króliczek Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 dorotal napisał(a):Tak zabieram ciebie. Dostalam potwierdzenie z Wegier ze zgloszenia przyjete Ile czekałaś na potwierdzenie e-mailem? Czy na ten adres wysłałaś zapytanie o potwierdzenie przyjęcia zgłoszeń? meoe@axelero.hu :D Quote
dorotal Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Z rana dzisiaj wyslalam zapytanie. Po 12 byla juz odpowiedz. Wysylalam na meol@t-online.hu Quote
Asdf Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Ma ktoś już pomysł na hotel w jakim planuje spędzić noc?? Quote
króliczek Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Dziękuję Dorotal za :meol@t-online.hu Dziś przyszło potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia.Mogę już zacząć poszukiwania noclegu i robić rezerwację :D ARTIK-rozejrzałaś się już za jakimś spankiem?Planujesz w samym TATA czy gdzieś na obrzeżach? Quote
króliczek Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Czy ktoś z wyjeżdżających do TATA zrobił już rezerwację w hotelu/pensjonacie.Słuchajcie ,a ile km jest od TATA do Budapesztu .W necie jest sporo ofert ,ale niestety nie w Tata -tylko w Budapeszcie :-? Quote
Kika Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 króliczek napisał(a):Czy ktoś z wyjeżdżających do TATA zrobił już rezerwację w hotelu/pensjonacie.Słuchajcie ,a ile km jest od TATA do Budapesztu .W necie jest sporo ofert ,ale niestety nie w Tata -tylko w Budapeszcie :-? Ja też się zastanawiam czy nie robić rezerwacji w Budapeszcie - mam na oku taki znośny hotel akurat na wyjeździe na Tata, dość daleko od centrum. 65 km to - zakładając 100km średnią predkość na autostradzie - to około 45 minut jazdy .Przez Budapeszt czasem na wystawę - na Expo - i pół godziny trzeba jechać. Pisałam zapytania o rezerwację do 6 miejsc w Tata i odpowiedzieli mi tylko z Arnold Hotel - najdroższy. Quote
Asiaczek Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 A czy komuś udało się skontaktować z tymi hotelami, które podałam wcześniej? pzdr. Quote
Kika Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Asiaczek napisał(a):A czy komuś udało się skontaktować z tymi hotelami, które podałam wcześniej? pzdr. Joasiu w kilku przypadkach adresy są nieaktualne.Do innych pisałyśmy zapytania w jęż . angielskim i jeszcze nie odpowiedzieli nam.Trzeba poczekać, może sie jeszcze odezwą. Quote
króliczek Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Asiaczek ja napisałam kilka e-maili ,lecz bez szczególnego rezultatu :( Właściwie Kika z tym pensjonatem w Budapeszcie może nie jest taki zły pomysł :wink: Quote
Asiaczek Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 To dobrze wiedzieć, że mam nieaktualne informacje. Sorki, tego nie przewidziałam. Pzdr. Quote
Kika Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Asiaczek napisał(a):To dobrze wiedzieć, że mam nieaktualne informacje. Sorki, tego nie przewidziałam. Pzdr. Najgorsze jest to,że nie chcą gady odpowiadać na zapytania :evil: Quote
Jadzia Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Na jaki adres należy wysłać zgłoszenie? Quote
Asiaczek Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Jadzia napisał(a):Na jaki adres należy wysłać zgłoszenie? Ja mam podany adres: MAGYA EBTENYESZTOK ORSZAGOS EGYESULETE H-1052 BUDAPEST 112 PF.:255 HUNGARY pZDR. Quote
króliczek Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Czy ktoś z jadących do TATA poczynił już jakieś kroki w sprawie noclegowej :roll: Stwierdziłyśmy z Kiką ,że kochani -to już ostatnie podrygi ,większość (tańszych)baz noclegowych(w TATA) niestety nie dysponuje już wolnymi miejscami.Proponuję więc się sprężać lub czekać ,aż ktoś odwoła rezerwację :sg168: albo w ostateczności przygotować sobię alternatywne rozwiązanie w innym mieście :wink: (np w Budapeszcie) Quote
króliczek Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Mam takie pytanie :D Choć wyjazd odległy jeszcze ,a już się zastanawiam czy Węgrzy mają w zwyczaju publikować na swojej stronie katalog przedwystawowy,jeśli tak -to kiedy można się go spodziewać? :roll: No i oczywiście interesuje mnie czy wysyłąją pisemne potwierdzenie zgłoszenia 8) Quote
kasia_frodo Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 pisemne potwierdzenia przysyłaja, katalogu przedwystawowego nie publikują 8) Quote
króliczek Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Ha,a to ci dopiero :D Wiedzą jak napięcie do końca trzymać 8) :wink: Quote
Zeliika Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 Mam prosbe - jak dotrzecie juz na wystawe, to rozejrzyjcie sie za informacjami na temat wystawy 2x cacib, ktora powinna byc w Budapeszcie na poczatku przyszlego roku (styczen / luty). Moze beda jakies ulotki lub zapowiedz w katalogu. Z gory dziekuje za cynk. Quote
króliczek Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Zeliika -OK :D będziemy wypatrywać ulotek reklamowych podwójnego Budapesztu :D Quote
Asiaczek Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Króliczek, ale wypatrujcie też innych wystaw. Węgrzy mają zwyczaj rozkładać ulotki nt. innych wystaw (nie tylko węgierskich) niedaleko sekretariatu. Może będą już jakieś rozpiski na 2006 r. Pzdr. i dzięki już teraz. Trzymamy kciuki. Pzdr. Quote
króliczek Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 OK.Pozbieram trochę w/w "makulaturki" :wink: Quote
matrix..... Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 jak już wcześniej pisałem jedziemy busem z Warszawy przez granicę w Cieszynie, ktoś zrezygnował i teraz mamy jeszcze miejsce nawet na trzy osoby z nieduzymi psami lub np dwie osoby z psami większymi, jesli ktoś chciałby się z nami przybrac z Warszawy, "po drodze" lub np z Cieszyna to serdecznie zapraszam :) więcej szczegółów podam na pw Quote
Recommended Posts