach - wyslalem zgloszenie mailem i poprosilem o potwierdzenie przyjecia.... czekalem, czekalem az sie doczekalem. Dzisiaj przyszlo potwierdzenie - jedziemy wystawiac tylko w pierwszy dzien w drugim bedziemy kibicowac. Z nami jedzie jeszcze Jola z Halnego Wzgorza tylko czeka na potwierdzenie zglosznia.
Hotelu jeszcze nie mam zarezerwowanego, moze sie orientujecie ile kosztuje wynajecie pokoju?

Posted

Ziemniak napisał(a):
Ja jade! Po wielkich perypetiach - wyslalem zgloszenie mailem i poprosilem o potwierdzenie przyjecia.... czekalem, czekalem az sie doczekalem. Dzisiaj przyszlo potwierdzenie - jedziemy wystawiac tylko w pierwszy dzien w drugim bedziemy kibicowac. Z nami jedzie jeszcze Jola z Halnego Wzgorza tylko czeka na potwierdzenie zglosznia.
Hotelu jeszcze nie mam zarezerwowanego, moze sie orientujecie ile kosztuje wynajecie pokoju?

Od trzydziestu paru euro w górę za dwójkę, często ze śniadaniem.Ale spiesz się bo z miejscami już krucho w tych tańszych pensjonatach i nie wszędzie przyjmują z psami.

Posted

dorotal napisał(a):
Ja rezerwowalam tam gdzie dala namiar Kika. Öreg Tó Hotel info@oregtohotel.hu
22 euro za jedynke
33 euro za dwojke
1000 forintow za psa

Dorotko będziesz od piątku, czy później?
Jak zobaczysz sunię w kropki to najprawdopodobniej będziemy my :D

Posted

dorotal napisał(a):
Noc z piatku na sobote bedzie w trasie. Nocowac bede w hotelu dopiero w sobote.

To ja jestem już starszą wygodną panią i bedę tam od piątku :wink:

Posted

Artik&Shapali napisał(a):
Mozecie mi podac jeszcze jakieś namiary na hotele, plizz.

Öreg-Tó Hotel, Szállás
2890 Tata, Fákalya u.4
tel. (+ 36 34) 487-960
Mówią po angielsku i przyjmują z psami.

Patak Motel
2890 Tata, Fénes fasor Pf.62
tel. 34) 382-853

A tutaj nie wiem , bo przed chwilą znalazłam.

Posted

Kika napisał(a):
dorotal napisał(a):
Noc z piatku na sobote bedzie w trasie. Nocowac bede w hotelu dopiero w sobote.

To ja jestem już starszą wygodną panią i bedę tam od piątku :wink:

Ja bede wygodna pania w ta sobote jak bede jechala do Chorwacji. Bede przejezdzala przez Tata. Tak w ogole to Chorwaci wyslali mi potwierdzenia przyjecia psow przy okazji zmieniajac mi w dwoch psach klasy ..... na championow :o , a moje pieski maja 14 miesiecy. W zgloszeniu zaznaczylam klase mlodziezy i dolaczylam mlodziezowe championaty, a tu niespodzianka 8) . Gdyby mialy te 15 miesiecy to bym im darowala 8) a tak bede musiala bawic sie w sekretariacie.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Powoli klaruje się grupa DGM-aniaków jadących do TATA.
A ja wiem, że basków trochę będzie, to i moja prośba o stawki. Tylko się przypominam!
Pzdr.

Asiaczku, ależ my to już mamy w pamięci!!!!!!! :wink:
Baski dla Asiaczka, baski dla Asiaczka i tak 100 razy, jak w szkole na kaligrafii albo jakiejs innej ortografii :wink: :wink: :wink:

Posted

Kika napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Powoli klaruje się grupa DGM-aniaków jadących do TATA.
A ja wiem, że basków trochę będzie, to i moja prośba o stawki. Tylko się przypominam!
Pzdr.

Asiaczku, ależ my to już mamy w pamięci!!!!!!! :wink:
Baski dla Asiaczka, baski dla Asiaczka i tak 100 razy, jak w szkole na kaligrafii albo jakiejs innej ortografii :wink: :wink: :wink:
:buzi: :buzi: :buzi:
Pzdr.

Posted

rOOn7 napisał(a):
Haszczaki tez sie wybieraja :-)

O, rany!!! Tyle zaprzyjaźnionych psiaków będzie w Tata, że mnie chyba kciuków zabraknie. No, chyba, że kciuki w jednej ręce będą za wszystkich. Bo drugą rękę muszę jednak pracować...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
rOOn7 napisał(a):

O, rany!!! Tyle zaprzyjaźnionych psiaków będzie w Tata, że mnie chyba kciuków zabraknie. No, chyba, że kciuki w jednej ręce będą za wszystkich. Bo drugą rękę muszę jednak pracować...
Pzdr.

A po co musisz pracować? A poza tym w sobote i niedzielę też będziesz pracowała :o :o Asiaczku daj spokój :wink:

Posted

karenina napisał(a):
Asiaczku, moze najlepiej podziel nas na grupy ;), za gr V jeden palec, za 3 drugi.. Moze sie zmiescisz z jedną łapką :)

Można i tak. Bo inaczej to się nie wyrobię!
Pzdr.

Posted

Kika napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
rOOn7 napisał(a):

Pzdr.

A po co musisz pracować? A poza tym w sobote i niedzielę też będziesz pracowała :o :o Asiaczku daj spokój :wink:

No, zdarza mi się pracować nawet w sobotę i w niedzielę...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Kika napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
rOOn7 napisał(a):

Pzdr.

No, zdarza mi się pracować nawet w sobotę i w niedzielę...
Pzdr.

To Ci wspólczuję - mnie sie też tak niestety zdarza, chyba że się wyrwę na jakąś wystawę.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No tak, wystawy nas odstresowywują, prawda?
Pzdr.

Oczywiście ,że tak - to te malutkie urlopy , które wydają sie wielkie, bo bywaja zdecydowanie częściej, niż zwykłe :wink: