Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Dorotal za :meol@t-online.hu
Dziś przyszło potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia.Mogę już zacząć poszukiwania noclegu i robić rezerwację :D
ARTIK-rozejrzałaś się już za jakimś spankiem?Planujesz w samym TATA czy gdzieś na obrzeżach?

Posted

Czy ktoś z wyjeżdżających do TATA zrobił już rezerwację w hotelu/pensjonacie.Słuchajcie ,a ile km jest od TATA do Budapesztu .W necie jest sporo ofert ,ale niestety nie w Tata -tylko w Budapeszcie :-?

Posted

króliczek napisał(a):
Czy ktoś z wyjeżdżających do TATA zrobił już rezerwację w hotelu/pensjonacie.Słuchajcie ,a ile km jest od TATA do Budapesztu .W necie jest sporo ofert ,ale niestety nie w Tata -tylko w Budapeszcie :-?

Ja też się zastanawiam czy nie robić rezerwacji w Budapeszcie - mam na oku taki znośny hotel akurat na wyjeździe na Tata, dość daleko od centrum.
65 km to - zakładając 100km średnią predkość na autostradzie - to około 45 minut jazdy .Przez Budapeszt czasem na wystawę - na Expo - i pół godziny trzeba jechać.

Pisałam zapytania o rezerwację do 6 miejsc w Tata i odpowiedzieli mi tylko z Arnold Hotel - najdroższy.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A czy komuś udało się skontaktować z tymi hotelami, które podałam wcześniej?
pzdr.

Joasiu w kilku przypadkach adresy są nieaktualne.Do innych pisałyśmy zapytania w jęż . angielskim i jeszcze nie odpowiedzieli nam.Trzeba poczekać, może sie jeszcze odezwą.

Posted

Asiaczek napisał(a):
To dobrze wiedzieć, że mam nieaktualne informacje. Sorki, tego nie przewidziałam.
Pzdr.

Najgorsze jest to,że nie chcą gady odpowiadać na zapytania :evil:

Posted

Czy ktoś z jadących do TATA poczynił już jakieś kroki w sprawie noclegowej :roll:
Stwierdziłyśmy z Kiką ,że kochani -to już ostatnie podrygi ,większość (tańszych)baz noclegowych(w TATA) niestety nie dysponuje już wolnymi miejscami.Proponuję więc się sprężać lub czekać ,aż ktoś odwoła rezerwację :sg168: albo w ostateczności przygotować sobię alternatywne rozwiązanie w innym mieście :wink: (np w Budapeszcie)

Posted

Mam takie pytanie :D Choć wyjazd odległy jeszcze ,a już się zastanawiam czy Węgrzy mają w zwyczaju publikować na swojej stronie katalog przedwystawowy,jeśli tak -to kiedy można się go spodziewać?
:roll: No i oczywiście interesuje mnie czy wysyłąją pisemne potwierdzenie zgłoszenia 8)

Posted

Mam prosbe - jak dotrzecie juz na wystawe, to rozejrzyjcie sie za informacjami na temat wystawy 2x cacib, ktora powinna byc w Budapeszcie na poczatku przyszlego roku (styczen / luty). Moze beda jakies ulotki lub zapowiedz w katalogu.
Z gory dziekuje za cynk.

Posted

Króliczek, ale wypatrujcie też innych wystaw. Węgrzy mają zwyczaj rozkładać ulotki nt. innych wystaw (nie tylko węgierskich) niedaleko sekretariatu. Może będą już jakieś rozpiski na 2006 r.
Pzdr. i dzięki już teraz.
Trzymamy kciuki.
Pzdr.

Posted

jak już wcześniej pisałem jedziemy busem z Warszawy przez granicę w Cieszynie, ktoś zrezygnował i teraz mamy jeszcze miejsce nawet na trzy osoby z nieduzymi psami lub np dwie osoby z psami większymi, jesli ktoś chciałby się z nami przybrac z Warszawy, "po drodze" lub np z Cieszyna to serdecznie zapraszam :) więcej szczegółów podam na pw