burzan Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Znam wyniki tylko BIS Junior. Sędziował p. P. Śliwka. Początkowo sedzia wybrał po najlepszym juniorze w poszczególnych grupach, potem z tej dziesiątki dokonał wyboru BIS. Pierwsze miejsce dla West Highland White Terrier, drugie - dla Owczarka Szetlandzkiego, trzecie - dla Boksera. Niestety zdjęć nie mam. Quote
burzan Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Mam prośbę do administratora postu. Nie wiem jak to sie stało ale moja odpowiedż znalazła się nie w tym miejscu i tutuj jest bez sensu. Bardzo prosze o usunięcie tej wypowiedzi. Przepraszam za zamieszanie Quote
Jadzia Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Caviś i jego Pancia z południowej Polski szukają transportu na wystawę do TATA. Może ktoś ma jedno wolne miejsce??? Quote
Asiaczek Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Jadzia napisał(a):Caviś i jego Pancia z południowej Polski szukają transportu na wystawę do TATA. Może ktoś ma jedno wolne miejsce??? Zapytaj Króliczka, która - co prawda - jest z W-wy, ale może jakoś złapałaby Ciebie "na trasie". Może wypali. Pzdr. Quote
matrix..... Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Asiaczek napisał(a):Jadzia napisał(a):Caviś i jego Pancia z południowej Polski szukają transportu na wystawę do TATA. Może ktoś ma jedno wolne miejsce??? Zapytaj Króliczka, która - co prawda - jest z W-wy, ale może jakoś złapałaby Ciebie "na trasie". Może wypali. Pzdr. Koniecznie zapytaj Króliczka może będzie wolne miejsce, ja też jadę z południa Polski, a zabieram się busem który jedzie z Warszawy i wsiadam w Cieszynie. W tym busie niestety już wszystkie miejsca zajęte :( Quote
króliczek Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Nikt się do mnie nie odezwał :( a szkoda :wink: Ogłaszam więc CASTING na współpasażera :roll: Najlepszy byłby mały z dużym albo duży z małym (jak kto woli)albo mały z małym(hihi) No dobra ,bez żartów -mogę kogoś zabrać i byłoby fajnie jakby ta osoba z W-wy była. :roll: Quote
Jadzia Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Jestem zainteresowana tym wolnym miejscem na 100% :) Nie mam tylko dostępu do komputera przez cały dzień. Na dodatek jestem tu nowa, od wczoraj i mam nadzieję że prywatna wiadomość którą przed chwilą wysłałam ( tak mi się wydaje) dotrze do króliczka. Quote
Kika Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Jadziu a jakiego masz psiaka i skąd jesteś ? Jak nie chcesz tu pisać wyślij na pw. Quote
Jadzia Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Mam suczke rasy cavalier king charles spaniel. Mieszkam na południu Polski w Katowicach. Quote
dorotal Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Ja powinnam miec miejsce jade z 2 king charles spanielami i 1 buldozkiem francuskim. Moge odbic do Katowic i ciebie wziasc Quote
Jadzia Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Widzę, że chętni do zabrania mnie ze sobą mnożą się. W tej chwili prowadzę "rozmowy" z króliczkiem ale do Ciebie też się odezwę. Dzięki. Quote
króliczek Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 E-maile rozesłane ,poczekamy jaka decyzja i powoli będziemy się rozdzielać.Coś czuję ,że dla każdego wspólny pasażer się znajdzie :wink: Kika Twój rozkład jazdy już znam ,a Ty Dorotal jaką trasę zaplanowałaś.? Masz już na oku jakiś penzion? Quote
Kika Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Jadzia napisał(a):Mam suczke rasy cavalier king charles spaniel. Mieszkam na południu Polski w Katowicach. A to mi ładne południe Polski :wink: Ja myślałam,że jakieś Tatry, albo Bieszczady, no w ostateczności jakowyś Beskid, a ona mi tu KATOWICE :roll: 8) :wink: Quote
Jadzia Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Polska to duży kraj. Katowice to też południe :) Quote
Kika Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Jadzia napisał(a):Polska to duży kraj. Katowice to też południe :) To mnie całkiem nie po drodze, przykro mi :( Za daleko na to Twoje południe. Nasza trasa na Węgry z reguły prowadzi przez Barwinek. Quote
dorotal Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 króliczek napisał(a):E-maile rozesłane ,poczekamy jaka decyzja i powoli będziemy się rozdzielać.Coś czuję ,że dla każdego wspólny pasażer się znajdzie :wink: Kika Twój rozkład jazdy już znam ,a Ty Dorotal jaką trasę zaplanowałaś.? Masz już na oku jakiś penzion? Na razie to ja chcialabym dostac potwierdzenie , ze moje psy sa zarejestrowane.Wyslalam mail i probowalam wczoraj przez caly dzien wyslac fax na numer z ulotki. Bezskutecznie. :( wkoncu wyslalam fax na nastepny numer z ich strony internetowej. trasa: Bialystok -> Warszawa-> trasa katowicka-> Zwardon-> Zylina-> odbicie z autostrady gdzies przed Bratyslawa -> Komarno-> Tata ogolnie jakies 870 km Quote
króliczek Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Fiu,fiu 870 :o Moja trasa taka sama :D Tylko ilość km się nie zgadza 8) :wink: Quote
Zeliika Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 Kroliczek, a tez jedziesz z Bialegostoku? :wink: Nic dziwnego, ze kilometry Ci sie nie zgadzaja :lol: Quote
Jadzia Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Barwinek to faktycznie daleko od Katowic, zupełnie nie po drodze. Odpada. Trasa Doroty o niebo korzystniejsza dla mnie. Quote
króliczek Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Zeliika napisał(a):Kroliczek, a tez jedziesz z Bialegostoku? :wink: Nic dziwnego, ze kilometry Ci sie nie zgadzaja :lol: Tak się właśnie zastanawiałam ,czy nie wyjechać po Dorotal z orszakiem powitalnym :wink: Chyba jednak sobię daruję i poczekam, aż będzie przeze mnie przejeżdżać. :D ,albo złapię ją po drodze :wink: Quote
króliczek Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Jadzia napisał(a):Barwinek to faktycznie daleko od Katowic, zupełnie nie po drodze. Odpada. Trasa Doroty o niebo korzystniejsza dla mnie. Jadziu z tego co piszesz wnioskuję ,że transport z Dorotal już załatwiony. :D Quote
dorotal Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Jakby ktos byl zainteresowany to dostalam odpowiedz z wegier w sprawie IBAN. Prawidowy wyglada tak HU86104040894083042300000000 Quote
króliczek Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Dzięki Dorotal-może się przyda. :wink: Czy będziesz potwierdzała zgłoszenie swoich psów? Jeśli tak zapytaj proszę o NOBIS 'a JOGI-PEI-powinien być zgłoszony do kl.Championów.Mi niestey nie wysłali odpowiedzi.Skoro Ty nawiązałaś kontakt , to może Tobie odpowiedzą 8) :D Quote
Jadzia Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Czekam aż dorotal potwierdzi, że zabiera mnie na 100%. Quote
dorotal Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Tak zabieram ciebie. Dostalam potwierdzenie z Wegier ze zgloszenia przyjete Quote
Recommended Posts